Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Σκότωσε τα δυο ανήλικα παιδιά της. Γυναίκα πρώην διεθνούς παίκτη του ράγκμπι



Συνελήφθη την Παρασκευή από τις αρχές της Λομβαρδίας, στη Βόρεια Ιταλία, για την δολοφονία των δύο ανήλικων παιδιών της η 39χρονη Αντονέλα Μπαρμπιέρι, σύζυγος του πρώην διεθνούς παίκτη του ράγκμπι, Αντρέα Μπενάτι.



Για άγνωστους ακόμα λόγους, η σύγχρονη «Μήδεια» έπνιξε με ένα μαξιλάρι μέσα στο σπίτι της την μόλις δύο ετών κόρη της, Κιμ και στην συνέχεια έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό της τον 5χρονο γιο της Λορέντζο Ζέους για να τον πάει μια βόλτα προτού του αφαιρέσει τη ζωή με ένα κουζινομάχαιρο.




Αμέσως μετά, προσπάθησε να αυτοκτονήσει καρφώνοντας το μαχαίρι στο στομάχι αλλά σώθηκε, όταν ένας περαστικός είδε το αίμα μέσα στο αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις αρχές. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Ρέτζιο Εμίλια και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

«Έκανα κάτι κακό και θέλω να πεθάνω», έλεγε η 39χρονη στους γιατρούς, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο σύζυγός της, που έπαιζε ράγκμπι στην εθνική Ιταλίας μέχρι το 2011, όταν αποσύρθηκε εξαιτίας προβλημάτων όρασης, έμαθε για την δολοφονία των παιδιών του από την μητέρα τους ενώ εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση.


http://www.protothema.gr/world/article/740884/stugero-eglima-stin-italia-suzugos-diethnous-paikti-tou-ragbi-skotose-ta-duo-anilika-paidia-tis/