Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά ήταν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας Κινέζας



Ερωτικά φαίνεται ότι ήταν τα κίνητρα πίσω από την άγρια δολοφονία μιας 48χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου σε διαμέρισμα στην οδό Στριφτόμπολα 12 στον Άγιο Παντελεήμονα.





Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία δράστης της δολοφονίας είναι μια 27χρονη από το Μπαγκλαντές, η οποία, κατά πληροφορίες, είχε σχέση με τον εργοδότη της άτυχης Κινέζας.  Η 48χρονη, μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε στο παρελθόν σχέση με τον εργοδότη της με τη νεαρή από το Μπαγκλαντές να τη ζηλεύει σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσει στη δολοφονία.



Το έγκλημα διεπράχθη τρεις ημέρες πριν εντοπιστεί η σορός της Κινέζας με το κεφάλι μέσα σε σακούλα, το κορμί τυλιγμένο με σεντόνι, τα χέρια και τα πόδια δεμένα και γύρω από το λαιμό είχε τυλιγμένο ένα κασκόλ. 
Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 27χρονη από το Μπαγκλαντές πήγαν μαζί στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα και άρχισαν να τσακώνονται. Τελικά η νεαρή από το Μπαγκλαντές χτύπησε στο κεφάλι την 48χρονη με ένα ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με τα χέρια της προκαλώντας της ασφυξία.

Οι αστυνομικοί «έδεσαν» την υπόθεση καθώς βρήκαν τμήμα του δακτυλικού αποτυπώματος της 27χρονης στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η 27χρονη μπήκε από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που την εξέτασαν επανειλημμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και «υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της».


Τι αποκαλύπτει στο protothema.gr ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή τη γυναίκα
«Ήταν ερωτική αντιζηλία. Φοβόταν μην της πάρει πάλι πίσω τον Καλάμ», λέει στο protothema.gr o κ. Χαράλαμπος Δανιήλ, ο άνθρωπος που βρήκε την άτυχη γυναίκα  νεκρή στο διαμέρισμά της. 


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα το θύμα είχε στο παρελθόν σχέση με τον εργοδότη του. Το γεγονός αυτό αλλά και η καθημερινή επαφή που είχε μαζί του, αφού δεν σταμάτησε να εργάζεται στο υπόγειο κατάστημα αφότου χώρισαν, φαίνεται πως ώθησαν την νεαρή από το Μπανγκλαντές στη δολοφονία. 

Κανένας δεν είχε υποψιαστεί όμως πως η 27χρονη σύντροφος του Καλάμ, δολοφόνησε με αυτόν τον άγριο τρόπο την... αντίζηλο της. 

Οπως σημειώνει στο protothema.gr ο κ. Δανιήλ: «Ήταν ανέκφραστη τελείως. Ήταν όλα μια χαρά, έφυγε ο εχθρός από τη μέση! Την βρήκαν από τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Τσακώθηκαν και τη σκότωσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που η 27χρονη επισκέφθηκε το θύμα. «Της ζήτησε να μιλήσουν και η άλλη της είπε έλα», λέει. 

Η 27χρονη είχε σχέση με τον εργοδότη της άτυχης γυναίκας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ωστόσο η ζήλεια της ήταν αρρωστημένη. Η νεαρή κοπέλα πριν σκοτώσει την 48χρονη είχε ζητήσει επανειλημμένα από τον σύντροφό της να τη διώξει από το μαγαζί. Ο ίδιος όμως είχε αρνηθεί.

«Τώρα τελευταία έλεγε στον Καλάμ να την διώξει. Εκείνος της έλεγε: εγώ δεν μπορώ να τη διώξω, την πληρώνω και μου κάνει τη δουλειά μου από εκεί και έπειτα αν θέλει να φύγει ας φύγει», εξηγεί ο κ. Δανιήλ.


http://www.protothema.gr/greece/article/740091/erotika-ta-kinitra-piso-apo-to-agrio-eglima-me-thuma-kineza-ston-agio-padeleimona/