Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση τον Αύγουστο στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου


Συνολικά 2900 πτήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου την περίοδο 11 – 24 Αυγούστου με 470 χιλιάδες επιβάτες να μετακινούνται από και προς την Κύπρο.
 

Στο κελί 34χρονος στην Λεμεσό για υπόθεση ναρκωτικών


Η Αστυνομία συνέλαβε 34χρονο στη Λεμεσό για παράνομη χρήση, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Αγία Νάπα. Τραυματισμός νεαρής Ρωσίδας σε τροχαίο ατύχημα



Νεαρή Ρωσίδα τουρίστρια ηλικίας 23 χρόνων τραυματίστηκε σε ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Αγία Νάπα. Η 23χρονη που φέρει μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κρατείται για νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Παραλίμνι.

Σημαντική νίκη ΑΕΛ επί της Ζενίτ. Ισοπαλία εκτός έδρας πέτυχε το ΑΠΟΕΛ


Σημαντική νίκη, η οποία της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση της για τα play-off του Champions League, πέτυχε απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ΑΕΛ.

Σε αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η ομάδα της Λεμεσού, με τέρμα του Lukasz Gikiewicz στο 64`, νίκησε με 1-0 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και στον επαναληπτικό της 6ης Αυγούστου θα διεκδικήσει την πρόκριση της για play-off του Champions League.

Περίπου 150 πρόσφυγες πνίγηκαν σε ναυάγιο ανοικτά της Λιβύης


Τουλάχιστον 150 πρόσφυγες πιστεύεται ότι πνίγηκαν όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε ανοικτά των ακτών της Λιβύης, σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε την Τετάρτη η ιστοσελίδα Libya Herald.

Επέστρεψε στο σπίτι του στην Λευκωσία και βρήκε τον ληστή μέσα στο σαλόνι


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες βράδυ  ιδιοκτήτη κατοικίας στην Αγλατζιά.  Με την επιστροφή του στην οικεία του βρέθηκε αντιμέτωπος με διαρρήκτη που ξεσάλωνε στο σαλόνι του. Ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Κύκλωμα ζωοκλεφτών στην Λευκωσία


Στη σύλληψη 63χρονου  ιδιοκτήτη μάντρας στο Τσέρι  προέβη χθες η αστυνομία στην Λευκωσία μετά που στην μάντρα του εντοπίστηκαν  πρόβατα και ερίφια  τα οποία ήταν κλοπιμαία.

Ηλικιωμένη Βρετανίδα πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού της στην Έμπα της Πάφου


Στην πισίνα της κατοικία της έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή 72χρονη Βρετανίδα, μόνιμη κάτοικος Κύπρου.  Την εντόπισε ο σύζυγος της.  

School of Theatre Paola Hadjilambri στην Πέγεια της Πάφου


Το School of Theatre Paola Hadjilambri ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για εγγραφές από άτομα τα οποία επιθυμούν να φοιτήσουν στο τριετές πρόγραμμα Θεάτρου, 

Ένα φρούτο την ημέρα μειώνει κατά 5% τον κίνδυνο θανάτου

Κάθε φρούτο και κάθε σαλάτα που καταναλώνουμε καθημερινά, μειώνει κατά 5% τον κίνδυνο θανάτου, ιδίως από καρδιαγγειακά αίτια, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Από φυσικά αίτια ο θάνατος της 32χρονης Μαρίας Φυλαχτού από την Μεσόγη της Πάφου

Σε φυσικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος της 32χρονης Μαρίας Φυλαχτού.
Στις 10:00 το πρωί η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε νεκροψία επί της σορού της 32χρονης.

Ομογενής έπεσε από σκαλωσιά και σκοτώθηκε

Την τελευταία του πνοή στο μεροκάματο άφησε  ο 46χρονος ελαιοχρωματιστής Ευθύμιος Μωυσίδης, ομογενής από τη Γεωργία, ο οποίος ενώ εργαζόταν σε εργοτάξιο έπεσε από σκαλωσιά ύψους δυο περίπου μέτρων.

Σαγανάκι με φέτα και γαρίδες


Υλικά
1 κιλό γαρίδες μεγάλου μεγέθους
300 γρ. Χωριό Φέτα
1 νεροπότηρο ψιλοκομμένη ντομάτα
1 νεροπότηρο χυμό ντομάτα ...

Ανήλικος λαθρεπιβάτης βρέθηκε νεκρός κρυμμένος σε αμερικανικό C-130

Το άψυχο σώμα ενός εφήβου, πιθανότατα αφρικανικής καταγωγής, εντοπίστηκε στο σύστημα προσγείωσης αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους μετά την άφιξη του μεταγωγικού στη Γερμανία, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Βρετανία και ΗΠΑ προσγειώνουν ανώμαλα δικούς μας και Μπάιντεν


Με την ανάληψη της προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον ΝίκοΑναστασιάδη, ξεκίνησε μια περίεργη πρωτοβουλία δικών μας (Συντηρητικών Βρετανίας και ανανικών αγγλολάγνων  εκ Κύπρου) καλυτέρευσης των σχέσεων Κύπρου-Βρετανίας (πέραν εκείνων με τις ΗΠΑ) με οποιοδήποτε τρόπο. 

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ»

Αυτοί που επιμένουν, το εννοούν και πράγματι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Εργατικό ατύχημα στην Λεμεσό με θύμα αλλοδαπό

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό.

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού


Θανατηφόρο στην έξοδο Τσερίου παρά την περιοχή Χαλειανών σημειώθηκε στις 5.45 το πρωί. Νεκρός είναι ένας Σλοβάκος και τραυματίες ένας ομοεθνής του και ένας Πολωνός.

Πάει για το ρεκόρ Γκίνες η Αγία Νάπα


Πάνω από 25 χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Κύπρο έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου Αγίας Νάπας  να καταρρίψει  τρία ξεχωριστά ρεκόρ Γκίνες στις κατηγορίες για τη μεγαλύτερη αλυσίδα στους χορούς «Συρτάκι» (Ζορμπά), στον ελληνικό παραδοσιακό χορό «Καλαματιανό» και στο ρωσικό παραδοσιακό χορό «Καλίνκα».

Δείτε την ηθοποιό Κατερίνα Θεοχάρη με καυτό μαγιό στην Μύκονο. ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά στην Τσάδα της Πάφου


Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε στις 06:00 το πρωί νότια της δεξαμενής της Ιεράς Μονής του  Σταυρού της Μίνθης στην περιοχή της Τσάδας.
 

Σύγκρουση μοτοποδηλάτου με αυτοκίνητο. Στο νοσοκομείο 2χρονο κοριτσάκι από το Λιοπέτρι



Τριαντάχρονος πατέρας και η κόρη του ηλικίας μόλις δύο χρόνων από το Λιοπέτρι , που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο και κινούνταν σε δρόμο της κοινότητας, τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία τους.

Στις φυλακές του Μαρόκου κατέληξαν πέντε Κύπριοι για υπόθεση ναρκωτικών


Πέντε Κύπριοι συνελήφθησαν στο Μαρόκο αφού στην κατοχή τους φέρεται να βρέθηκε ποσότητα 15 κιλών χασίς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε κάποιοι εκ των οποίων κατέχουν βρετανική υπηκοότητα συνελήφθησαν ενώ ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από τη χώρα.

Τραγωδία στην Μεσόγη της Πάφου. 32χρονη έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα και αργότερα ξεψύχησε


Τραγωδία στην Πάφο.  32χρονη, η Μαρία Φυλαχτού ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των δικών της μετά από βουτιά στην πισίνα της κατοικίας της στη Μεσόγη. 

Στο κακουργιοδικείο τρία πρόσωπα για υπόθεση 60 κιλών κάνναβης



Ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό στις 6 Αυγούστου, παραπέμφθηκαν τα τρία πρόσωπα που κρατούνται σε σχέση με τον εντοπισμό 60 περίπου κιλών κάνναβης και ενός κιλού κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, εντός επίπλων που εισήχθηκαν μέσω του λιμανιού της Λεμεσού.

Ορκωμοσίες στα ΚΕΝ την ερχόμενη Παρασκευή

Πραγματοποιούνται την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, στις 09:00, οι Τελετές Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2014Β΄ ΕΣΣΟ.

Η Google μπορεί να προβλέψει πότε θα πέσει το χρηματιστήριο

Αμερικανοί και βρετανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια μέθοδο ανάλυσης που αποκαλύπτει ότι επέρχεται πτώση στο χρηματιστήριο και θεωρούν ότι η τεχνική τους μπορεί να αξιοποιηθεί πρακτικά για να παρέχει προειδοποιητικά σημάδια, προτού συμβεί το γεγονός στον πραγματικό κόσμο των επενδυτικών συναλλαγών.

Έχασε τελικά το χέρι του το 3χρονο αγόρι

Δεν πέτυχε τελικά η πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση του χεριού του τρίχρονου αγοριού από τα Σύβοτα.
Οι γιατροί, μετά την επέμβαση, διαπίστωσαν ότι δεν γίνεται αιμάτωση, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει οριστικά το χέρι του.
 

Στοιχεια σοκ. 1 στα 5 παιδιά στην Ευρώπη πέφτει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Στοιχεία για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης γυναικών και ανηλίκων και για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού δίνει στη δημοσιότητα το Ερευνητικό Κέντρο Ισότητας Φύλου (ΕΚΙΦ), με αφορμή την ψήφιση πρόσφατα από τη Βουλή του νόμου για την πρόληψη και καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας καθώς και την υπογραφή της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης (γνωστής ως Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης) από 13 χώρες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης με ισχύ από 1η Αυγούστου 2014.

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ανακηρύχτηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το περιοδικό «Forbes», ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός που διαθέτει η σύγχρονη αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία. Για την ερμηνεία του στο «Iron Man 3», ο 49άχρονος Αμερικανός ηθοποιός, από τον Ιούνιο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2014, είχε οικονομικές απολαβές ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο Laser ο Παύλος Κοντίδης

Στην τρίτη θέση με 937 βαθμούς, στην κατηγορία Laser, της παγκόσμιας κατάταξης στην Ιστιοπλοΐα, ανήλθε ο Κύπριος αργυρός Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης.

Δείτε που απαγορεύεται να γελούν οι γυναίκες

Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να χαχανίζουν όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, δήλωσε χθες ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο συνάδελφος Άθως Τίλλεϋ με την σύζυγό του κάνουν διακοπές στην Πάφο. Το απόγευμα συναντήθηκαν με καλούς φίλους στο Λιμανάκι. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Ελλαδίτης κατέληξε 13 χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών



Ποινή φυλάκισης 13 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε χθες στην Πάφο σε ένα πρόσωπο ηλικίας 42 ετών , αφού τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση που αφορούσε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Μπούκαραν στο διαμέρισμα αλλοδαπού στην Λεμεσό και τον έσπασαν στο ξύλο


Εισβολή στο διαμέρισμα 28χρονου Σύρου, επιχείρησε χθες βράδυ ομάδα αλλοδαπών, με σκοπό να ξυλοκοπήσει τον ένοικο για προσωπικές τους, προφανώς, διαφορές. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον χώρο γύρω στις 10 χθες βράδυ, εντοπίζοντας τον 28χρονο τραυματισμένο, διευθέτησαν την μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα με διάφανο μαύρο μαγιό. ΦΩΤΟ


Εξαπάτηση μέσω πώλησης εικόνων στην Λευκωσία

Η Αστυνομία, εξετάζει υπόθεση εξαπάτησης προσώπων, μέσω της πώλησης εικόνων, και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις εξετάζει.

Η Φωτογραφία της Ημέρας!!!


Από ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του 61χρονου Ρώσου τουρίστα στην Πάφο



Από ασφυξία λόγω πνιγμού προήλθε ο θάνατος του 61χρονου Ρώσου τουρίστα, ο οποίος ανασύρθηκε  από τη θάλασσα στους Τάφους των Βασιλέων σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου που διενήργησε νεκροψία επί της σορού του.

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών στην Γάζα

Τουλάχιστον 1.100 Παλαιστίνιοι, κυρίως άμαχοι μεταξύ των οποίων και 200 παιδιά, έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Χειροπέδες σε άλλους δύο διαρρήκτες στην Λεμεσό


Δύο ακόμη Γεωργιανούς, ένα 35χρονο και μια 30χρονη συνέλαβε χθες βράδυ η αστυνομία Λεμεσού σε σχέση με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κλοπιμαίων το Σαββατοκύριακο σε οικία όπου διέμενε γυναίκα από τη Γεωργία.  Στη κατοχή των δύο εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων.

Κρίσιμος τραυματισμός Αιγύπτιου με κυνηγετικό στην Ευρύχου


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος Αιγύπτιος διακομίστηκε τραυματισμένος στο Αγροτικό κέντρο υγείας Ευρύχου στις 11.30 χθες βράδυ.  Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο κάτω από την μασχάλη και η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.  Έτσι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Φάρσα για βόμβα από γυναίκα σε μπαράκι στην Κάτω Πάφο


Η αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό όταν στις 3.30 τα ξημερώματα, άγνωστη τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας αναφέροντας ότι σε συγκεκριμένο μπαράκι στην Κάτω Πάφο, είχε τοποθετηθεί βόμβα. 

Καταζητείται ύποπτος διαρρήκτης από τη Γεωργία. ΦΩΤΟ


34χρονο, ύποπτο διαρρήκτη, από τη Γεωργία αναζητεί η Αστυνομία. Αφαιρούσε κλειδαριές και ξάφριζε σπίτια και διαμερίσματα. 
Η Αστυνομία αναζητεί τον Tariel Mumladze από τη Γεωργία, ηλικίας 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 10/11/12 – 26/7/14.

Εντοπίστηκε περιοχή του εγκεφάλου που κόβει την όρεξη

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια περιοχή του εγκεφάλου, η οποία, αν διεγερθεί κατάλληλα, «κόβει με το μαχαίρι» την όρεξη των ζώων. Η ομάδα αυτή των νευρώνων (εγκεφαλικών κυττάρων) φαίνεται να λειτουργεί σαν ένας κεντρικός «διακόπτης» για την όρεξη, φρενάροντας απότομα την επιθυμία για τροφή, όταν «ανάψει».

Βουλγάρα έβαλε τον 5χρονο γιο της να κλέψει το σταυρό βάφτισης

Το πεντάχρονο αγόρι της χρησιμοποίησε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία για να κλέψει τον χρυσό σταυρό σε βάπτιση που γινόταν σε ιερό ναό στα Ιωάννινα.

Φρίκη. 15χρονη αποκεφάλισε συμμαθήτριά της

Στη σύλληψη μιας μαθήτριας λυκείου προχώρησε η αστυνομία της Ιαπωνίας, ως ύποπτη για τη δολοφονία και το διαμελισμό μιας συμμαθήτριάς της.
Η 15χρονη συνελήφθη την Κυριακή στην πόλη Σασέμπο στην περιφέρεια Ναγκασάκι.

Αλλάζουν οι οδικές πινακίδες στην Πάφο ενόψει 2017

Συμφωνία για την αντικατάσταση όλων των οδικών πινακίδων της Πάφου χωρίς οποιοδήποτε οικονομικό κόστος αλλά με δικαίωμα δεκαετούς εμπορικής εκμετάλλευσης, υπέγραψε ο Δήμος Πάφου με την Εταιρεία P&V Demal Co. Ltd.

Μπακαλιάρος με κρεμμύδια και πατάτες λεμονάτες


Υλικά
πατάτες: 1 κιλό
μπακαλιάρος παστός: 1 κιλό
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζανιού
κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1 φλιτζάνι
σκόρδο ψιλοκομμένο: 2 κουταλάκια του γλυκού
μαϊντανός ψιλοκομμένος: 2 κουταλιές της σούπας ...

Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο βρίσκεται στην Χιλή


Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο βρίσκεται στο θέρετρο San Alfonso del Mar, στην πόλη Algarrobo της Χιλής.
Η πισίνα ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2006 και βρίσκεται, φυσικά, στην πρώτη θέση του βιβλίου Guiness.