Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 36χρονη

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 36χρονης από τη Λευκωσία, η οποία φέρεται να αποσπούσε χρηματικά ποσά από άνεργους, με την υπόσχεση ότι θα τους εξεύρει εργασία στο λιμάνι της Λεμεσού.

Πλήρωσε 1300 ευρώ για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Σύνολο €1.300 πλήρωσε Κύπριος πολίτης στο όχημα του οποίου εντοπίστηκαν 9 κούτες αφορολόγητων τσιγάρων και 1.000 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, την Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων.

Στο κακουργιοδικείο Λεμεσού η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού

Με κατάθεση των παραδεκτών γεγονότων άρχισε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Δύο μέρες στο κελί για τον εμπρησμό στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 38χρονου από την Πάφο, πρώην δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος συνελήφθη χθες για την εμπρησμό που σημειώθηκε στο Δημοτικό μέγαρο Πάφου.

Είχαν στο στομάχι τους πάνω από 1,5 κιλό κοκαΐνης


Περισσότερο από 1,5 κιλό κοκαΐνης θα έβαζαν στη χώρα δύο υπήκοοι Βραζιλίας που αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα.

Παραχώρηση Υποτροφιών σε δημότες/μαθητές του Δήμου Γεροσκήπου


Ο Δήμος Γεροσκήπου πληροφορεί το κοινό ότι, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Frederick University και το KES College, δέχεται αιτήσεις για την παραχώρηση υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, στη βάση κριτηρίων που έχουν καθορίσει τα πιο πάνω ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Πάφος. Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εμπρησμό στα Γραφεία Εξευρέσεως Εργασίας



Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τη νέα εμπρηστική ενέργεια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Γραφεία Εξευρέσεως Εργασίας στην Πάφο, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όλα τα νεότερα για την τρομοκρατική επίθεση στο Ατατούρκ



Κατά μεγάλη πιθανότητα τουλάχιστον ο ένας τρομοκράτης είναι ξένος, δήλωσαν πηγές της προεδρίας της Τουρκίας στο ΚΥΠΕ, ωστόσο η εφημερίδα “Μιλλιέτ” σήμερα γράφει ότι και οι τρεις είναι από το Τατζικιστάν, ενώ η “Χουριέτ” ότι ο ένας είναι Τσετσένος ρωσικής καταγωγής.

Απάτες μέσω διαδικτύου. Διαβάστε προσεκτικά τις συστάσεις της αστυνομίας



Η Αστυνομία ενημερώνει τους χρήστες διαδικτυακών μέσων επικοινωνίας και πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης (facebook), να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στη διαπροσωπική τους επικοινωνία.

Εκδήλωση του Πάφος 2017 στο Κάστρο



Η Σκηνή που Ταξιδεύει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017 άνοιξε παράθυρο στον κόσμο της κουβανέζικης μουσικής, με το καταξιωμένο πολυμελές συγκρότημα MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR.

Δείτε τι μελέτη θα κάνει για την Ναύπακτο ο Βαγγέλης Μαυρονικόλας


Ο αρχιτέκτονας από την Πάφο Βαγγέλης Μαυρονικόλας ανέλαβε την Ετοιμασία Μελέτης για Εγκατάσταση Τελεφερίκ στην Ιστορική πόλη της Ναυπάκτου !

Κάτω από τα 50 δολάρια οι τιμές του πετρελαίου



Οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στις ασιατικές αγορές, καθώς η παραγωγή της Νιγηρίας αυξάνεται, ενώ οι φόβοι για την εκδήλωση απεργίας στον πετρελαϊκό τομέα της Νορβηγίας, υποχωρούν.

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοποδήλατο. Κρίσιμα στο νοσοκομείο 73χρονος



Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στην Ορμήδεια 73χρονος μοτοποδηλάτης.

Νέος εμπρησμός στην Πάφο. Λαμπάδιασε το Γραφεία Εξευρέσεως Εργασίας



Νέα εμπρηστική ενέργεια σημειώθηκε τα ξημερώματα θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου.


Αυτή τη φορά στα Γραφεία Εξευρέσεως Εργασίας στην Πάφο  με αποτέλεσμα η Αστυνομία Πάφου μέσα σε ένα 24ωρο να διερευνά και τρίτη υπόθεση εμπρησμού.

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, που σύντοµα θα διαλυθούν.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα στην Κρήτου Τέρρα



Φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 17.30 το απόγευμα στην περιοχή Κρήτου Τέρρα τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα αργότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τελέστηκε η κηδεία του πιλότου Άριστου Σωκράτους



Σε κλίμα βαθύτατου πένθους τελέστηκε σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, η κηδεία του 38χρονου πιλότου Άριστου Σωκράτους, ο οποίος σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα της 19ης Μαρτίου, κατά τη διαδικασία προσγείωσης του μοιραίου Boeing 737-800 της αεροπορική Flydubai, στο αεροδρόμιο του Ροστόφ, στη νότια Ρωσία.

"Ο Burelli δεν πέρασε στα κατεχόμενα"



Δεν υπάρχει ένδειξη ότι ο καταζητούμενος για το φόνο του Φάνου Καλοψιδιώτη, ο 48χρονος Αλβανός, Alex Burelli έχει βρεθεί στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την Κίπρις που αναφέρεται στα δημοσιεύματα του ε/κ Τύπου ότι ο εν λόγω δράστης έχει περάσει από τα κατεχόμενα στο “νότο” και μετά τη διάπραξη του φόνου πέρασε ξανά από τις ελεύθερες περιοχές στο ψευδοκράτος.

Δραματικές εξελίξεις σχετικά με το τετραπλό φονικό της Αγ. Νάπας

Οι ανακριτές της υπόθεση του μακελειού της Αγίας Νάπας, συνεχίζουν να ψάχνουν προς συγκεκριμένη πλέον κατεύθυνση με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης. Εξελίξεις σημειώνονται στο τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Έφτασε στην Λάρνακα από την Αθήνα και της φόρεσαν χειροπέδες. Δείτε γιατί!!!




Ύποπτη, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, για κατοχή μεγάλης ποσότητας καπνού, προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για το αδίκημα της δόλιας αποφυγής καταβολής εισαγωγικού δασμού και φόρου κατανάλωσης και άλλα αδικήματα και τελεί υπό κράτηση.

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών από το μακελειό στο αεροδρόμιο του Ατατούρκ



Στους 41 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών και στους 239 των τραυματιών από την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, δήλωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης. Οι 109 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Χειροπέδες σε 38χρονο για τους εμπρησμούς στην Πάφο



Στην σύλληψη 38χρονου από την Πάφο πρώην δημοτικού υπαλλήλου στο Δήμο Πάφου προχώρησε η Αστυνομία για τους δύο εμπρησμούς που διαπράχθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στα Επαρχιακά Γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων και στο Δημοτικό μέγαρο Πάφου.

«Ανέπαφες» οι Βάσεις από την αποχώρηση

«Brexit: Σε νέα βάση και οι Βάσεις στην Κύπρο!» - Μάλλον όχι…
Η Βρετανία θα μπορούσε να επαναδιαπραγματευθεί το θέμα της στρατιωτικής παρουσίας της, διατηρώντας μικρότερο μέρος, όσο δηλαδή εξυπηρετεί τις ανάγκες της.

Δείτε γιατί χτυπάμε τα καρπούζια πριν τα αγοράσουμε

Γνωρίζετε ότι τα καρπούζια δεν ωριμάζουν μετά τη συγκομιδή όπως κάνουν άλλα φρούτα πχ οι μπανάνες;
Σίγουρα θα ξέρετε τη συνήθεια πολλών ανθρώπων να χτυπούν το καρπούζι πριν το αγοράσουν. Γιατί το κάνουν αυτό; Ακριβώς επειδή με αυτόν τον τρόπο ξεχωρίζουν αν είναι άγουρο ή ώριμο.  

Δείτε τι φόρεσαν οι σταρ στα MAD VMA 2016! ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η 13η απονομή των Mad Video Music Awards στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στην Αθήνα, με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά.

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη. δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες. ΒΙΝΤΕΟ

Είκοσι οχτώ άτομα σκοτώθηκαν και εξήντα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα έξι βαριά, κατά τις επιθέσεις τριών βομβιστών αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του νομάρχη Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν.

Λαμπάδιασε Γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου




Δεύτερη πυρκαγιά προκλήθηκε στην Πάφο μέσα σε λίγες ώρες και αυτή τη φορά σε Γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.



Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ξέσπασε στις 07:03 το πρωί.

Κηδεύεται σήμερα ο πιλότος Άριστος Σωκράτους. Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα



Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του 38χρονου πιλότου Άριστου Σωκράτους, ο οποίος σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα της 19ης Μαρτίου, κατά τη διαδικασία προσγείωσης του μοιραίου Boeing 737-800 της αεροπορική Flydubai ,στο αεροδρόμιο του Ροστόφ, στη νότια Ρωσία.

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Πάφος. Τυλίχτηκαν στις φλόγες τα Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων



Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα στα Γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Πάφο στο ισόγειο  που βρίσκονται  σε κτίριο επί της οδού Φιλικής Εταιρείας. 

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Δείτε την Νωαίνα να κατεβάζει on air το παντελόνι της. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης μετά την αποψινή της εμφάνιση θέλησε να δει που έχει κάνει αυτή τη φορά το μουστάκι της.

Έκρηξη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης


Εκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk.

Λαμπάδιασε κατοικία στην Μεσόγη της Πάφου



Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση μικρής πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κατοικία στη Μεσόγη. 


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν δύο οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε τσαντάκια. Καταζητεί ακόμη έναν



Συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία Λεμεσού 30χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχεται πως είναι ένας από τους δυο τσαντάκηδες που δρούσαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Λήστεψε τουρίστρια στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει



Ληστεία σε βάρος 34χρονης τουρίστριας, διαπράχθηκε γύρω στις 2 το πρωί σήμερα στην Πάφο.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ. "Να θωρακιστεί άμεσα, με ναυαγοσώστη, η παραλία του Βένους...!"


Την άμεση λήψη δραστικών μέτρων, για βελτίωση του δυτικού παραλιακού μετώπου Πάφου και ειδικότερα της παραλίας του Βένους, με αφορμή τον τελευταίο πνιγμό του 58χρονου Πολωνού τουρίστα, ζήτησε με γραπτή παρέμβασή του, ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Αυτός είναι ο νεκρός δράστης του τετραπλού φονικού της Αγ. Νάπας


Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στην Λευκωσία για τον εντοπισμό του Μπουρέλι

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για εντοπισμό του Αλβανού Αλεξ Μπουρέλι σε σχέση με τη στυγερή δολοφονία στην Αγία Νάπα βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Αγλαντζιάς, όπου πραγματοποιήθηκαν και την Κυριακή έρευνες των διωκτικών αρχών. Πρόκειται για εγκαταλελειμμένα υποστατικά στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης.

Δείτε γιατί ανήλικος κατέληξε πέντε μέρες στο κελί



Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός 17χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή περιουσίας. 

Ακατάλληλα αλλαντικά στην Κυπριακή αγορά

Αλλαντικά με την επωνυμία «Χωριάτικα Αλλαντικά Ξιψιτής Λτδ» και «Πλατανικ» παράγονται σε μη εγκεκριμένες από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες εγκαταστάσεις, θεωρούνται μη ασφαλή και θα πρέπει να μην καταναλώνονται, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

ΠΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Η ύπαρξη δυνατοτήτων και προοπτικών ανάπτυξης σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ της Πάφου και της Κρακοβίας σε συγκεκριμένους τομείς επιβεβαιώθηκε στις συναντήσεις που είχε σήμερα στην πολωνική πόλη αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου υπό τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

La Mode Glamour by Monica Danesh

Ένα Fashion show με κομμάτια μοναδικά που αποτελεί σίγουρη επιλογή για τους ανθρώπους που επιζητούν το μοντέρνο άψογο στυλ σε κάθε τους εμφάνιση.
1/7/16 At St.Raphael Hotel doors open : 20:00
Be there!

Οκτώ μέρες υπό κράτηση σε ζευγάρι Κύπριων για το τετραπλό φονικό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησης εναντίον άντρα, 32 χρόνων, και γυναίκας, 30 χρόνων, από τη Λευκωσία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τη υπό διερεύνηση υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου.

Αποπειράθηκαν να της κλέψουν την τσάντα στην Λεμεσό



Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 43χρονη μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι γύρω στις 9μ.μ. χθες, ενώ περπατούσε στην οδό ΑΡΓΕΙΩΝ στη Λεμεσό, έχοντας τη τσάντα της χιαστή στον ώμο της, την πλησίασε από πίσω αυτοκίνητο χρώματος πράσινου σκούρου, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα και ο συνοδηγός της τράβηξε τη τσάντα από τον ώμο.

Η Ισλανδία κέρδισε την Αγγλία με 2-1 και πέρα στους 8 Euro 2016



Στην πιο μεγάλη έκπληξη του Euro του 2016, μέχρι την επόμενη που θα έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, η Ισλανδία κέρδισε με 2-1 την Αγγλία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού. Πρόκειται όχι μόνο για την μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Euro αλλά και μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πληθυσμός της χώρας μόλις που ξεπερνά τις 330 χιλιάδες κατοίκους.

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 19χρονο πεζό




Σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα χθες, στην οδό Γιωρκή Παπαδοπούλου στο Παραλίμνι, τραυματίστηκε 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

«Ελάτε για μπάνιο και αν βρέξει, τα λεφτά σας πίσω»

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι αρμόδιοι σε τουριστική πόλη κοντά στη Βενετία, προκειμένου να προσελκύσουν λουόμενους. «Ελάτε να μαυρίσετε και αν βρέξει, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω» είναι το σλόγκαν στην πόλη Iεζόλο.

Δείτε πως αυτός ο 16χρονος έγινε πλούσιος

Όταν ο Ted Nash ήταν 16 ετών αποφάσισε να φτιάξει μια εφαρμογή για να δοκιμάσει το App Store της Apple. Ο ίδιος την ονόμασε «Fit ή fugly» και ισχυρίστηκε ότι αυτή μπορεί να αναλύσει επιστημονικά τις φωτογραφίες των φίλων σας και να κρίνει αν αυτοί είναι ελκυστικοί ή όχι.

Δύο συλλήψεις για το τετραπλό φονικό στην Αγ. Νάπα



Δύο άτομα, ένας άνδρας 32 ετών και μία γυναίκα 30 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ από την Αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης του φόνου του Φάνου Καλοψιδιώτη, του αστυνομικού Ηλία Χατζηευθυμίου και της συζύγου του Σκεύης Χατζηευθυμίου, στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Τρία πρόσωπα στο Κακουργιοδικείο για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να παραπεμφθούν στο Κακουργιοδικείο προσάγονται σήμερα τρία άτομα, τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στη δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε την 1η Νοεμβρίου 2015, στο  διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα.