Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ σας εύχονται Καλή Χρονιά 2015!!!


Ιταλικό εμπορικό πλοίο αγκυροβόλησε στον Κόλπο Χρυσοχούς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών



Αγκυροβόλησε στις 03:55 σήμερα τα ξημερώματα λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής το υπό σημαία Παναμά εμπορικό πλοίο με την ονομασία “Italian Trader” .

Στο κελί 31χρονος για παράνομη κατοχή αδασμολόγων ειδών ένδυσης στην Πάφο



Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων ειδών ένδυσης και πλαστογραφία άδειας οδηγού.

Μοτοσικλέτα, κράνος και γάντια κλάπηκαν στην Αγία Νάπα



Μία μοτοσικλέτα, ένα προστατευτικό κράνος και δύο ζευγάρια γάντια συνολικής αξίας 4,350 ευρώ, ιδιοκτησίας Βρετανού μόνιμου κάτοικου Σωτήρας, κλάπηκαν από το χώρο εργασίας του σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου



Δώδεκα πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, 615 ευρώ μετρητά και ένα τηλεχειριστήριο, που χρησιμοποιείται για τη διακοπή τροφοδοσίας ηλεκτρονικού ρεύματος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατασχέθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία σε δύο επιχειρήσεις στο Παραλίμνι και την Αγία Νάπα, για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

Μήνυμα Αντρέα Ευστρατίου για το Νέο Έτος 2015


"Τελευταία μέρα του χρόνου. Xρονιά δύσκολα χρονιά χωρίς δουλειά οι περισσότεροι. Δυστυχώς, έτσι που μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας σύντροφοι.
Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, η καταστροφή της Κύπρου μας της Πάφου μας.

Η Alessandra Ambrosio κάνει ηλιοθεραπεία και αναστατώνει

Ξαπλωμένη μπρούμυτα στην άμμο η καλλονή της Victoria's Secret άναψε φωτιές με το κορμί της.

Στην κατάψυξη η Ελλάδα


Η κακοκαιρία ξεκίνησε την επέλασή της σε όλη τη χώρα, με σφοδρές χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πολικές θερμοκρασίες και φυσικά σοβαρά προβλήματα στους δρόμους.

Άλλα η Θάτσερ, άλλα το Φ. Όφις

Ελληνικά στρατεύματα στην Κύπρο υποσχόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου
Ο Πρόεδρος Κυπριανού φαίνεται ότι μπορούσε να συνεννοηθεί με τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό και να γίνει κατανοητός ως προς τα αιτήματά του για το συμφέρον της Κύπρου

Βραζιλιάνος επέζησε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του

Ενας Βραζιλιάνος ο οποίος ενεπλάκη σε καυγά, αναγκάστηκε να καλύψει με το αυτοκίνητο μια απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων για να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο έχοντας ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών καρφωμένο στο… κεφάλι του.
 

Βασιλόπιτα!!!


Υλικά :
5 αβγά χωρισμένα
1 πρέζα αλάτι
400 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο γάλακτος ...

Κεραυνός κτύπησε την Praia Grande στην Βραζιλία

Τραγωδία σημειώθηκε σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Βραζιλίας, στο Σάο Πάολο. Κεραυνός έπεσε την ώρα που η Praia Grande ήταν γεμάτη κόσμο και σκότωσε μία έγκυο γυναίκα και άλλους τρεις, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας!

Δείτε τις φαντασιώσεις πoυ έχoυν oι γυναίκες

Δεν θα το ομολογήσουν ποτέ, αλλά τις έχουν. Οπότε καλό είναι να τις ξέρετε για να έχετε καλύτερη στόχευση στο τι μπορείτε και τι δε μπορείτε να ζητήσετε.

Σεξ και μπάλα προσφέρει ιερόδουλη στην Ελβετία. Δείτε πως!!!



Το σεξ και η μπάλα είναι δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για έναν άνδρα. Το επιχειρηματικό δαιμόνιο μιας ιερόδουλης κατάφερε να τα συνδυάσει προσφέροντας ένα πακέτο «υπηρεσιών» που καλύπτει τους πελάτες της από όλες τις απόψεις. 

Δείε ποιοι χρησιμοποιούν τα social media



Πέρα από την ανάπτυξη ή τη χρησιμότητα των κοινωνικών δικτύων, είναι πολύ ενδιαφέρον να δει κάποιος την εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη χρήση τους, τα δημογραφικά στοιχεία δηλαδή, τα οποία αποτελούν και ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για προωθητικές ενέργειες.

Πέντε άστεγοι νεκροί στην Γαλλία

Το κύμα ψύχους που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Γαλλία έχει στοιχίσει από το Σάββατο τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους, άστεγους που υπέκυψαν από υποθερμία ή έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από φωτιά που άναψαν επιχειρώντας να ζεσταθούν.

Συνεχίζει να κατρακυλά η τιμή του πετρελαίου


Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ υποχώρησε σήμερα κάτω από τα 57 δολάρια το βαρέλι καταγράφοντας τη χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 5,5 ετών, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς.
Για τις παραδόσεις Φεβρουαρίου, η τιμή του μπρεντ έπεσε στα 56,9 δολάρια το βαρέλι στις 10:32 ώρα Κύπρου.
 

Πρωτοχρονιά με χιόνια και στην Κύπρο


Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία και σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας από αύριο και μέχρι την Πρασκευή θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιονόπτωση στα ορεινά.

Αυτοί οι γονείς αναζητούσαν τα δυο τους παιδιά στο πλοίο που καιγόταν



Αγωνία και τρόμο που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους έζησαν για ατέλειωτες ώρες οι επιβάτες του φλεγόμενου Norman Atlantic. Όσοι καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα περιγράφου τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν. 



AirAsia. Εικόνες σοκ από τα γυμνά πτώματα που επιπλέουν στη θάλασσα. ΦΩΤΟ



Τουλάχιστον 40 είναι τα πτώματα που έχουν ήδη περισυλλεγεί από τη θάλασσα και προέρχονται από την μοιραία πτήση QZ8501 της Airasia που συνετρίβη της Κυριακή τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιάβας και Τζακάρτας. Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με γυμνά πτώματα να επιπλέουν.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Βούλγαρος κατέληξε πέντε χρόνια στο κελί για σεξουαλική εκμετάλλευση και άσεμνη επίθεση ανήλικων κοριτσιών



Το Κακουργιοδικείο Πάφου, επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων σε ένα πρόσωπο, το οποίο έκρινε ένοχο σε υπόθεση άσεμνης επίθεσης εναντίον ανήλικου κοριτσιού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού.

Νέα μεγάλη εμφάνιση στην Γαλλία του ρεμπέτη Νικόλα Σύρου από την Σκόπελο. Συναυλία με ρεμπέτικα και νησιώτικα


Αθώος ο 84χρονος Ευριπίδης Χρίστου για την υπόθεση φόνου της συζύγου του στην Κρήτου Τέρρα


Αθώο έκρινε το Κακουργιοδικείο τον 84χρονο Ευριπίδη Χρίστου, ο οποίος κατηγορείτο για το φόνο της συζύγου του Αλίκης Χριστοφόρου, 78 ετών.
Το έγκλημα διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην αυλή του σπιτιού του θύματος στο χωριό Κρήτου Τέρρα.

Οκτώ οι υποψήφιοι για την Δημαρχεία της Πάφου


Στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, υποψηφιότητα υπέβαλαν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Χρυσάνθου, ο ανεξάρτητος Βαγγέλης Μαυρονικόλας,  ο Άριστος Βασιλειάδης που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και την  ΕΔΕΚ ,  ο δημοτικός σύμβουλος Φαίδωνας Φαίδωνος που υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, ο Ανδρέας Μασουρας που στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων η ανεξάρτητη Σόφη Χαμπιαουρίδη ,ο ανεξάρτητος Χρύσανθος Χρυσάνθου και ο Δώρος Παφίτης,που στηρίζεται από την Συμμαχία Πολιτών. 

Νεκρή εντοπίστηκε στην Λεμεσό 44χρονη Βρετανίδα, μητέρα 5 παιδιών


Νεκρή εντοπίστηκε 44χρονη μητέρα 5 παιδιών, στη Λεμεσό, κοντά σε εκκλησάκι.
Επι τόπου κλήθηκε η Αστυνομία, τα μέλη της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή και διεξήγαγαν έρευνες. Στη σκηνή εντόπισαν ένα κομμάτι κέικ.

Στα λευκά ντύθηκε η Σκόπελος. ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχει το όνομα του Γιώργου Δούλη στη λίστα με τα θύματα. Ο γιος δεν αναγνώρισε το πτώμα του πατέρα του. Δέκα οι νεκροί. Πάνω από 30 οι αγνοούμενοι



Μια τραγωδία που δεν έχει τέλος. Ένα απίστευτο αλαλούμ που αφήνει στην αγωνία δεκάδες ανθρώπους, συγγενείς επιβατών του πλοίου Norman Atlantic όπου τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε, στο γκαράζ, φωτιά που γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το πλοίο. 

Και δεύτερος Έλληνας εντοπίστηκε νεκρός στο μοιραίο πλοίο Norman Atlantic


Ένας ακόμη Έλληνας συγκαταλέγεται στους δέκα νεκρούς του μοιραίου Norman Atlantic, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Ναυτιλίας.

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τις αναπληρωματικές εκλογές στον Δήμο Πάφου. Οκτώ αναμένονται οι υποψήφιοι


Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πάφου.
Σύμφωνα με τον Έφορο Εκλογής Γιαννάκη Μαλλουρίδη, οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι στο κτίριο που στεγάζεται η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου.

Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από οικία στην Έμπα της Πάφου



Χρηματικό ποσό ύψους €10 χιλιάδων απέσπασαν άγνωστοι από οικία στην Έμπα.

Υπό διήμερη κράτηση Ιρανός για πλαστοπροσωπία



Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για διευκόλυνση των  ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας .

Πρόκειται για Ιρανό ο οποίος συνελήφθη χθες στις 10:25 το πρωί και εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,  πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Επτά μέρες στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησης εναντίον 48χρονου από τη Ξυλοτύμπου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών – αναβολικών, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, με σκοπό τη προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή 535 γραμμαρίων κάνναβης.

Ήθελε ένταξη σε ΝΑΤΟ-ΕΟΚ

Αποχώρηση στρατευμάτων και εποίκων ζητούσε ο Σπύρος Κυπριανού
Ο πρώην Πρόεδρος έβρισκε μη ρεαλιστικό για την κυπριακή κυβέρνηση να εγκαταλείψει την εξουσία της προτού αποχωρήσουν τα κατοχικά στρατεύματα

Απεβίωσε παραμονή Χριστουγέννων ο μικρός Jayden

Γνωρίσαμε τον 5χρονο Jayden Wilson από το βίντεο που ανέβασε ο πατέρας του στο youtube. Ήθελε να κάνει μια έκπληξη στον γιο του που είχε όγκο στον εγκέφαλο. Για να τον δει να χαμογελά, ο μπαμπάς του Mike, φόρεσε τη στολή του Spiderman -αγαπημένο ήρωα του μικρού- και πήδηξε από τη στέγη του σπιτιού τους. Όλα για ένα χαμόγελο…

Κρούσμα Έμπολα καταγράφεται στην Σκωτία

Στην επιβεβαίωση κρούσματος του ιού Έμπολα προέβησαν οι αρχές στη Σκωτία το βράδυ της Δευτέρας.
Φορέας του ιού είναι μία γυναίκα μέλος οργάνωσης αρωγής η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της για την αντιμετώπιση του ιού στη Σιέρα Λεόνε.
 

Φωτιά σε μουσουλμανικό τέμενος στην Σουηδία

Εμπρηστική επίθεση -η δεύτερη μέσα σε πέντε ημέρες- πραγματοποίησαν άγνωστοι σε τέμενος στη Σουηδία, εν μέσω του όλο και πιο σκληρού διαλόγου όσον αφορά τη μετανάστευση.
Η προηγούμενη είχε γίνει την παραμονή των Χριστουγέννων σε τέμενος στην πόλη Εσκιλστούνα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Οι άνεργες γυναίκες στην Λευκωσία ενώνουν δυνάμεις

Λίγο προτού εκπνεύσει άλλο ένα υφεσιακό έτος για την κυπριακή οικονομία για να εισέλθουμε στο 2015, το έτος που θα φέρει, όπως αναμένει η Κυβέρνηση, θετικό ρυθμό ανάπτυξης, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τις χιλιάδες των ανέργων, που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις συσσωρευμένες ανάγκες και οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Η ανανέωση αδειών κυκλοφορίας στην Κύπρο μέχρι τη Δευτέρα 9/2/2015

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ανακοινώνει ότι οι άδειες κυκλοφορίας θα μπορούν να ανανεώνονται από την Τετάρτη 7/1/2015 στο στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy  σε Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα, σε εμπορικές Τράπεζες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), στα Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, και στα Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ).
 

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οκτώ οι νεκροί στο Norman Atlantic - 39 οι αγνοούμενοι



Μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών από την ναυτική τραγωδία στο επιβατηγό -οχηματαγωγό Norman Atlantic αφού σύμφωνα με την ιταλική ακτοφυλακή (Guardian Coasteria) στο κουφάρι του πλοίου εντοπίστηκαν ακόμη δύο σοροί. Η υπουργός Άμυνας της Ιταλίας ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι υπάρχει και όγδοος νεκρός, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων να ανέρχεται πλέον στα οκτώ.

Πέντε οι νεκροί από την τραγωδία στο Norman Atlantic. Ο συνολικός αριθμός των διασωθέντων έχει ανέλθει στους 407



Σε τραγωδία κατέληξε το θρίλερ στη Μεσόγειο με το πλοίο «Norman Atlantic» καθώς σύμφωνα με  πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τέσσερις νεκροί περισυνελέγησαν από τη θάλασσα, γεγονός που ανεβάζει το συνολικό αριθμό των νεκρών σε πέντε. 

Απέσυρε ο Αντρέας Ευστρατίου την υποψηφιότητά του!


Ανακοίνωση
«Αποσύρω για προσωπικούς λόγους την Υποψηφιότητα μου για τις αναπληρωματικές εκλογές για ανάδειξη  Δήμαρχου Πάφου.
Είναι δέκα οι υποψήφιοι και δεν θέλω να σπαταλώ τον χρόνο μου για τέτοιου είδους εκλογικών αναμετρήσεων.
Πάμε για τις Προεδρικές εκλογές, όπου με Πρόεδρο τον Ανδρέα Ευστρατίου θα λύσουμε  το Κυπριακό και θα δει η Κύπρος μια άσπρη μέρα.
Ζητώ συγγνώμη από τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου.

Καλή χρονιά με  αγάπη, υγεία και ευλογία».

Ελεύθεροι με εγγυήσεις οι έξι ύποπτοι για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ


Ελεύθεροι με εγγυήσεις αφέθηκαν οι έξι ύποπτοι για την υπόθεση ΣΑΠΑ στην Πάφο και η υπόθεση παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο στις 8 Ιανουαρίου.

To CIIM και η CYTA στηρίζουν τις καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο του Διαγωνισμού Νεοφυών Επιχειρήσεων του CIIM για το 2014 - 2015, ο οποίος διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ENTICE του CIIM με τη στήριξη της CYTA.

Έπεσε η κυβέρνηση στην Ελλάδα. Η χώρα πάει σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου


Με την τρίτη ψηφοφορία για εκλογή για Προέδρου της Δημοκρατίας να αποβαίνει άκαρπη η χώρα πλέον οδηγείται σε εκλογές.
Εδώ και μέρες τα κόμματα είχαν ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία για τις εκλογές καθώς όλα έδειχναν πως δεν θα συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτός είναι ο 62χρονος Γιώργος Δούλης που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic



«Ο άντρας μου κοιμόταν», είπε η σύζυγός του σε ερασιτεχνικό βίντεο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ξαφνικά μύρισε τον καπνό από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο πλοίο, στο πίσω μέρος. «Μπροστά δεν είχε φωτιά», όπως είπε. Περιγράφοντας τις δραματικές ώρες είπε ότι όταν βγήκαν από την καμπίνα τους, επικρατούσε χαοτική κατάσταση.


Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Βουλγαρία


"Κίτρινο συναγερμό" για επικείμενες χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους εξέδωσε για σήμερα η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία της Βουλγαρίας.

Απέτυχε η ρυμούλκηση του "Norman Atlantic". Υπό έλεγχο η φωτιά. 194 άνθρωποι βρίσκονται ακόμη στο πλοίο!



Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω ενίσχυσης των ανέμων και με χαμηλές θερμοκρασίες, συνεχίζεται από εναέρια μέσα η επιχείρηση μετεπιβίβασης των επιβατών από το πλοίο "Norman Atlantic" στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες τα ξημερώματα υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ έπλεε στα στενά του Οτράντο.



Υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Πάφου ανακοίνωσε ο ηθοποιός Χρύσανθος Χρυσάνθου. Δέκα έως τώρα οι υποψηφιότητες



Σε δήλωση αναφέρει ότι ύστερα από παραινέσεις πολλών συμπολιτών του και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να κατέλθει στις εκλογές ως ο μοναδικός ανεξάρτητος ακομμάτιστος και υπερκομματικός υποψήφιος.

Πέρασαν χειροπέδες σε 48χρονο στην Λάρνακα για υπόθεση ναρκωτικών



Συνελήφθη 48χρονος στη Λάρνακα για διερεύνηση υπόθεσης κατοχής μισού κιλού κάνναβης.

Επιχείρηση της αστυνομίας σε υποστατικό της Λεμεσού για παράνομο στοίχημα



Η Αστυνομία παρέλαβε 12 υπολογιστές για παράνομο στοίχημα από υποστατικό στη Λεμεσό