Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κατάρρευση πολυκατοικίας με νεκρούς και τραυματίες στο Παρίσι. ΦΩΤΟ

Oι πυροσβέστες πραγματοποιούν έρευνες στα συντρίμμια ενός τετραώροφου κτιρίου σε προάστιο του Παρισιού αναζητώντας αγνοουμένους κάτω από αυτά. Το κτίριο κατέρρευσε όταν σημειώθηκα μία έκρηξη που φαίνεται πως προκλήθηκε από διαρροή αερίου με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι, ένα παιδί και μία ηλικιωμένη γυναίκα.

«Παγκόσμια Τάξη» (Δρ. Χ. Κίσσιγκερ)

Φανούλα Αργυρού

Καινούργιο βιβλίο εκδίδει όπως ενημερωνόμαστε ο Δρ. Χένρι Κίσσιγκερ. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 από το Penguin Press και έχει τίτλο « Παγκόσμια Τάξη» (World Order).  Παρόλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό του, το οποίο θα αναφέρεται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τη γεωπολιτική κρίση, κρατώ  αυτό που ο Δρ. Χένρι Κίσσιγκερ τονίζει στο βιβλίο του σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, κάτι που οι πολιτικοί μας νάνοι Κύπρου και Ελλάδας οφείλουν να αναλογιστούν σε σχέση με τις πράξεις και υποταγές τους προς τους κατακτητές και νεο-σουλτάνους της Άγκυρας 

Έγινε ξανθιά η Υβόννη Μπόσνιακ. Δείτε την!!!


Η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα, που όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είναι το ξανθό. 

Έβαψε λοιπόν, τα μαλλιά της ξανθά και ανάρτησε τη φωτογραφία της στο Instagram!

«Πρoσoχή στα one night stand»



Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος… Να «διασκεδάσει» ήθελε ένας Βρετανός, αλλά η ερωμένη της μιας νύχτας τον έκανε να του βγει ξινό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν κάλεσε την αστυνομία είδε το πάθημα του να δημοσιοποιείται.

Δείτε την κληρονομιά που άφησε ο παππούς στα εγγόνια του


Ένας παππούς, ο οποίος απεβίωσε, άφησε σαν δώρο στα 5 εγγόνια του μια λίστα με συμβουλές για την ζωή τους. Διαβάστε τα σοφά του λόγια...

Συλλέκτης πλήρωσε $1.375 για ένα κομμάτι τούρτας!


Διατηρείται σε ψυγείο εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν τρώγεται...
Αυτό, ωστόσο, δεν απέτρεψε έναν συλλέκτη από το να ξοδέψει 1.375 δολάρια για να αγοράσει ένα κομμάτι τούρτας το οποίο δημοπρατήθηκε διαδικτυακά από οίκο του Λος Άντζελες.

Επίθεση Ρώσων χάκερ σε αμερικανικές τράπεζες


Οι αμερικανικές αρχές διερευνούν ένα νέο κύμα επιθέσεων από χάκερ εναντίον μεγάλων αμερικανικών τραπεζών σαν την JPMorgan, σύμφωνα με δημοσίευμα της Financial Times. H ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνών (FBI) συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για να «προσδιορίσουν το μέγεθος των επιθέσεων χάκερ που έχουν καταχωρισθεί πρόσφατα». 

Στο κελί Βούλγαρος για την ληστεία της ΣΠΕ Κοντέας


Βούλγαρος ηλικίας 35 χρόνων, συνελήφθηκε το πρωί από την Αστυνομία ως ύποπτος για τη ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή 22 Αυγούστου, σε υποκατάστημα της ΣΠΕ Κοντέας στη Δρομολαξιά, κατά την οποία εκλάπη το χρηματικό ποσό των 22 περίπου χιλιάδων ευρώ.
 

Τους απείλησε με κυνηγετικό όπλο


Ενας 66χρονος Ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς και χρήσης κυνηγετικού όπλου τύπου ΔΟΚΟ, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής βιαιοπραγίας και επίθεσης εναντίον Αστυνομικού.
 

Στο κελί 24χρονος Βούλγαρος για υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο


Στην σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης ανέκοψαν χθες για έλεγχο αυτοκίνητο επί της Λεωφόρου Αθηνών που οδηγείτο από 24χρονο από την Βουλγαρία με συνεπιβάτη 23χρονη επίσης από την Βουλγαρία.
 

45χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στον δρόμο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και ελαφριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση, νοσηλεύεται 45χρονος Ελληνοκύπριος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς. 
 

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται στην μάχη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας


Ανοίγει σήμερα η αυλαία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Καλαθόσφαιρας της Ισπανίας με την Εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του Β` Ομίλου τη Σενεγάλη. Ο αγώνας αρχίζει στις 21:00 και θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη, όπως και όλοι οι αγώνες του Ομίλου.

Παραιτήθηκε ο Μάκης Κεραυνός


Την παραίτησή του απο τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή στον Όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας, φέρεται να έχει υποβάλει ο Μάκης Κεραυνός.
 

Οδηγούσε με 156χλμ στη Λεωφόρο Γρ.Διγενή στην Λευκωσία

Με 156 χιλιόμετρα την ώρα οδηγούσε μοτοσικλετιστής στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή χθες βράδυ, όπως εντοπίστηκε στο πλαίσιο ευρείας εκστρατεία της Αστυνομίας στη Λευκωσία με σκοπό την πάταξη της οχληρίας, της ηχορύπανσης και της νεανικής παραβατικότητας.

Στο κελί Βούλγαρος ως ύποπτος για τη ληστεία στη ΣΠΕ Κοντέα

Βούλγαρος ηλικίας 35 χρόνων, συνελήφθηκε το πρωί από την Αστυνομία ως ύποπτος για τη ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή 22 Αυγούστου, σε υποκατάστημα της ΣΠΕ Κοντέας στη Δρομολαξιά, κατά την οποία εκλάπη το χρηματικό ποσό των 22 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ. Ηλικιωμένη έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό


Θύμα βιασμού και ληστείας έπεσε υπερήλικη σε χωριό της Ημαθίας από 22χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης διέρρηξε το σπίτι 85χρονης και ασκώντας της ψυχολογική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, χρυσά κοσμήματα και μία τηλεόραση. 

Επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάφο για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου



Πέραν των 30 πύργων ηλεκτρονικών υπολογιστών κατασχέθηκαν από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου από δυο διαφορετικά πρακτορεία στοιχημάτων στην Πάφο σε επιχείρηση για πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ.

Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στις 06:45 (ώρα Κύπρου) με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο μεταξύ Λακωνίας και Μήλου περίπου 120 χλμ. ανατολικά των ακτών της Λακωνίας και 146 χλμ. νότια της Αθήνας, και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στην Αττική.

Έκαψαν φορτηγό στην Τρεμιθούσα της Πάφου


Η φωτιά τέθηκε λίγο μετά τη μια τα μεσάνυκτα σε φορτηγό αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο αποθήκευσης μετάλλων στην Τρεμιθούσα ιδιοκτησία άντρα  από την Ιορδανία, μόνιμου κατοίκου Κύπρου.
Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, το φορτηγό υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη.  

Ατύχημα ο θάνατος του Ρουμάνου στα Λιβάδια


Σε απανθράκωση οφείλεται ο θάνατος του 55χρονου άνδρα από τη Ρουμανία, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι απανθρακωμένος σε δωμάτιο προσφυγικής κατοικίας που βρίσκεται κοντά στο Δημοτικό Σχολείο των Λειβαδιών.

Παγκόσμια ημέρα topless ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στις ΗΠΑ

Με σέξι μαγιό η Σάσα Μπάστα στην Ρόδο. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η τραγουδίστρια παρέα με το τατουάζ της κόβει βόλτες στις παραλίες του νησιού και πραγματικά κόβει ανάσες. Σε εξαιρετική φόρμα και με το μικροσκοπικό της μπικίνι μοιράζει εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους στις απραλίες της Ρόδου.
Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ ...

Ο εμπρηστής που κυνηγούσαν ήταν τελικά ένα 11χρονο αγόρι



Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία του Flint, μιας πόλης στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ δεν μπορούσε να εξηγήσει τις φωτιές που άναβαν κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. 

Δείτε γιατί οι Βορειοκορεάτες θα βλέπουν μόνο Manchester United

Οπαδός των "Κόκκινων διαβόλων" είναι ο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.
Σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα ο δικτάτορας είναι μέγας θαυμαστής της Μάντσεστερ και ιδιαιτέρως του άσου της ομάδας, Γουέινι Ρούνεϊ.

Κινέζος σταρ θα διαφημίζει σερβιέτες;


Σε μια προσπάθεια να μπει τέλος στις παραπλανητικές διαφημίσεις, η κυβέρνηση της Κίνας επεξεργάζεται νόμο, σύμφωνα με τον οποίο οι διασημότητες που διαφημίζουν προϊόντα, οφείλουν πρώτα να τα δοκιμάσουν για να δουν αν όντως ισχύουν όσα στη συνέχεια καλούνται να διαφημίσουν. 

Αναστέλλεται η λειτουργία τριών εστιατορίων McDonald's στη Μόσχα


Η ρωσική δικαιοσύνη ζήτησε  να κλείσουν για διάστημα 90 ημερών τρία εστιατόρια της αμερικανικής αλυσίδας γρήγορου φαγητού McDonald's στη Μόσχα επειδή παραβίασαν υγειονομικούς κανόνες.

Είχαν κρύψει τους βιασμούς 1.400 παιδιών

Ασύλληπτο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην πόλη Ρόδερχαμ της Βρετανίας μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης εκατοντάδων παιδιών, το μαρτύριο των οποίων συνεχιζόταν, επειδή οι Αρχές δεν αξιολόγησαν σωστά τις καταγγελίες και αδρανούσαν για να μην κατηγορηθούν για ρατσισμό!

Νεκρός ηχολήπτης σε αστυνομικό ριάλιτι


Ένας ηχολήπτης, μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου του γνωστού αμερικανικού ριάλιτι "Cops" που παρουσιάζει επιχειρήσεις της αστυνομίας, σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών σε εστιατόριο, κατά την οποία σκοτώθηκε και ένας ύποπτος για ληστεία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στις ΗΠΑ.

1.400 ανήλικα παιδιά κακοποιήθηκαν σε πόλη 250.000 κατοίκων



Σοκ προκαλεί η έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η καθηγήτρια Αλέξις Τζέι την Τρίτη και λίγο πολύ αναφέρει ότι περίπου 1.400 ανήλικα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, από το 1997 έως το 2013, στο Ρότερχαμ, στη βόρεια Βρετανία, μια πόλη που έχει 250.000 κάτοικους.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

 
Φανούλα Αργυρού

Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»

Η πρόσφατη ενέργεια της ρωσικής πρεσβείας, να επέμβει με ανοικτή επιστολή της προς τα κυπριακά ΜΜΕ σχετικά με όσα γράφτηκαν σε ένα βιβλίο,  δεν έχει προηγούμενο κατά τη γνώμη μου.
Εδώ τίθεται θέμα αρχής.  Άσχετο με το τι γράφτηκε στο βιβλίο, δεν επιτρέπεται  μια πρεσβεία να κάνει τέτοιες παρεμβάσεις. Είναι διπλωματικά πρωτάκουστο αν όχι ανεπίτρεπτο και δημιουργεί επικίνδυνα προηγούμενα σε μια δημοκρατική, ευρωπαϊκή,ημικατεχόμενη χώρα (την πατρίδα μας).
 

Η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη με το μαγιό της. ΦΩΤΟ


Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η ΠΑΟΚΑΡΑ. Διέλυσε με 4-0 την Ζίμπρου



Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του στο 11ο λεπτό όταν ο Αθανασιάδης έκανε εξαιρετική ασίστ με ψαλιδάκι στον Περέιρα ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 1-0.

Απανθρακωμένο πτώμα 55χρονου Ρουμάνου βρέθηκε σε οικία στα Λειβάδια Λάρνακας


Πτώμα 55χρονου από τη Ρουμανία εντοπίστηκε το μεσημέρι σε σπίτι στο Δήμο Λειβαδιών της επαρχίας Λάρνακας.
 

Στο κελί 55χρονος στην Πάφο για υπόθεση ναρκωτικών


Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 55 ετών προχώρησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Αυτή είναι η 31χρονη Σταύρη Φλώρου που πυροβόλησε και σκότωσε ο πρώην σύζυγός της στον Κόρνο. ΦΩΤΟ


Οικογενειακή τραγωδία η υπόθεση του Κόρνου. Νεκρή τελικά η 31χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Η 31χρονη κοπέλα από τον Κόρνο η οποία είχε πυροβοληθεί το μεσημέρι από τον 35χρονο πρώην σύζυγο της, στο σπίτι της μητέρας της στο Κόρνο, υπέκυψε τελικά αργά χθες βράδυ  στα τραύματα της.

Το εκρηκτικό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Μύκονο. ΒΙΝΤΕΟ


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά κοινή ομολογία ήταν το πρόσωπο που τράβηξε όλα σχεδόν τα βλέμματα στην παραλία της Ψαρούς. Αφενός για το καυτό μπικίνι που αναδείκνυε το θανατηφόρο κορμί της και αφετέρου επειδή το γνωστό μοντέλο ήταν με τον νέο της αγαπημένο με τον οποίο απολάμβαναν τον ήλιο και την θάλασσα. 

Μια πόλη γεμάτη με πανέμορφες Βραζιλιάνες που αναζητούν γαμπρούς



Ακούγεται σα σενάριο ταινίας, βγαλμένο από τη φαντασία, όμως είναι άκρως πραγματικό.

Μια πόλη στη Βραζιλία, στην οποία κατοικούν μόνο γυναίκες κάνει έκκληση… στη διεθνή κοινότητα για την εξεύρεση γαμπρών, πρόθυμων να ζήσουν με τους δικούς τους κανόνες.

Οι Γερμανοί κάνουν και αυτό. Εκμεταλλεύονται και τις γυναίκες τους!


Ανάμεσα σε όλους που έχουν κάθε λόγο να νιώθουν κάπως περίεργα με τους Γερμανούς βρισκονται και οι ίδιες οι γυναίκες εργαζόμενες, αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, κερδίζουν τα μισά χρήματα σε σχέση με τους άνδρες σε ό,τι αφορά στο σύνολο των εσόδων τους.

ΣΟΚ. Ζευγάρι σατανιστών σκότωσε και θυσίασε 22 ανθρώπους



Δέος και τρόμο προκαλεί η αποκάλυψη πως ένα ζευγάρι σατανιστών, η Μιράντα Μπαρμπούρ και ο σύζυγός της, Ελίτ, θυσίασαν 22 ανθρώπους στο όνομα του σατανά!

Νύφες σε ηλικία 10 έτων. ΒΙΝΤΕΟ


Σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου, τα κορίτσια χάνουν απότομα την παιδική τους ηλικία και εξαναγκάζονται να παντρευτούν πριν καν φτάσουν στην εφηβεία. Παγκοσμίως, σχεδόν ένα στα πέντε έφηβα κορίτσια (ηλικίας 15-19) είναι σήμερα παντρεμένα και συχνά θεωρούνται «ιδιοκτησία» του συζύγου τους και κακοποιούνται.

Σάλος για τη μαζική σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στην Βρετανία



Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η δημοσιοποίηση έκθεσης σύμφωνα με την οποία περίπου 1.400 παιδιά στην πόλη Ρόδερχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από το 1997 έως το 2013, μέσα σε μια περίοδο 16 ετών.

Υπουργικό Συμβούλιο. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου το διάταγμα επέκτασης ωραρίου

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε, μετά από σχετική πρόταση του Υπουργείου Εργασίας, την επέκταση της ισχύος των τουριστικών διαταγμάτων μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου του 2014 με τις ίδιες ρυθμίσεις που ίσχυαν μέχρι τώρα αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, τόσο κατά τις καθημερινές όσο και κατά την Κυριακή.

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης της τριπλής απόπειρας δολοφονίας στον Κόρνο


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Κόρνος, όπου 35χρονος πυροβόλησε τρία άτομα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή για να εντοπιστεί λίγο αργότερα νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο αυτοκίνητό του σε δασώση περιοχή στα Κάτω Λεύκαρα. 

Δυναμική κινητοποίηση χθες το απόγευμα έξω από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις

Μαζική κοινωνική κινητοποίηση «αντίδρασης και αντίστασης» ενάντια στις εκποιήσεις πραγματοποίησε χθες το απόγευμα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο η Πλατφόρμα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί», η οποία αντιτίθεται στην ψήφιση ως έχει του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πυροβόλησε την πρώην σύζυγο του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του

Συγκλονισμός στον Κόρνο, μετά την είδηση ότι άντρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά  την πρώην σύζυγο του, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους. 

Δείτε πότε μια γυναίκα απολαμβάνει περισσότερο το σεξ


Νέα μελέτη από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια αποκαλύπτει ποιος είναι ο βασικότερος παράγοντας που καθορίζει τα επίπεδα ικανοποίησης της γυναίκας στο σεξ.

Στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο κελί της φυλακής



Ένας φυλακισμένος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο κελί γιατί του ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει οριστικά.

Έρχονται μειώσεις στις τιμές των φαρμάκων στην Κύπρο



Της τάξης του 8-10% περίπου θα είναι οι μειώσεις στις τιμές των φαρμάκων, οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου, 2015, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

Σε ανοδική πορεία ο τουρισμός στην Κύπρο


Iκανοποιητική εικόνα παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο τουρισμός κατά τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, με τα ποσοστά να καταγράφουν γενικά 6% αύξηση στις αφίξεις τουριστών και 8% αύξηση στα έσοδα, σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο,