Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη Αβέρωφ Νεοφύτου στο Δήμο Πάφου


ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Η ΠΑΦΟΣ ΒΙΩΣΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΤΡΙΑΕΤΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ως «χρυσή τριετία της Πάφου» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου την αλλαγή που γνώρισε η πόλη τα τελευταία χρόνια, λόγω των έργων που εκτελέστηκαν.


Σε δηλώσεις του μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί στο Δήμο Πάφου και συνάντηση που είχε τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι στις δύο μέρες που βρίσκεται στην πόλη γνώρισε και χάρηκε μια νέα Πάφο. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη στήριξη της κυβέρνησης, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, η Πάφος έχει αλλάξει και βρίσκεται στο δρόμο της προόδου, της προοπτικής και της ανάπτυξης. Είναι σημαντικό, πρόσθεσε επίσης ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, η πόλη να παραμείνει κοιτίδα πολιτισμού διατηρώντας την ελληνικότητά της στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικογένειας στην οποία ανήκουμε.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος τόνισε ότι η πόλη βρίσκεται πλέον σε ανοδική πορεία με θετικές προοπτικές. Με πολιτική στήριξη από το κράτος και τις πολιτικές δυνάμεις και νέες νομοθεσίες μπορούμε, πρόσθεσε ο κ. Φαίδωνος, να δημιουργήσουμε νέους πυλώνες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα για νέους ανθρώπους που έχουν φύγει από την Κύπρο γιατί δεν μπορούν να απασχοληθούν στους παραδοσιακούς τομείς του τουρισμού και των κατασκευών.

Στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον κ. Νεοφύτου, ο Δήμαρχος Πάφου ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τα έργα που εκτελέστηκαν στην πόλη, καθώς και εκείνα που ακολουθούν. Όπως ανέφερε ο κ. Φαίδωνος, αυτή τη στιγμή προωθούνται 45 νέα έργα εκ των οποίων τα 20 είναι πλέον «ώριμα», ενώ προωθείται ταυτόχρονα η μετατροπή της Πάφου σε «έξυπνη πόλη» και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών ως νέου πυλώνα οικονομικής δραστηριότητας.