Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δείτε που εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο Αλβανό που είχε απαγάγει την 13χρονη Χριστίνα

Στην κουφάλα ενός δέντρου στην περιοχή Λουτρά Καβάλας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία για την υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.

Δημόσιο διάλογος για το Μνημόνιο


Δείτε ο αιματοβαμμένο μπάνιο του Πιστόριους. Εκεί βρήκε τραγικό θάνατο η όμορφη Ρίβα. ΒΙΝΤΕΟ

Δυο λευκές ταινίες που τοποθέτησε η αστυνομία στην πόρτα της τουαλέτας δείχνουν το σημείο όπου οι σφαίρες από το όπλο του Όσκαρ Πιστόριους διαπέρασαν την πόρτα και καρφώθηκαν στο σώμα της Ρίβα Στέενκαμ.

Παγοποίηση περιουσίας Βγενόπουλου, Μπουλούτα, Μάγειρα και MIG

Αρχίζει το χοντρό παιχνίδι μεταξύ της Λαϊκής Τράπεζας και του πρώην ισχυρού της άντρα Αντρέα Βγενόπουλου αφού η διαχειρίστρια της τράπεζας εξασφάλισε ενδιάμεσα διατάγματα παγοποίησης των περιουσιακών στοιχείων τόσο του ίδιου όσο και των Ευθ. Μπουλούτα και Κ. Μάγειρα και της MIG.

Η υπερβολική ταχύτητα και η απειρία του μοτοσικλετιστή είναι λόγοι του νέου θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στη Λάρνακα

Η απειρία του οδηγού και η μεγάλη ταχύτητα της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο 19χρονος Γιώργος Φιλιαστίδης από τη Λάρνακα, είναι τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα και είχε ως αποτέλεσμα του θάνατο του μαθητή της Αμερικανικής Ακαδημίας.

Το έλα να δεις γίνεται στο ΕΥΡΩΚΟ

Τη μαζική αποχώρησή τους από το Ευρωπαϊκό Κόμμα ανακοίνωσαν σήμερα 60 στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Νίκος Κουτσού, ο ΓΓ του κόμματος Στέλιος Αμερικάνος και το μέλος της πολιτικής Επιτροπής Ελένη Βραχίμη.

Εκτός ελέγχου η ανεργία στην Κύπρο. Ξεπέρασαν τους 70 χιλιάδες οι άνεργοι

Στο 15,6% του ενεργού πληθυσμού και σε απόλυτους αριθμούς στα 71.000 άτομα ανήλθε η ανεργία στην Κύπρο τον Απρίλιο, έναντι 14,5% που ήταν τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Τα Κυπριακά πρωτοσέλιδα

Το δείπνο που παρέθεσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου κυριαρχεί στον σημερινό Τύπο. Προβάλλονται επίσης το θέμα της Τράπεζας Κύπρου, η απόφαση να μην κληθεί ο Δημήτρης Χριστόφιας στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, οι αντιδράσεις για τις αποφάσεις της ΚΕ του ΔΗΚΟ, καθώς και το γεγονός ότι στις 9 Ιουλίου θα ανακοινώσει το Μόνιμο Κακουργιοδικείο την απόφαση για την έκρηξη στο Μαρί.

Βρέθηκε η 13χρονη. Αφαντος ο Αλβανός

Στο βουνό  αναζητούσαν τη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά τα ελικόπτερα και οι μονάδες έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. με τα ειδικά εκπαιδευμένα στην ανίχνευση προσώπων σκυλιά, αλλά στην… παραλία τη βρήκαν τελικά! Η ανήλικη κοπέλα από τα Σπάτα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε από μια περίπολο αστυνομικών στα Λουτρά Ελευθερών, μια παραλιακή κωμόπολη με ιαματικά λουτρά που απέχει 33 χιλιόμετρα από το Παλιό Τσιφλίκι όπου κατοικεί ο 23χρονος Αλβανός που την είχε παρασύρει!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε συμφωνία με τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά» και εκτός απροόπτου αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν.  

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Λάρνακα με θύμα 19χρονο μοτοσικλετιστή

Δεκαενιάχρονος από τη Λάρνακα, ο Γιώργος Φιλιαστίδης, άφησε χθες βράδυ την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ δεύτερος συνομήλικος του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε τι έκανε την ώρα που οδηγούσε και τράκαρε!

Πλήθος κατηγοριών αντιμετωπίζει ένας 25χρονος.
Ο νεαρός τράκαρε ενώ έκανε σεξ με την κοπέλα του εν κινήσει!

Μωρό γεννήθηκε με δόντια!

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι γεννήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στη Νότια Ουαλία. Το παράξενο είναι ότι το νεογέννητο, η μικρή Imogen Elliot ήρθε στον κόσμο έχοντας ήδη φυτρωμένα τα δύο μπροστινά -κάτω γνάθου- δόντια της!

Κάλυψαν αφίσα γυναίκας με μπικίνι σε πανεπιστήμιο της Τουρκίας!

Μια συντηρητική ομάδα φοιτητών κάλυψε μια διαφημιστική αφίσα που απεικόνιζε μια γυναίκα με μπικίνι και είχε αναρτηθεί σε χώρο πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ροζίτα Κεντάλα αναστάτωσε τους λουόμενους πισίνας του Πρωταρά



Η εκρηκτική Ροζίτα Κεντάλα αναστάτωσε τους λουόμενους πισίνας ξενοδοχείου στον Πρωταρά με τη sexy εμφάνισή της και κάνοντας της βουτιές της κάτω από τον  καυτό ήλιο.

Άνοιξε πυρ στο κέντρο της Ζυρίχης

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο κέντρο της Ζυρίχης όπως μεταδίδει το ΒΒC.

Πα-τέρας στις ΗΠΑ έβαλε το μωρό του στην κατάψυξη γιατί έκλαιγε!

Σοκαρισμένη παρακολουθεί για ακόμη μια φορά η κοινωνία στην πολιτεία της Ουάσινγκτον την υπόθεση του απαράδεκτου πατέρα ο οποίος δεν δίστασε να βάλει τη μόλις έξι μηνών κόρη του στον καταψύκτη για να μην τον ενοχλεί ενώ κοιμάται.

Το άτυχο μωράκι φέρεται πως έκλαιγε συνεχώς και ο πατέρας του αποφάσισε να το βάλει στην κατάψυξη στους -12 βαθμούς Κελσίου για περίπου μια ώρα για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Σοκ στην Ιταλία από την απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονου

Σοκ προκάλεσε στην Ιταλία η είδηση ότι ένας 16χρονος ομοφυλόφιλος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του σχολείου του, μην αντέχοντας άλλο τα πειράγματα από τους συμμαθητές του και το γεγονός ότι δεν τον αποδεχόταν ο πατέρας του.

Πιθανότητα χρεοκοπίας της Κύπρου στο 22%

Πιθανότητα χρεοκοπίας 22% στον επόμενο χρόνο δίνει στην Κύπρο ο δείκτης CEPIX που δημιούργησε η συμβουλευτική εταιρεία Capco με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Έρχεται μείωση ενοικίων

Πλαφόν στη μείωση ενοικίων μπαίνει με την τελική φόρμουλα της πρότασης νόμου του ΑΚΕΛ με την οποία μειώνονται κατά 20% τα ενοίκια για εμπορικούς και οικιστικούς σκοπούς. 

Δείπνο Αναστασιάδη , Έρογλου. Έφαγαν σολομό, λαβράκι και μιλφειγ

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο που παρέθεσαν τα Ηνωμένα Έθνη, στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, Νίκο Αναστασιάδη και Ντερβίς Έρογλου, στην οικία της  Ειδικής Αντιπρόσωπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί κάποια εξέλιξη στο κυπριακό. Το δείπνο έγινε υπό το φως των κεριών και περιελάμβανε σολομό, λαβράκι και μιλφειγ.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Άγριο φονικό Κύπριου στο Λονδίνο


Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός Κύπριος ο οποίος εργαζόταν σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Λονδίνο. 

Η δολοφονία του 55χρονου Κύπριου σύμφωνα με κυπριακό site συνέβη το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Μόρτεν στο Βορειοδυτικό Λονδίνο. 
 

Οικογενειακή τραγωδία στην Κάρπαθο. Σκότωσε τη μάνα της και μετά έβαλε τέρμα στην ζωή της



Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει το νησί. Συγκλονίζει την Κάρπαθο η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί, όταν βρέθηκαν νεκρές δυο γυναίκες μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Όθος. Ήταν μια ηλικιωμένη με την κόρη της, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τη σκότωσε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δείτε τον Αλβανό που απήγαγε την 13χρονη Χριστίνα. ΦΩΤΟ

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πάφος, στους 20 Καλύτερους Ευρωπαϊκούς Τουριστικούς Προορισμούς. Χρυσό βραβείο ποιότητας σε ολόκληρη την ακτογραμμή της επαρχίας Πάφου


H Περιοχή της Πάφου φημίζεται σε όλο τον κόσμο ως η γενέτειρα της Αφροδίτης, ως προορισμός που συνδυάζει πανέμορφο φυσικό τοπίο, ιστορικά ενδιαφέροντα και γραφικές ακτές! Τώρα έχει ακόμη ένα ξεχωριστό  χαρακτηριστικό: Το Χρυσό Μετάλλιο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό «ΑΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ», όπου  ανακηρύχθηκε ως μια εκ των 20 πιο αειφόρων τουριστικών προορισμών στην Ευρώπη, ανάμεσα σε 1000 υποψήφιες!

Συζήτηση στην Αθήνα για την Ελληνική ΑΟΖ με ΝΑΙ και ΟΧΙ

Το περιοδικό Εκόνομιστ διοργανώνει συζήτηση (debate)  στην Αθήνα (τύπου Οξφόρδης) με τίτλο την ερώτηση «Θα πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ;».

Διαμάντια και χρυσαφικά έκλεψαν δύο δράστες από χρυσοχοείο επί της Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο

Με την μέθοδο «ριφιφί» οι δύο δράστες όπως εκτιμά η αστυνομία διέρρηξαν και έκλεψαν χρυσοχοείο επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, αποσπώντας απ’ αυτό διαμάντια και χρυσαφικά μεγάλης αξίας .

Μισό εκατομμύριο Βρετανοί καταφεύγουν στα συσσίτια

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Βρετανοί υποχρεώνονται λόγω ένδειας και πείνας να καταφεύγουν σε οργανισμούς που πραγματοποιούν διανομή συσσιτίων, σύμφωνα με έρευνα των φιλανθρωπικών οργανώσεων Oxfam και Church Action on Poverty.

Στις 9 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου για την φονική έκρηξη στο Μαρί

Στις 9 Ιουλίου θα εκδοθεί από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδριάζει στη Λάρνακα η απόφαση κατά πόσον οι έξι κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί στις 11 Ιουλίου 2011, είναι ένοχοι ή αθώοι.

Ιστορίες του Γιάννη Τζώρτζη από την Σκόπελο

"ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1972 Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΑΝΝΙΣ. 

Διαρρήξεις δύο οικιών με πλούσια λεία σημειώθηκαν στην Λάρνακα

Διάρρηξη σημειώθηκε χθες μεταξύ των ωρών 7 το απόγευμα και 11 το βράδυ σε οικία στη Λάρνακα.

Αποκαλυπτικός στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ ο Γ. Αυτιάς. "Με την νέα τηλεοπτική σεζόν θα τα ξαναπούμε"

Με αφορμή πρόσφατη ανάρτηση σε ιστοσελίδα για τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, που μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής ειδήσεων στον Κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό ΕΞΤΡΑ και η οποία έκανε λόγο για ενόχληση του δημοσιογράφου με την Κύπρο και φυγή του από την Μεγαλόνησο, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη της κυβείας

Επιχείρηση στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της κυβείας διενήργησε χθες βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό.
Ελέχθηκαν τρία πρακτορεία στοιχημάτων και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, άλλος εξοπλισμός και χρηματικό ποσό.

Μπούκαραν και λήστεψαν χρυσοχοείο στην Κάτω Πάφο

Διάρρηξη και κλοπή χρυσοχοείου σημειώθηκε   επί της παραλιακής τουριστικής Ποσειδώνος στην Πάφο.
 

Τα ρεκόρ Γκίνες του... Σέξ!


Ρεκόρ στο σεξ που ούτε πιστεύετε πως υπάρχουν. Και όμως...
 
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος άνδρας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, απέκτησε τα περισσότερα παιδιά; μήπως γνωρίζετε ποιο είναι το ρεκόρ οργασμών που είχε ποτέ μια γυναίκα μέσα σε μια ώρα; Θέλετε να μάθετε πόσο μήκος είχε το μεγαλύτερο πέος που έχει καταγραφεί ποτέ, ή ποιο είναι το ρεκόρ ερωτικών επαφών που είχε μια γυναίκα σε μια ημέρα; 

Αποκαλύφθηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στην αποχέτευση

Το βίντεο-σοκ της διάσωσης ενός νεογέννητου βρέφους, που βρέθηκε σφηνωμένο σε σωλήνα αποχέτευσης κτηρίου έκανε το γύρω του κόσμου, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Ιάπωνας ισχυρίζεται πως εντόπισε ζώο στον Άρη!

Η λεπτομερής παρατήρηση φωτογραφιών που δημοσιεύει η NASA αποτελεί ένα αγαπημένο χόμπι όσων πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής και στην απόπειρα συγκάλυψης από τη μεριά της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ.

Υποψήφιος έγραψε μαντινάδα, αντί για μαθηματικά!


Το γύρο των ΜΜΕ κάνει το γραπτό ενός υποψηφίου για τις Πανελλαδικές από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο μαθητής αντί για τις απαντήσεις στα θέματα έγραψε μία... μαντινάδα με περιεχόμενο ερωτικό και... αναφορές στα Μαθηματικά, που ήταν και το θέμα που έδινε και στο οποίο μάλλον δεν πέρασε.
 

Ινδός γεννημένος στην φυλακή αποφυλακίζει την μητέρα του

Σε ένα σκονισμένο διαμέρισμα, σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά στην ινδική πόλη της Καμπούρ, ένας νεαρός βγάζει από μια σακούλα για ψώνια ένα ανοιχτοκίτρινο φόρεμα και το δείχνει στη μητέρα του.

«Σου αρέσει;» τη ρωτά. «Ναι» απαντά εκείνη. 

Μειώθηκαν οι καταθέσεις κατά 6.3δις ελέω κουρέματος

Κατά 6.3δις ευρώ μειώθηκαν οι καταθέσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου τον Απρίλιο συνέπεια και του κουρέματος 37.5% των καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου. Οι συνολικές καταθέσεις στο σύστημα έπεσαν  στα 57.4δις ευρώ από 63.7δις ευρώ τον Μάρτιο και σε επίπεδα 2009.

Νεαρό ζευγάρι απο Λεμεσό κάνει έκκληση σε κλέφτες να τους επιστρέψει τις γαμήλιες φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Γεωργίου και η σύζυγός του Γεωργία κάνουν έκκληση μέσα από το facebook στους κλέφτες που έκλεψαν τις φωτογραφίες του γάμου τους. Οι φωτογραφίες του γάμους τους κλάπηκαν από το κατάστημα του φωτογράφου τους.
Μαζί με τον εξοπλησμό πήραν και τις κάρτες που ήταν οι φωτογραφίες του γάμου του ζευγαριού, η κλοπή έγινε ξημερώματα Κυριακής λίγες ώρες μετά τον γάμο τους.

Έπεσε νεκρός καθηγητής την ώρα των εξετάσεων

Νεκρός έπεσε καθηγητής κατά την διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων στο 35ο βαθμολογικό κέντρο του Αιγάλεω.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Επιστρέφει ο Γ. Αυτιάς στην Κύπρο; Αποκλειστική δήλωση στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Μείνετε συντονισμένοι!!!


Ο γνωστός Ελλαδίτης δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς μιλά στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ και αποκαλύπτει τα  μελλοντικά του σχέδια για την Κύπρο. Θα επιστρέψει  στην Μεγαλόνησο; θα συνεργαστεί με τηλεοπτικό κανάλι; Σε λίγο στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ.   Μείνετε συντονισμένοι!!!

Στο κελί ο Αφγανός που πέταξε τη φοιτήτρια στον γκρεμό

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 17χρονος -κατά δήλωσή του- Αφγανός, που τα ξημερώματα της Κυριακής, επιτέθηκε βίαια και πέταξε σε γκρεμό, την 20χρονη φοιτήτρια του Ιστορικού Τμήματος, στη θέση Μουράγια της πόλης της Κέρκυρας.


Αυτός είναι ο ύποπτος που καταζητείται για την απόπειρα φόνου της 39χρονης στην οδό Λήδρας

Καταζητείται ο 40χρονος ABBAS YILMAZ, ύποπτος για την απόπειρα φόνου με μαχαίρι, εναντίον 39χρονης υπαλλήλου καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία, την περασμένη Πέμπτη.

'Προσβάσιμος Τουρισμός'. Βραβείο στην Πόλη Χρυσοχούς

Μετά την πρόσφατη διάκρισή του με την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Ενεργειακού  Βραβείου EEA του Ευρωπαϊκού προγράμματος Medeea για την εξοικονόμηση ενέργειας, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς  έχει αναδειχτεί νικητής προορισμός το 2013 στην Κύπρο στο διαγωνισμό για την επιλογή του άριστου Ευρωπαϊκού τουρισμού με θέμα «Προσβάσιμος Τουρισμός», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος European Destinations of Excellence- EDEN 2013 «Accessible Tourism”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Πετυχημένη η συναυλία αλληλεγγύης στην Λάρνακα. Συγκεντρώθηκαν 135 τόνοι τροφίμων

Τριάντα χιλιάδες κόσμος παρακολούθησε τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαΐου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο». 

Αντιπαράθεση μεταξύ Δήμου Πόλη Χρυσοχούς και Συνδέσμου Εργοληπτών Πάφου

Απάντηση στις καταγγελίες του Συνδέσμου Εργοληπτών Πάφου που αφορούσαν την διεξαγωγή εργασιών χωρίς την εξασφάλιση άδειας οικοδομής στην περιοχή Λατσί από την αρμόδια Αρχή δίνει με ανακοίνωση ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς.

Το αστυνομικό δελτίο

Γύρω στις 11.10 χθες βράδυ ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 22χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του στη Λεμεσό.

Τα Κυπριακά πρωτοσέλιδα

Το Κυπριακό και το αυριανό δείπνο των ηγετών των δύο Κοινοτήτων μαζί με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ καθώς και η χθεσινή συνάντηση Αναστασιάδη - Ντάουνερ, το ζήτημα του Ταμείου Αλληλεγγύης και η διαχείρισή του από τον τέως Πρόεδρο Χριστόφια, ο διορισμός Σορώτου στην Τράπεζα Κύπρου, η παρουσία και δηλώσεις χθες του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Πανίκου Δημητριάδη, στη Βουλή και η απόφαση για λειτουργία της Ιατρικής Σχολής από την προσεχή σχολική χρονιά είναι τα κύρια θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα των κυπριακών εφημερίδων.