Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Όλες οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με το θάνατο της 46χρονης Βουλγάρας στη Γεροσκήπου


Η ανακριτική ομάδα που απαρτίζεται από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με επικεφαλής αξιωματικό, συνεχίζει τις εξετάσεις και συσκέψεις για 4η ημέρα για την διερεύνηση της υπόθεσης του τραυματισμού της 46xρονης Petrana Mihailova Milkova που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης θανάσιμα τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου πλησίον του Δημοτικού σταδίου της Γεροσκήπου και κοντά στην τουριστική περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες επεκτείνονται και σήμερα στο σημείο αλλά και στην ευρύτερη γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου που η 46χρονη εντοπίστηκε με θανάσιμα τραύματα.
Από τα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου οι ανακριτές λαμβάνουν σειρά καταθέσεων από αριθμό πολιτών που είτε δραστηριοποιούνται στην γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου πλησίον των τουριστικών καταλυμάτων και του Δημοτικού Σταδίου της Γεροσκήπου, είτε είναι ιδιοκτήτες γης τεμαχίων στο μέρος, είτε χρησιμοποιούν τους αγροτικούς δρόμους που υπάρχουν στην περιοχή.
Οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν μάλιστα περαιτέρω και σε εντατικές έρευνες και στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για γεωργικές εργασίες σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα αφού στο μέρος υπάρχουν φυτείες με καλλιέργειες πατατών, σε μια προσπάθεια να ταυτιστούν τα ευρήματα με τα τραύματα που φέρει το σώμα της η Petrana Mihailova Milkova .
Οι κάμερες επίσης ασφαλείας υποστατικών της ευρύτερης περιοχής έχουν ελεγχθεί με τελευταία καταγραφή των κινήσεων της 46χρονης στις 11:10 το μεσημέρι της Πέμπτης, και λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα όταν είχε μεταβεί σε υποστατικό για εξεύρεση εργασίας.
Στο παρόν στάδιο η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της 46χρονης ωστόσο κυρίως επικεντρώνεται και στο πόρισμα των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους μετά την νεκροτομή που διενήργησαν επί της σορού της γυναίκας, σύμφωνα με το οποίο, ο θάνατος της οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολυτραυματισμού που πιθανόν προκλήθηκε από γεωργικό μηχάνημα.
Η σορός της Petrana Mihailova Milkova βρίσκεται ακόμη στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου .
Σε μια άλλη ανθρώπινη πτυχή ο σύντροφος της 46χρονης Ιvan Ivanov προσπαθεί να εξεύρει χρήματα για την μεταφορά της σορού της στην χώρα τους την Βουλγαρία ώστε να προχωρήσουν και οι διαδικασίες ταφής της.
Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει πριν 3- 4 ημέρες στην Πάφο με τον σύντροφος της από την Βουλγαρία, βιοπαλαιστές και οι δύο, για την αναζήτηση εργασίας.
Η Petrana Mihailova Milkova εγκαταλείπει μία κόρη που διαμένει στην Γερμανία και ένα γιο που διαμένει στη Βουλγαρία που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.


κυπε