Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Δείτε ποιος και που κακοποίησε σεξουαλικά το 11μηνο βρέφος του

Αφγανή μητέρα κατήγγειλε στις Αρχές της Χίου πως ο πατέρας του παιδιού της κακοποιούσε σεξουαλικά το ένδεκα μηνών βρέφος τους.
Η καταγγελία της αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας.


Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Χίου, όπου το προσωπικό κατέγραψε την καταγγελία της μητέρας. Το πρωί, και ενώ το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου, η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου. Άμεσα έγινε η σύλληψη του συζύγου, ενώ πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.
Ο κατηγορούμενος πατέρας του βρέφους είναι Αφγανός, περίπου 35 ετών, έχει υποβάλλει αίτημα για χορήγηση ασύλου και διέμενε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, ενώ η μητέρα με το αγοράκι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας εκτός καταυλισμού.
Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε προβλήματα στη σχέση τους και είχε απασχολήσει την αστυνομία. Τις τελευταίες ημέρες, κάτω από τις πιέσεις του συζύγου, η μητέρα δέχτηκε να μένει μαζί του. Χθες, όμως, επιστρέφοντας στο δωμάτιο βρήκε το μωρό να κλαίει και να έχει κακοποιηθεί, οπότε και το μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης της Χίου που έφερε στη δημοσιότητα το γεγονός, κρατείται φρουρούμενος αρχικά στο νοσοκομείο, ενώ σχηματίζεται η δικογραφία και πιθανότατα εντός της ημέρας να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.
Πηγή: cnn.gr