Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Άφαντος παραμένει ο 92χρονος από το Πραιτώρι της Πάφου



Χωρίς αποτέλεσμα διακόπηκε αργά το απόγευμα λόγω του σκότους η μεγάλη επιχείρηση, που στήθηκε από νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό του 92χρονου Παύλου Χαραλάμπους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής `Άμυνας. Η επιχείρηση ξεκίνησε από την περιοχή Κούκλια και επεκτάθηκε στις περιοχής Κιδάσι και Άγιο Νικόλα.

Πάφος. Σύλληψη οικιακής βοηθού για κλοπή χρυσαφικών



Μια 31χρονη οικιακή βοηθός από την Ινδία συνελήφθη για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από την οικία του εργοδότη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 60χρονη κατήγγειλε ότι ηοικιακή της βοηθός απέσπασε από το σπίτι της χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. 

Πολύ μεγάλη αύξηση των τουριστικών εσόδων φέτος στην Κύπρο

Τη μεγαλύτερη αύξηση των τελευταίων δεκαεπτά μηνών σημείωσαν το Σεπτέμβριο του 2015 τα έσοδα από τον τουρισμό, ενισχύοντας την άνοδο εννεαμήνου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Γεύμα γνωριμίας στη νέα Πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Λευκωσία  κ. Kathleen Ann Doherty παρέθεσε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος.

Δείτε την απόφαση του δικαστηρίου για 27χρονη μητέρα που εμπλέκεται σε διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά



Ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με αναστολή επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονης,  μητέρας ενός δίχρονου παιδιού, που σήμερα φιλοξενείται σε ίδρυμα για αποτοξίνωση και η οποία εμπλέκεται σε εννέα υποθέσεις κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, και διαρρήξεων και κλοπών εν καιρώ νυκτός που σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις, ανάμεσα σ’ αυτές και η Πάφος. 

Αυτοκίνητο σε κίνηση τυλίχτηκε στις φλόγες



Αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κίνηση λαμπάδιασε με αποτέλεσμα να κλείσει για την τροχαία κίνηση ο αυτοκινητόδρομος Πάφου - Λεμεσού. Ακολουθεί αστυνομική ανακοίνωση. 

Έτσι ξεκίνησε στο Κακουργιοδικείο Πάφου η υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς



Με την προβολή του υλικού που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς, στα κελιά του οποίου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικά όργανα άρχισε σήμερα η ακρόαση της υπόθεσης. 

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ επισκέφτηκε τον Πρόεδρο Αντρέα Ευστρατίου και ευχήθηκε για την γιορτή του

Τον επί σειρά ετών φίλο Αντρέα Ευστρατίου, επισκέφτηκε σήμερα ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ και του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή.
Ο Αντρέας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Έτσι κι εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό του.
Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!!! 

Καλλονή Ιρανή ηθοποιός. ΦΩΤΟ

Η καλλονή Ιρανή ηθοποιός Sadaf Taherian άρχισε να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της χωρίς να φορά μαντήλα, ενώ κάποιες από τις φωτογραφίσεις της μπορούν να θεωρηθούν έως και αισθησιακές.

300 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες στην Κρήτη για την προώθηση του τουρισμού


Σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική συγκυρία, με αφορμή και τις εξελίξεις που δρομολόγησε στις ρωσοτουρκικές σχέσεις η κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, περισσότεροι από 300  Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες επισκέπτονται την Κρήτη, προσκεκλημένοι του Τουριστικού Οργανισμού ΤΕΖ TOUR Ελλάδος. 

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εύχεται Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, Αντρέα και Αντρούλλα


Οκτώ πρόβατα έπεσαν σε βάλτο στην Ορούντα. Τα αποπαγίδευσε η πυροσβεστική



Η Πυροσβεστική ανέσυρε χθες, με την χρήση διασωστικού εξοπλισμού, οκτώ πρόβατα, τα οποία είχαν παγιδευτεί σε βάλτο που δημιουργήθηκε από την απόρριψη λυμάτων εγκαταλειμμένου χοιροστασίου, σε περιοχή του χωριού Ορούντας.

ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ - ΠΑΦΟΣ


Εάν σκέφτεστε να οργανώσετε τον γάμο σας στην Κύπρο τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.  Ο οίκος νυμφικών του Ανδρέα Ευστρατίου μπορεί να σας βοηθήσει να διοργανώσετε έναν ονειρικό γάμο.

Γυμναστική και σωστή διατροφή!!!




Γιατί η γυμναστική χωρίς την σωστή διατροφή δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα.
Εξειδικευμένα προγράμματα δημιουργήθηκαν για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες σας για γρήγορα και σταθερά αποτελέσματα.
Υπερσύχρονα μηχανήματα είναι στην διάθεση σας και σας προσφέρουν αξιόπιστα αποτελέσματα για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά.

www.allinone.com.cy. Ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας!!!


Η Επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας έγινε στην Κύπρο..
Καλωσορίσατε στη  www.allinone.com.cy .
Κάντε κλικ για όλες τις λεπτομέρειες.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 92χρονου από το Πραιτώρι



Αναμένεται νέα προσπάθεια με τις ίδιες δυνάμεις  για τον εντοπισμό του 92χρονου Παύλου Χαραλάμπους από το χωριό Πραιτώρι της Επαρχίας Πάφου ο οποίος απουσιάζει από την οικία του από το Σάββατο.

Χθες χωρίς αποτέλεσμα διακόπηκε αργά το απόγευμα λόγω του σκότους η μεγάλη επιχείρηση  που στήθηκε από  νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό του 92χρονου  Παύλου Χαραλάμπους .

Διασώθηκαν 100 άτομα από οχηματαγωγό που βυθιζόταν στην Ινδονησία



Σχεδόν 100 άτομα διασώθηκαν όταν ένα οχηματαγωγό που έπλεε προς την Σιγκαπούρη από το νησί Μπατάμ της Ινδονησίας συγκρούστηκε με ένα αντικείμενο που επέπλεε και, σύμφωνα με αναφορές, άρχισε να βυθίζεται, είπαν οι αρχές στη νησιώτικη χώρα.

Πάφος. Ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού πολίτη από τους αστυνομικούς



Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο,  η εκδίκαση  της υπόθεσης του ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς,.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΠΑΦΟΥ

"Ευχόμαστε στην πελατεία μας αλλά και σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος 2016, με υγεία, ευτυχία και χαρά".

Ο Ισλαμοφασισμός και η μακαριότητα της Λευκωσίας


Με συνεχή χαμόγελα και χαριεντισμούς συνεχίζεται στη Λευκωσία το πήγαινε-έλα με “πρωταγωνιστές” το τρίο Αναστασιάδη-Ακιντζί-Άιντα (και των παρατρεχάμενών τους), ενισχυόμενο με επισκέψεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων από όλες τις γωνιές του κόσμου, με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ να παίρνει σειρά και, στον μήνα, να τον ακολουθεί και ο ομόλογός του από την …Κίνα. 

“Ο 24χρονος Βρετανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, ανατράπηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα “

Τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του φαίνεται να απώλεσε ο 24χρονος μοτοσικλετιστής Gareth Antoni Stoco και να κτύπησε σε διαχωριστική γραμμή του δρόμου από τον ποδηλατόδρομο και ακολούθως ανατράπηκε στην άσφαλτο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνωνα Ψαθίτη.

Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που εξαφανίστηκε από το Πραιτώρι της Πάφου

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από τις 3.00 χθες το απόγευμα, ελλείπει από την οικία του, στο χωριό Πραιτώρι της επαρχίας Πάφου, ο Παύλος Χαραλάμπους, 92 χρονών.
Ο 92χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου.

Η Ζωή τράβηξε τα φλας των φωτογράφων

H δικηγόρος Ζωή Αποστολοπούλου, που ήταν υποψήφια στις τελευταίες ευρωεκλογές, συνόδευσε τον επικεφαλής του Ποταμιού στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Βρετανός στην Πάφο εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου νεκρός



Νεκρός εντοπίστηκε στις 2 τα ξημερώματα στην άκρη του δρόμου, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πάφο, ο Gareth Antony Stoco, από τη Βρετανία.

 Τον Βρετανό εντόπισε διερχόμενος οδηγός αναίσθητο στο δρόμο, δίπλα από τη μοτοσικλέτα του.

Διπλή επίθεση γυναικών-καμικάζι στο Καμερούν


Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες το απόγευμα σε μια διπλή επίθεση που διέπραξαν βομβίστριες-καμικάζι στην κωμόπολη Νταμπάνγκα, στην επαρχία του Απώτερου Βορρά του Καμερούν, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας.

Ενοικιάζεται μεγάλη οικία στην Πάφο



Ενοικιάζεται μεγάλη οικία τριών υπνοδωματίων στο κέντρο της Πάφου . 
Διαθέτει γκαράζ και κήπο. Κατάλληλη και για επαγγελματική στέγη – σχολή χορού, φροντιστήριο.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ 99422527, 99845555. 

Στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Λάρνακα



Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου η Λάρνακα εισέρχεται από σήμερα στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε τον δράστη της επίθεσης σε κλινική του Κολοράντο



Ο άνδρας που κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ μέσα σε μια κλινική αμβλώσεων στο Κολοράντο Σπρινγκς, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας εννέα άλλους, είπε "όχι άλλα κομμάτια μωρών" καθώς παραδινόταν στην αστυνομία, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News και άλλα ΜΜΕ χθες, επικαλούμενα πηγές στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου χωρίς να τις κατονομάσουν.

Το αστυνομικό δελτίο



Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού (Δελτίο Τύπου 1 ημερ. 10/10/15 σχετικό).
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Αυτοκίνητο στην Λάρνακα τυλίχτηκε στις φλόγες



Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα, σε αυτοκίνητο ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στη Λάρνακα.
Από τη φωτιά η οποία κατασβέστηκε από τον ιδιοκτήτη, προκλήθηκαν ζημιές στη μηχανή και στο μπροστινό μέρος του οχήματος. 

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς για να μην τον καταγγείλουν



Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στη λεωφόρο Λεμεσού στα Λατσιά, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 42χρονος.

Νυχτερινό κέντρο στην Πάφο λειτουργούσε χωρίς άδειες



Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν χθες βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σε συγκεκριμένη οδό της επαρχίας στα πλαίσια της εφαρμογής του περί κέντρων αναψυχής Νόμου.

Επιχείρηση πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας στην Πάφο



Επιχείρηση διενήργησε χθες βράδυ η Αστυνομία με σκοπό την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας στην Πάφο. 

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο. 

Χάθηκε 92χρονος από το Πραιτώρι της Πάφου



Επιχείρηση στήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό 92χρονου από το χωριό Πραιτώρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επιχείρηση συμμετέχουν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών και της Πολιτικής 'Αμυνας.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η επιτροπή περιβάλλοντος του Δήμου Γεροσκήπου επισκέφθηκε σήμερα το πράσινο σημείο του Δήμου


Δείτε γιατί σκότωσε την υπάλληλο καταστήματος


Ένας πελάτης έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε μία υπάλληλο σε κατάστημα με βάφλες στο Μισισιπί των ΗΠΑ, όταν η τελευταία του ζήτησε να μην καπνίζει μέσα στο μαγαζί! 

Στην Ελβετία κάθε τρεις ημέρες ένα άλογο πέφτει θύμα σεξουαλικής επίθεσης


Συναγερμός έχει σημάνει στις φιλοζωικές οργανώσεις στην Ελβετία καθώς εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10.000 άτομα ύποπτα για να εκδηλώσουν τάσεις κτηνοβασίας με άλογα.

Φρικτό θάνατο βρήκε Ρωσίδα βουλευτής. Δείτε τι έγινε!!!


Τραγικό θάνατο βρήκε 30χρονη συνεργάτης του Πούτιν και ο σύζυγός της μέσα στο αυτοκίνητό τους όταν έσκασε βόμβα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. 

Δείτε τις πιο σέξι παίκτριες ποδοσφαίρου. ΦΩΤΟ

Είναι νέες, όμορφες, σέξι και το καλύτερο απ’ όλα... παίζουν ποδόσφαιρο. Τιμούν το αγαπημένο ανδρικό σπορ και οι άνδρες τις ευχαριστούν γι’ αυτό. Δεν διστάζουν λοιπόν να κάνουν εκτός από επαγγελματικές και πιο σέξι φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά.

Έρευνα για την απιστία


Η γνωστή ιστοσελίδα για παράνομα ζευγάρια AshleyMadison.com, πραγματοποιεί κάθε χρόνο παγκόσμια έρευνα σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ανά χώρα, φύλο, ηλικία.

Το εξώφυλλο της Ελεονώρας Μελέτη για φιλανθρωπικό σκοπό


Η Ελεονώρα Μελέτη, γδύθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και έγινε εξώφυλλο σε περιοδικό. Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε ολόγυμνη, καθώς είναι το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας για την ημέρα κατά του Aids, του περιοδικού Επιλογές, της εφημερίδας Μακεδονία.

Το πλύσιμο των πιάτων κάνει καλό στην υγεία!

Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν το πλύσιμο πιάτων, καθώς το θεωρούν υπερβολικά βαρετό. Ωστόσο μια έρευνα έρχεται να μας κάνει να αναθεωρήσουμε… Γιατί; Μα φυσικά γιατί σύμφωνα με τους επιστήμονες το πλύσιμο πιάτων κάνει καλό στην υγεία. 

Δείτε ποια γυναικεία εσώρουχα βρίσκουν πιο σέξι οι άντρες

Άσε ότι κάνεις γιατί αυτό το θέμα, στοιχηματίζουμε ότι σε ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ. Είμαστε σίγουρες, ότι έχεις σπαταλήσει ώρες ολόκληρες, τι εσώρουχα να φορέσεις στην περίπτωση που υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις σεξ.

Μειώνεται ο πληθυσμός των Ελληνοκυπρίων

Σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η υπογεννητικότητα των Ελληνοκυπρίων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του πληθυσμού το 2014, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η κυπριακή στατιστική υπηρεσία.

Σε εορταστικό κλίμα από σήμερα η Λεμεσός



Με τη φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση, η Λεμεσός εισέρχεται και επίσημα σήμερα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
 
Η όλη εκδήλωση θα αρχίσει στις 17:30 με τη φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και τη Χορωδία Δωματίου Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού.

Επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου



Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, διενήργησαν χθες έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων, που βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύλληψη δασκάλου και ξυλοδαρμό μαθητή του



Υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή ηλικίας 10 χρόνων από δάσκαλο, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου και αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου εκπαιδευτικού.

Μαρίνα Κυριάκου. Αναπληρωματική miss Κύπρος 2015


Η αναπληρωματική miss Κύπρος 2015, η πανέμορφη Μαρίνα Κυριάκου, με τα υπέροχα μάτια, το τέλειο σώμα και το γλυκό χαμόγελο, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου της, παραχώρησε συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ.
Μας μίλησε για τα καλλιστεία γενικά, για το αν θα μπορούσε να φτάσει ψηλότερα  αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.
Θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ γιατί λατρεύει τον χώρο της μόδας.
 Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ της εύχεται καλή επιτυχία!!!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κύπρος 2015. Σομμελιέρ της χρονιάς ο Γιώργος Λουκάκης


Στο ψυχιατρείο ο πατέρας του δράστη του τριπλού φονικού της Λεμεσού



Στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε το απόγευμα ο 62χρονος που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας των τριών νεαρών στη Λεμεσό, με φερόμενο δράστη τον 31χρονο γιο του.

Το Tokio καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με μια μοναδική γιορτή για όλους


Το Tokio Restaurant Bar «φορά» χρώματα και διάθεση Χριστουγέννων και  προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα feelgood party που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 από τις 18:30 μέχρι τις 20:00. Η εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών Christmas Events που διοργανώνει το Tokio Restaurant Bar για όλο το μήνα Δεκέμβριο.

Συνάντηση δημάρχου Πάφου με την πρέσβειρα των ΗΠΑ Kathleen Doherty


Πράματα και θάματα ακούστηκαν στο δικαστήριο για το τριπλό φονικό της Λεμεσού



Πλήρη μεταμέλεια για την πράξη του εξέφρασε ο 31χρονος ύποπτος για το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης, ισχυριζόμενος ότι "θόλωσε" το μυαλό του και δεν αντιλήφθηκε τι έκανε.