Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σήκωσαν χρηματοδέκτη από πρατήριο βενζίνης


Κλάπηκε χρηματοδέκτης, η αξία του οποίου ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ, από πρατήριο βενζίνης στην περιοχή Αρεδιού, της Επαρχίας Λευκωσίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.
 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 1.50 τα ξημερώματα σήμερα από διαχειριστή πρατηρίου βενζίνης στην επαρχία Λευκωσίας ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, είχε κλαπεί ο χρηματοδέκτης του πρατηρίου.
 
Συγκεκριμένα άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, μετέβησαν στο εν λόγω πρατήριο με αυτοκίνητο όπου, κινήθηκαν με πισινή ταχύτητα και κτύπησαν το χρηματοδέκτη.
 
Ακολούθως, αφού έδεσαν τον χρηματοδέκτη με σχοινί στο αυτοκίνητο και αφού κινήθηκαν με μπροστινή ταχύτητα, τον απέκοψαν. Στη συνέχεια, αφού φόρτωσαν τον χρηματοδέκτη στο αυτοκίνητο, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον διαχειριστή του πρατηρίου, η αξία του χρηματοδέκτη ανέρχεται στις €15.000 περίπου.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε στην κλοπή του χρηματοδέκτη, ο οποίος μόνο τότε, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί. Αυτός ανακρίθηκε χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο εναντίον του.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ