Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ σας εύχονται Καλή Ανάσταση!!!


Προτάσεις της fashion blogger Μαριχρίστια Γαλατοπούλου. ΦΩΤΟ



Απολαύστε προτάσεις μόδας από την fashion blogger Μαριχρίστια Γαλατοπούλου για την περίοδο των πασχαλινών διακοπών. 

Η Άντρια Ξενοφώντος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο "World Next Top Model 2016"

The professional model Andria Xenofontos from Limassol Representing Cyprus in World Next Top Model 2016. The beauty Contest will take place in Lebanon from 14 May - 5th of June 2016.

Παρέμβαση Επαρχιακού Γραμματέα Νεολαίας Δημοκρατικού Κόμματος Πάφου

Ανδρέας Ανδρέου


Είναι γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια, οι πολίτες, αμφισβητούν ολοένα και πιο πολύ, τις προθέσεις των πολιτικών παραγόντων και αρνούνται ότι υπηρετούν το κοινό καλό. Θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο ασκείται σήμερα η πολιτική στην Κύπρο, το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον γνησιότητα στον λόγο των πολιτικών ως επίσης και η απαιτούμενη διαφάνεια στις πολιτικές ενέργειες και πράξεις, έχουν επιφέρει και την απαξίωση των πολιτικών και των κομμάτων, ευρύτερα.

Ηλικιωμένος πεζός στην Λεμεσό παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ο 89χρονος Ανδρέας Αθανασιάδης παρασύρθηκε από όχημα, ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη.

Λεμεσός. Ηλικιωμένη πεζή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η 79χρονη Αναστασία Σολωμού, η οποία παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονη, επί της Λεωφόρου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό.

Η κατάσταση των κέντρων αναψυχής Πάφου κατά τη διάρκεια του Πάσχα



Το 60% των Κέντρων Αναψυχής λειτουργούν την περίοδο του Πάσχα στην Επαρχία Πάφου σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Χιλιάδες Ορθόδοξοι χριστιανοί γιορτάζουν το Πάσχα στην Ιερουσαλήμ

Χιλιάδες Ορθόδοξοι χριστιανοί από πολλές χώρες του κόσμου, όπως από την Αίγυπτο  και την Ανατολική Ευρώπη, βάδισαν στα τελευταία βήματα του Ιησού,  μεταφέροντας σταυρούς κάθε μεγέθους, τιμώντας με ευλάβεια τη Μεγάλη Παρασκευή  της Ορθοδοξίας.

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού από κροτίδα

Θλαστικά τραύματα στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα υπέστη τα ξημερώματα 23χρονος στη Λεμεσό, ο οποίος επιχείρησε να πυροδοτήσει εργοστασιακή κροτίδα.

Το αστυνομικό δελτίο

Αναφορικά με το Αστυνομικό Δελτίο που αφορούσε τη σύλληψη 36χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου,

Στο νοσοκομείο 34χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα



Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, 34χρονος ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Κυπερούντα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και στη συνέχεια να προσκρούσει στο μπροστινό κάτω μέρος σταθμευμένου ημιφορτηγού.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Δείτε με πόσα χιλιόμετρα έτρεχαν

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν σήμερα μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, για υπερβολική ταχύτητα.

Το ψήσιμο της φλαούνας από την οικογένεια Νικολαΐδη. ΦΩΤΟ

Ο Στέλιος Νικολαΐδης (δεξιά) ιδιοκτήτης του ANDRIA restaurant και της εταιρείας UNIQUE μαζί με τον αδερφό του και την μητέρα τους στο ψήσιμο της Φλαούνας. 

Καλό Πάσχα από τον δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο Γεροσκήπου


Μόνο εδώ δοξάζεται ο Ερντογάν!


Σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη εκδηλώνεται οργή από πολίτες, οργανώσεις, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολιτικούς παράγοντες κατά του Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ κ. ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ


Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα απευθύνω προς τους δημότες της Πάφου και τους πολίτες τις επαρχίας μας τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, ευτυχία και πρόοδο.

Ελικόπτερο με 13 άτομα έπεσε στην Νορβηγία



Δεκατρία άτομα επέβαιναν σε ελικόπτερο που συνετρίβη στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων NTB, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Αρκετά φθηνότερη πλέον η περιαγωγή στα κινητά

Από αύριο αρχίζει η μείωση του κόστους περιαγωγής για κλήσεις , γραπτά μηνύματα και δεδομένα σύμφωνα με την Κομισιόν, η οποία κάνει λόγο για μια σύντομη μεταβατική περίοδο ως τον Ιούνιο του 2017 που το λεγόμενο roaming θα καταργηθεί πλήρως, εντός της ΕΕ.

Έξι μέρες στο κελί ο Βαρόνος των ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το μεσημέρι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 36χρονου από τις ΗΠΑ εναντίον του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε σχέση με υπόθεση κατοχής 1000 κιλών μαριχουάνας, 5 κιλών κοκαΐνης και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σπείρα στην Λεμεσό κλέβει πορτοφόλια πελατών μέσα σε καταστήματα. ΒΙΝΤΕΟ

Μια σπείρα απατεώνων έχει αναστατώσει τις τελευταίες μέρες τη Λεμεσό.
Οι επιτήδειοι με επαγγελματικό τρόπο κλέβουν από τσάντες πορτοφόλια ανυποψίαστων κυρίως γυναικών.

Αναπαράσταση της μεταφοράς του Τιμίου Σταυρού στον Κάθηκα της Πάφου

Η ορεινή κοινότητα του Κάθηκα θα αναβιώσει και φέτος την αναπαράσταση της μεταφοράς του Τιμίου Σταυρού από τον Ιησού Χριστό από το Πραιτόριο στον Γολγοθά.

Ασθενής μεταφέρθηκε από επιβατικό πλοίο στο νοσοκομείο Πάφου

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση μεταφοράς ασθενή που υπέστη πνευμονικό οίδημα από πλοίο ανοικτά της Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Τους τσάκωσαν να κλέβουν καρπούζια από χωράφι στην Κισσόνεργα

Στην σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

'Εκρηξη βόμβας σε σπίτι διευθυντή εταιρείας

Με έκρηξη βόμβας “απάντησαν” στις προσπάθειες  της αστυνομίας για πάταξη του εγκλήματος οι βομβιστές στη Λεμεσό, οι οποίοι ανατίναξαν τα ξημερώματα οικία οικογένειας στη Μέσα Γειτονιά. Δεν υποψιάζεται κανένα ο 40χρονος ιδιοκτήτης.

Τσάκωσαν στην Κύπρο βαρόνο των ναρκωτικών

Αμερικάνο βαρόνο των ναρκωτικών φέρονται να εντόπισαν και να συνέλαβαν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Πρόκειται 35χρονο ο οποίος καταζητείται από της αμερικανικές αρχές για διακίνηση 1000 κιλών μαριχουάνας και 5 κιλών κοκαΐνης και ο οποίος έφτασε στη Κύπρο με πλαστό διαβατήριο Γουατεμάλας ως τουρίστας από το Σεπτέμβριο 2015.

Βούτηξαν τις οικονομίες ηλικιωμένων που είχαν πάει στην εκκλησία



Τις οικονομίες μιας ζωής ζεύγους ηλικιωμένων έκλεψαν οι διαρρήκτες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία του στην εκκλησία, άρπαξαν 15 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά. Προσοχή συστήνει η αστυνομία αφού αρκετά σπίτια έγιναν χθες βράδυ στόχος διαρρηκτών.

Τον χτύπησαν και του άρπαξαν 5 χιλιάδες ευρώ

Πέντε περίπου χιλιάδες ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα έκλεψαν άγνωστοι χθες βράδυ από 50χρονο στη Λάρνακα, αφού του επιτέθηκαν και τον έριξαν από το ποδήλατο του, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον τραυματισμό 65χρονου

Δύο νεαροί ηλικίας 22 χρόνων κάτοικοι στην Αγία Νάπα συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία, αναφορικά με τον τραυματισμό 65χρονου από την Αγία Νάπα, που εντοπίστηκε την Τετάρτη το πρωί αναίσθητος σε πεζοδρόμιο στην Αγία Νάπα.

Οκτώ μέρες στο κελί για υπόθεση κοκαΐνης

Οκταήμερο διάταγμα κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον τεσσάρων ατόμων σε σχέση με τον εντοπισμό 11 κιλών κοκαΐνης χθες βράδυ από την ΥΚΑΝ σε αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και σε σπίτι στη Λάρνακα.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ημερίδες Ενημέρωσης!!!



Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της για προβολή και προώθηση του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και του έργου της, διοργανώνει 4 ενημερωτικές ημερίδες για το κοινό του Τροόδους όπου θα παρουσιαστούν:
α) Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 - Μέτρα/ Προοπτικές Χρηματοδότησης, β) Το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους 2007-2013 (έργα που υλοποιήθηκαν κλπ.)
γ) Το έργο της Εταιρείας και οι στόχοι της για το Τρόοδος κλπ.


Η Νάνσυ Πήττα παρουσιάζει την νέα κολεξιόν μαγιό του καταστήματος EVA lingerie . ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το μοντέλο Νάνσυ Πήττα από την Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε από το κατάστημα EVA lingerie για την παρουσίαση των νέων μαγιό.
Η παρουσίαση έγινε στην εκπομπή egnatia Tv.
Μαγιό ολόσωμα και μπικίνι σε καταπληκτικά σχέδια και χρώματα.
Το αποτέλεσμα, όπως διαπιστώνεται, είναι καταπληκτικό. 
Δείτε στην συνέχει φωτογραφικό υλικό που παραχώρησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ η Νάνσυ. 

Αυτά είναι τα μέτρα της αστυνομίας για τις μέρες του Πάσχα

Για να αποφευχθούν τα δυσάρεστα και να περάσουν οι εορτές του Πάσχα με ηρεμία απαιτείται η συνεργασία τοπικών αρχών, Εκκλησίας και οικογένειας, τόνισε την Μεγάλη Πέμπτη ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης

Δείτε γιατί καταζητείται από την αστυνομία



Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί πρόσωπο από το Μπαγκλαντές, με το όνομα HAROUN, ηλικίας 36 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη  κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας εγγράφου, κυκλοφορίας πλαστογραφημένου εγγράφου, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και πρόκλησης εκτέλεσης εγγράφου με ψευδείς παραστάσεις.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Λεμεσό

Χτενίζουν” τη Λεμεσό δεκάδες αστυνομικοί στα πλαίσια ερευνών για εντοπισμό ληστών και διαρρηκτών στην πόλη και την επαρχία.

Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ένδυσης και υπόδησης



Γύρω στις 9.40μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνα σε αποθήκη, στη Λευκωσία.

Τον έπιασαν με 100 κροτίδες

100 εργοστασιακές κροτίδες εντοπίστηκαν στην κατοχή 20χρονου από τη Λευκωσία.

Απίστευτο. Δείτε γιατί σκότωσε τον φίλο του μέσα σε εστιατόριο

Αυτή είναι η απίστευτη στιγμή που ένας Τούρκος πυροβολεί τον φίλο του αφού ο τελευταίος τόλμησε να πληρώσει το λογαριασμό από το γεύμα τους σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ των χιλίων πλουσίων της Βρετανίας και δύο Τουρκοκύπριοι

Δύο Τουρκοκύπριοι βρίσκονται στη λίστα των 1000 πιο πλούσιων της Βρετανίας, σύμφωνα με τον κατάλογο των Sunday Times.

Δείτε ποια είναι η αδερφή του Prince που θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία

Ποια είναι η 55χρονη αδερφή του Prince, με την οποία δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ και η οποία πιθανότατα θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία και τους ανέκδοτους θησαυρούς που κρύβονται στα ιδιωτικά στούντιο ηχογράφησης του Paisley Park;

Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος

Όταν ετοιμαζόταν για την πρώτη μέρα στην καινούρια της δουλειά, η νεαρή κοπέλα δεν περίμενε ότι μετά από οκτώ ώρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Δείτε γιατί λαμπάδιασε οικία στην Πάφο



Hλεκτρική βλάβη προκάλεσε φωτιά σε οικία στην Πάφο.

Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι στις 08.04 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Γρεβενών.

Κατσικάκι γεννήθηκε με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους



Σοκ έπαθε ένας αγρότης στην φάρμα του οποίου γεννήθηκε κατσικάκι με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους. Ο Ibrahim Basir από το χωριό Felda της Μαλαισίας μοιράστηκε το γεγονός με τους συγχωριανούς του οι οποίοι θέλησαν να το αγοράσουν.

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αλλά το πρωί τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ.

19ος Διαγωνισμός Ομορφιάς Σκύλων



Ο Παφιακός Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων διοργανώνει και φέτος το Hot Dog Show, που είναι ένας διαγωνισμός ανάμεσα σε σκύλους ράτσας για την καλύτερη εμφάνιση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, φέτος για πρώτη φορά στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν και αδέσποτα σκυλιά τα οποία έχει διασώσει ο Παφιακός, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά την ιδέα «ίσες ευκαιρίες για διάκριση για όλα τα ζώα».

Τσάκωσαν 27χρονο με σουγιά



Υπόθεση μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, εναντίον 27χρονου κατοίκου Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στη μία τα ξημερώματα μέλη της ΜΜΑΔ και του ΟΠΕ Λεμεσού, στα πλαίσια πρόληψης εγκληματικών ενεργειών, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, με οδηγό κάτοικο Λάρνακας ηλικίας 27 ετών.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το προσωπικό στα "ΜΠΑΝΙΑ" επιμορφώνεται!!!


Η επιμόρφωση του προσωπικού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από το Οργανισμό μας. Ειδικά την περασμένη εβδομάδα παραδώσαμε στην επίλεκτη ομάδα των υπαλλήλων που απασχολούνται στο ξεχωριστό καφεστιατόριο "ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ" στην κάτω Πάφο. Το σεμινάριο μας περιστράφηκε γύρο στην φροντίδα του πελάτη την επαγγελματική εξυπηρετηση και συμπεριφορά προς το πελάτη.

Τις εντυπώσεις κέρδισε το πρώτο Prestige Fights που παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές


Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι το πρώτο Prestige Fights, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 23 Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό. Κύπριοι και Ρώσοι πρωταθλητές ρίχθηκαν στη μάχη σώμα με σώμα και αγωνίστηκαν στα αθλήματα Muay Thai, Kick Boxing και Boxing, προσφέροντας στο κοινό ένα δυναμικό και άκρως εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Δείτε γιατί 65χρονος βρέθηκε αναίσθητος σε πεζοδρόμιο

Με τραύμα στη σιαγόνα και κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 65χρονος ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί αναίσθητος σε πεζοδρόμιο.

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στον 23χρονο που είχε αποδράσει τον περασμένο μήνα από το δικαστήριο

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ 23χρονος, ο οποίος στις 3 Μαρτίου απέδρασε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου παρουσιαζόταν για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Αναζητώντας …. ελπίδα


Η φετινή Πρωτομαγιά, όπως και οι προηγούμενες των τελευταίων 42 ετών, βρίσκουν την Κύπρο σκλαβωμένη, κάτω από τον Τουρκικό ζυγό. Χιλιάδες πρόσφυγες εξακολουθούν να βιώνουν την συγκεκριμένη περίοδο σκληρά και επώδυνα.

Την ίδια ώρα η οικονομική κρίση των τελευταίων πέντε ετών, εκτός από την συμπίεση των εισοδημάτων του, έχει προκαλέσει απόλυτη ανατροπή στην αγορά εργασίας.