Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Μητέρα δύο παιδιών η άτυχη 46χρονη που βρέθηκε κατακρεουργημένη στη Γεροσκήπου


Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Ιvan Ivanov σύντροφος της 46xρονης Petrana Mihailova Milkova που εντοπίστηκε χθες θανάσιμα τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου για να μπορέσει να την μεταφέρει στη χώρα τους τη Βουλγαρία και να διευθετήσει τις διαδικασίες ταφής της.

Ο Ιvanov επίσης 46 ετών ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι μόλις πριν από λίγες μέρες ημέρες είχαν φθάσει στην Κύπρο με σκοπό την εξεύρεση εργασίας και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Αναφερόμενος στα γεγονότα είπε πως χτες το πρωί είχε μεταβεί στα φυτώρια για τα εργαστεί μετά την πρόσφατη εργοδότηση του και η σύντροφος του, του ανέφερε πως γύρω στις 10:00 - 11:00 το πρωί θα έβγαινε από το υποστατικό που διέμεναν για εξεύρεση εργασίας. Το απόγευμα ωστόσο η Αστυνομία του τηλεφώνησε και του είπε τί ακριβώς είχε συμβεί.
Ερωτηθείς κατά πόσο είδε κάποιος την σύντροφό του για τελευταία φορά, ο 46χρονος είπε ότι ενημερώθηκε σήμερα ότι χθες γύρω στις 11:10 πμ την είδε κάποιος στην περιοχή να περπατά ωστόσο λίγο αργότερα πρέπει να συνέβη το μοιραίο.
Ο Ivanov ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η 46χρονη εγκαταλείπει μία κόρη που διαμένει στην Γερμανία και ένα γιο που διαμένει στη Βουλγαρία που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.
Στο μεταξύ άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου χτενίζουν και σήμερα την ευρύτερη περιοχή από την σκηνή που εντοπίστηκε η 46χρονη προκειμένου να διαφανούν τα αίτια της πρόκλησης των θανατηφόρων τραυμάτων της. Χθες στις έρευνες συνέδραμαν και μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.
Στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζεται η προσέλευση προσώπων που δραστηριοποιούνται πλησίον του σημείου που εντοπίστηκε η 46χρονη για κατάθεση ενώ ήδη κατέθεσε και ο σύντροφός της.
Η Αστυνομία διεξάγει επίσης εντατικές έρευνες και στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για γεωργικές εργασίες σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα.
Στο μεταξύ η νεκροψία που διενεργείται από τις 11:35 το πρωί στη σορό της 46χρονης από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σημειώνεται πως η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα διενήργησε αυτοψία χθες το απόγευμα στην σκηνή ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σορό του θύματος χωρίς ωστόσο να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τα τραύματα που έφερε η 46χρονη στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της.


κυπε