Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το σημείο συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους. ΦΩΤΟ

Εικόνες από το σημείο συντριβής του μοιραίου Ρωσικού αεροπλάνου, κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω αναρτήσεων σε ρωσικά sites και το twitter.

Δύο μέρες υπό κράτηση ο 48χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

Σε δικαστική διαδικασία που διεξήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, το Δικαστήριο διέταξε τη διήμερη κράτηση του 48χρονου, ο οποίος σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής προκάλεσε το θάνατο του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι.

Αυτός ο 37χρονος Βούλγαρος, βίαζε τη 16χρονη κόρη του


Με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της αιμομιξίας κατ' εξακολούθηση παραπέμπεται στον ανακριτή ο 37χρονος Βούλγαρος ο οποίος βίαζε την ίδια του την κόρη.

Επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου στην Πάφο

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν χθες βράδυ έλεγχο σε υποστατικό στην επαρχία τους όπου εντόπισαν εννιά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Θρήνος στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης από τους συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας


Μπορεί Αιγύπτιοι αξιωματούχοι να ανέφεραν νωρίτερα σε δημοσιογράφους πως και οι 224 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροπλάνου της ρωσικής εταιρείας Kogalymavia είναι κατά πάσα πιθανότητα νεκροί, ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου το Reuters μετέδωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για παγιδευμένους επιβάτες στα συντρίμμια.

Εντοπίστηκε ο ψαροτουφεκάς που αγνοείτο στον Ακάμα



Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε σήμερα τα ξημερώματα το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό δύτη στην περιοχή του  Ακάμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δύτης  μετέβη με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή Μαυρομούττες του Ακάμα για ψάρεμα με ψαροτούφεκο.

Συντριβή Ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά



Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε ότι ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο με το οποίο χάθηκε η επαφή συνετρίβη στο κεντρικό Σινά.

Σε ανακοίνωση του αιγυπτιακού πρωθυπουργικού γραφείου διευκρινίζεται ότι ο Σερίφ Ισμαήλ σχημάτισε μια υπουργική επιτροπή αντιμετώπισης των κρίσεων για να διαχειριστεί το θέμα της συντριβής του αεροπλάνου.

Κακοποίησε σεξουαλικά κοιμισμένη γυναίκα εν ώρα πτήσης

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν ένας επιβάτης κακοποίησε σεξουαλικά κοιμισμένη συνεπιβάτιδά του.
Ένας Νεοϋορκέζος συνελήφθη από τον υπεύθυνο ασφαλείας σε αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ντουμπάι-Νέα Υόρκη με την κατηγορία ότι άλειψε με λοσιόν τα γεννητικά όργανα μίας συνεπιβάτιδάς του και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά… ενώ εκείνη κοιμόταν.

Σε υψηλά επίπεδα η ανεργία στην Κύπρο

Στο 15.1% έπεσε η ανεργία στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε την Παρασκευή η Eurostat. Ο συνολικός αριθμός των ανέργων στην Κύπρο ήταν 64,000 άτομα.
Η ανεργία στην Κύπρο σημείωσε μικρή πτώση σε σχέση με τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015, μήνες κατά τους οποίους παρέμενε σταθερή στο 15,2%. Η ανεργία τον Σεπτέμβριο του 2014 βρισκόταν στο 16,3%.

Δείτε πόσοι καρκινοπαθείς φέτος δεν θα κάνουν ακτινοθεραπεία

Φέτος δεν θα πάρουν ακτινοθεραπεία 1.400 καρκινοπαθείς και θα πεθάνουν 860 από αυτούς εξαιτίας “της κρατικής αδιαφορίας και της λαιμαργία των καρκινο-νονών” σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛ.Α-ΖΩ.

Η μπύρα μπορεί να σώσει τις μέλισσες

Ένα βασικό συστατικό που βρίσκεται στη μπύρα μπορεί να σώσει τις μέλισσες από την κατακόρυφη πτώση του πληθυσμού τους, σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Γεωργικής Έρευνας.

Σαν Σήμερα 31 Οκτωβρίου 1984 δολοφονείται η πρωθυπουργός Ιντίρα Γκάντι

1517: Ο Μαρτίνος Λούθηρος τοιχοκολλεί τις 95 Θέσεις του στην εκκλησία του Βίτενμπεργκ, αποκηρύσσοντας τα συγχωροχάρτια, που χορηγούσε η παπική Εκκλησία με αποτέλεσμα το σχίσμα στην καθολική εκκλησία.
1864: Η Νεβάδα ανακηρύσσεται 36η Πολιτεία των ΗΠΑ.

Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει σήμερα κοντά από τη Γη

Ένας μεγάλος αστεροειδής με διάμετρο περίπου 400 μέτρων θα περάσει σήμερα Σάββατο σχετικά κοντά από τον πλανήτη μας.
Το πέρασμα, με ταχύτητα 35 χλμ ανά δευτερόλεπτο, θα γίνει αύριο το βράδυ στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας σε απόσταση 480.000 χιλιομέτρων, λίγο μεγαλύτερη από την απόσταση Γης-Σελήνης.

Ζει με την καρδιά έξω από το στήθος

Ένα από τα πιο σπάνια ιατρικά φαινόμενα που έχουν καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη, αφορούν έναν 18χρονο Ινδό, τον Arpit Gohil, ο οποίος έχει γεννηθεί με την καρδιά… έξω από το στήθος του. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, η καρδιά του Arpit βρίσκεται περίπου εκεί που υπάρχει το διάφραγμα του στομαχιού, και είναι ορατή από τον παρατηρητή.

Νάρκωσαν και σκότωσαν τη 12χρονη θετή τους κόρη

Ένοχοι για τη δολοφονία του 12χρονου παιδιού τους, ενός κοριτσιού που είχαν υιοθετήσει από την Κίνα, κρίθηκαν θετοί γονείς, μετά από ακροαματική διαδικασία ενός μήνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της ισπανικής κοινής γνώμης.

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ


Το βιβλίο αυτό γράφτηκε τον Οκτώβριο του 1975. Πραγματεύεται το ζήτημα της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας μέσα από
πραγματικά γεγονότα και αυτούσιες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και άλλων εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων και μέσα από
έγγραφα τα οποία δημοσι-εύτηκαν χωρίς πότε να δια-ψευστούν.

Νεκροί και τραυματίες λόγω πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στο Βουκουρέστι

Η σφοδρή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Παρασκευή σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Βουκουρέστι στοίχισε τη ζωή 27 ανθρώπων, σε ένα από τα χειρότερα δυστυχήματα των τελευταίων δεκαετιών στη Ρουμανία.

Ρωσικό αεροσκάφος χάθηκε την ώρα που πετούσε πάνω από την Χερσόνησο του Σινά

Ένα πραγματικό θρίλερ για την τύχη ενός ρωσικού αεροσκάφους το οποίο μεταφέρει περισσότερους από 200 επιβάτες εκτυλίσσεται τα τελευταία λεπτά.

Πάφος. Μπούκαραν τρεις κουκουλοφόροι σε φούρνο και βούτηξαν τα χρήματα του ταμείου

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών που διέπραξαν ληστεία σε αρτοποιείο στην Πάφο .
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτοί περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ περίπου και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες, ενώ είχαν στα χέρια τους χειρουργικά γάντια.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Υπό κράτηση μέχρι την δίκη ο 73χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του



Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 25 Νοεμβρίου παραπέμφθηκε ο 73χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση της 11χρονης εγγονής του και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη μέρα έναρξης της δίκης.

Πάφος. Ελεύθεροι οι τέσσερις που είχαν συλληφθεί για κλοπή μαξιλαριών και σεντονιών από ξενοδοχείο



Ελεύθερος αφέθηκε ο Λιβάνιος ο οποίος είχε συλληφθεί και τελούσε υπό τριήμερη κράτηση για την υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας λινών από ξενοδοχείο στην Πέτρα του Ρωμιού, αφού δεν προέκυψε τίποτα εναντίον του.

Ο μοναδικός performer Δήμος Μπέκε για άλλη μια Κυριακή LIVE στο Tokio Bar


Ένα μοναδικό Live με το χαρισματικό performer Δήμο Μπέκε, απόλαυσαν οι fans των Unplugged Sundays του Tokio Bar την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο, νέες αλλά και all time classic επιτυχίες από την ελληνική μουσική σκηνή.

Καταρρακτώδεις βροχές έπεσαν στη περιοχή Κόσιης



Οι καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στην περιοχή Κόσιης είχαν ως αποτέλεσμα να κατέβει ο ποταμός της Αραδίππου, 500 μέτρα πριν από το κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς και να πλημμυρίσει ο δρόμος.

Αυτός είναι ο 25χρονος Στέφανος Γεωργίου που έχασε άδικα την ζωή του στην άσφαλτο


Νεκρός είναι ο 25χρονος Στέφανος Γεωργίου από το Κολόσσι, ο οποίος με το μικρό αυτοκίνητο του βρισκόταν στα φώτα τροχαίας του Εναερίου στην Λεμεσό, αναμένοντας να ανάψει πράσινο φανάρι. 48χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του 25χρονου.

Το λύκειο Γεροσκήπου πήρε Α΄Βραβείο στο Σχολικό Διαγωνισμό Ταινίας EYD2015



Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σχέση με την πολυδιάστατη έννοια της διεθνούς ανάπτυξης σε όλες της τις διαστάσεις, είναι ο στόχος της σειράς ταινιών ντοκιμαντέρ με τίτλο «Κινηματογραφώντας τον Κόσμο» που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος της Κύπρου για το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη (EYD 2015).

Δείτε τι αποδυναμώνει το κάπνισμα

Για πρώτη φορά ερευνητές κατάφεραν να ενοχοποιήσουν το κάπνισμα για τη μεγάλη μείωση στη συγκέντρωση προγονικών κυττάρων στον μυελό των οστών (BMPCs), κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται σημαντικά η ανάρρωση από κατάγματα οστών ενώ καθιστά και τις εγχειρήσεις επιδιόρθωσης οστών πιο δύσκολες.

Κύπρος. Με πολιτική ταυτότητα ψηφίζουμε στις εκλογές Μαΐου του 2016

Σε συμφωνία έχει καταλήξει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών και έτσι από τις εκλογές Μαΐου του 2016, αλλά και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, όποιος πολίτης είναι εγγεγραμμένος στον εκλογικό κατάλογο, θα δικαιούνται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο με την πολιτική του ταυτότητα.
Στο μεταξύ, εάν ο οποιοσδήποτε πολίτης δεν θέλει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα με την πολιτική του ταυτότητα, αλλά με το εκλογικό βιβλιάριο, θα δικαιούται να το κάνει.

Επικίνδυνη ηλεκτρική ψηστιέρα στην αγορά

Φώτο αρχείο
Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα), η οποία δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Δείτε γιατί στα ανδρικά πουκάμισα τα κουμπιά είναι στα δεξιά, ενώ στα γυναικεία στα αριστερά

Τα αντρικά και τα γυναικεία πουκάμισα, εκτός από τη βασική διαφορά τους στο κόψιμο και στο στιλ, έχουν άλλο ένα χαρακτηριστικό που τα κάνει να διαφέρουν: η πλευρά στην οποία έχουν τοποθετηθεί τα κουμπιά.
Στα αντρικά πουκάμισα τα κουμπιά βρίσκονται στη δεξιά πλευρά και κουμπώνουν προς τα αριστερά, ενώ στα γυναικεία τα κουμπιά στα πουκάμισα βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και κουμπώνουν προς τα δεξιά.

Σαν Σήμερα 30 Οκτωβρίου γεννιέται ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

1226: Στο Βιετνάμ ο Τραν Θου Ντο της συμμορίας Τραν αναγκάζει τον αυτοκράτορα Λυ Χούε Τονγκ να αυτοκτονήσει.
1470: Ο βασιλιάς Ερρίκος ΣΤ επιστρέφει στο θρόνο της Αγγλίας, μετά από μάχη με τον Οίκο του Γιορκ.

Εντοπίστηκε κλεμμένη Βίβλος άνω των 1.000 ετών

Οι τουρκικές αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν Βίβλο γραμμένη στην ασσυριακή, ηλικίας άνω των 1.000 στην πόλη Τοκάτ στην κεντρική Τουρκία.

Νέα μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Κύπρο

Νέα μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, ανακοίνωσε η Αρχή Ηλεκτρισμού.
Οπως δήλωσε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα σε Μέρα» η εκπρόσωπος τύπου της Αρχής Χριστίνα Παπαδοπούλου, η μείωση θα είναι της τάξης του 1,5 % και θα αφορά τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Βάσεις, μνημόνια, κυριαρχία και Τουρκία


Η… «όπως μας βολεύει» πολιτική των Βρετανών στην Κύπρο Ξαφνικά οι λεγόμενες «κυρίαρχες βρετανικές βάσεις» έχασαν τη βέβαιη και ανύπαρκτη «κυριαρχία» τους, πρώτα απ’ όλα από τους ίδιους τους Βρετανούς, που θέλουν να απαλλαγούν από τους πρόσφυγες.

Τραγικό θάνατο βρήκε 25χρονος στην Λεμεσό σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα

25χρονος από το Κολόσσι, ο Στέφανος Γεωργίου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεμεσό.  Το αυτοκίνητο του διαλύθηκε όταν μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε επάνω του την ώρα που ήταν ακινητοποιημένος σε φώτα τροχαία.  Χειροπέδες στον 48χρονο οδηγό.

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στην Λεμεσό. Χειροπέδες σε 23χρονο



Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, έθεσαν χθες υπό διακριτική παρακολούθηση ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, στον οποίο προηγουμένως είχε εντοπιστεί ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία περιείχε 23 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους,      14, 800 γραμμαρίων.

Έκρηξη σημειώθηκε σε οικία στην Λευκωσία. 34χρονη με εγκαύματα στο νοσοκομείο



Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονη στο σπίτι της οποίας στον Άγιο Δομέτιο σημειώθηκε έκρηξη αργά χθες βράδυ.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας γύρω στα μεσάνυχτα δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ακούστηκε έκρηξη σε περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Στο νοσοκομείο 65χρονος μετά από τροχαίο στην Αραδίππου



Άνδρας 65 χρόνων από τη Λάρνακα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με κάταγμα πλευρών και θλάση πνεύμονα, ύστερα από οδικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με άλλο αυτοκίνητο στην Αραδίππου.

28χρονος έβριζε και απειλούσε την μητέρα του και στην συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό στην Λάρνακα


Υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, δημόσια εξύβριση, απειλή, κακόβουλη ζημιά, παράνομη είσοδος στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας και  αντίσταση κατά τη σύλληψη, εναντίον 28χρονου από τη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Δείτε γιατί κατέληξαν στο κελί τρεις Μολδαβές



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών σε τρεις γυναίκες από τη Μολδαβία οι οποίες κρίθηκαν ένοχες ύστερα από ακροαματική διαδικασία για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ξέσπασε φωτιά σε αεροσκάφος της Dynamic Airways



Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα αεροσκάφος που βρισκόταν στο διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ στην Φλόριντα (νοτιοανατολικές ΗΠΑ), όπου οι πτήσεις ανεστάλησαν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αρχίζει η κάθαρση στο γενικό Νοσοκομείο Πάφου


Τα τελευταία περιστατικά στο νοσοκομείο Πάφου φαίνεται να έχουν οδηγήσει το υπουργείο υγείας σε κάθαρση στο κρατικό νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Ελλαδίτης δέχτηκε επίθεση από συμπατριώτη του στην Λευκωσία

Άρχισε να τον χτυπά με το σφυρί στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ στην Λευκωσία.

Οι προετοιμασίες της Ναταλίας για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ομορφιάς στο Παρίσι το 2016


Το μοντέλο και εστεμμένη Ναταλία Μαυρομουστάκη από την Πάφο, με καταγωγή από την Ουαλία, προετοιμάζετε για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς τον Απρίλη το 2016 στην Γαλλία. Τον Αύγουστο το 205 η Ναταλία στέφθηκε με την πρώτη θέση στα καλλιστεία της Ουαλίας.

Συνεργασία μεταξύ Πάφος 2017 και ΟΣΥΠΑ



Η επισημοποίηση της συνεργασίας του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 και του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου ( ΟΣΥΠΑ) έγινε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού στην Πάφο στην παρουσία του Προέδρου του οργανισμού Πάφος 2017 Δρ. Χρίστου Πατσαλίδη και του αντιροέδρου της ΟΣΥΠΑ Κωνσταντίνου  Ιωαννίδη.

Απολύθηκε ο αστυνομικός που ξυλοκόπησε μαθήτρια σε σχολείο των ΗΠΑ



Την απόλυση του αστυνομικού ο οποίος ξυλοκόπησε μία μαθήτρια μέσα στην τάξη του σχολείου της, προσπαθώντας να την συλλάβει εν ώρα μαθήματος, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ανώτερός του στην ιεραρχία.

Η μαθήτρια, μέσω facebook, απαντά για την φούστα της στην παρέλαση

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε η μαθήτρια Λυκείου….

Ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου στις Α' Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου


Ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Πάριος Αθανασίου, νοσηλεύτηκε χθες βράδυ στις Πρώτες βοήθειες του γενικού νοσοκομείου Πάφου, με πόνο στο στήθος. Η ένταση που πέρασε τις προηγούμενες μέρες  με τις πλημμύρες στην Γεροσκήπου και οι προσπάθειες που κατέβαλε για να δοθούν λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται όταν βρέχει στην περιοχή, του δημιούργησαν προβλήματα υγείας.

Χιλιάδες Κινέζοι τουρίστες το 2016 στην Κύπρο με απευθείας πτήσεις από την Σαγκάη



Συμφωνία με την εταιρεία κολοσσό από την Κίνα, με έδρα τη Σαγκάη, Zhongjia Chenfei General Aviation LTD, έχει υπογράψει η παφίτικη εταιρεία New Anesis Travel &Tours LTD. Βάσει της συμφωνίας δρομολογείται το Μάρτιο του 2016 η απευθείας πτήση από τη Σαγκάη.

Λεμεσός. Τον απόλυτο τρόμο έζησαν 29χρονη και τα τρία ανήλικα παιδιά της

Ώρες αγωνίας έζησε 29χρονη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά της στα χέρια του 22χρονου φίλου της. Οδηγούσε αλόγιστα το αυτοκίνητο της θέτοντας τους σε άμεσο κίνδυνο, ενώ στη συνέχεια τους εγκατέλειψε μέσα στη νύκτα κλέβοντας της το αυτοκίνητο και το κινητό!

39χρονη στην Λεμεσό οδηγούσε στουπί στο μεθύσι. Προκάλεσε ατύχημα



Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη στην οδό Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, φθάνοντας στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την οδό Αγίας Φυλάξεως, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου, που οδηγούσε 45χρονος με συνοδηγό 43χρονη. Από το ατύχημα κανείς δεν τραυματίστηκε.