Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Πρωταθλητές με 34 μετάλλια αναδείχθηκαν οι chefs του Four Seasons στην Gastronomia - Horeca 2017



Πρωταθλητές για τη δεξιοτεχνία τους και τις γαστρονομικές προτάσεις και δημιουργίες τους, αναδείχθηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Four Seasons στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2017, κατακτώντας 26 χρυσά μετάλλια, 7 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.


Οι σημαντικές διακρίσεις των chefs και τα 34 μετάλλια που απέσπασαν συνολικά, επιβεβαιώνουν ότι το προσωπικό είναι αναπόσπαστο μέρος των επιτυχιών του Four Seasons, αφού κατάφεραν να το αναδείξουν για μια ακόμα φορά ως μεγάλο πρωταγωνιστή του κορυφαίου θεσμού Γαστρονομίας.

Οι βραβεύσεις των chefs αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για το Ξενοδοχείο Four Seasons, καθώς το προσωπικό του είναι κινητήριος δύναμη και ουσιαστικός παράγοντας διασφάλισης της ποιότητας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Ταυτόχρονα οι επιτυχίες τους φανερώνουν πως η γαστρονομία είναι μέρος της κουλτούρας του Four Seasons, ενώ η μεθοδικότητα με την οποία εργάζονται καθιστά το Ξενοδοχείο και ως σχολή εκπαίδευσης και φυτώριο ταλαντούχων chef οι οποίοι επικεντρώνονται με αφοσίωση και συνέπεια στο κοινό όραμα. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στη διάρκεια της έκθεσης Gastronomia - Horeca 2017, η ομάδα των νεαρών chefs του Four Seasons απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και  διακρίθηκε για τις ικανότητες της και τις μοναδικές συνταγές που παρουσίασε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στους επαγγελματίες chefs του Four Seasons που αναδείχθηκαν χρυσοί νικητές και κατέκτησαν τα κορυφαία βραβεία του διαγωνισμού είναι:
Chef of the Year: Γιώργος Κωνσταντίνου
Pastry of the Year: Χαράλαμπος Αντωνίου
Grand Prix: Κωνσταντίνος Κιρλάκης, Γιάννης Σωκράτους, Μάριος Κακόπιστος, Μάριος Κωνσταντινίδης
Ladies Chefs: Αμαλία Μάντζη, Μαρία Πιτσιλίδου, Ελένη Ανδρέου
Over 40: Παναγιώτης Χαραλάμπους
Cyprus Breakfast Competition: Ανδρέας Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Κιρλάκης, Στέλιος Λοΐζου
Open Pasta & Risotto: Χρίστος Χριστάκη, Σιμόνα Νικολάου
Plated Dessert: Κωνσταντίνος Ανδρέου, Γαβριέλα Αντωνίου, Αντζελίνα Λαζάρου
Restaurant Main Course Challenge: Στέλιος Λοΐζου, Βύρωνας Περικλέους  
Celebration Cake: Ελένη Μουστάκα, Έλενα Διογένους 

Bread Work: Μιχάλης Βασιλείου