Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Τραγικό θάνατο βρήκε 16χρονος σε τροχαίο στην Λεμεσό



Τραγικό τέλος για 16χρονο, τον Yazan Alnwaihi, ο οποίος παρασύρθηκε το απόγευμα από λεωφορείο στην παραλιακή λεωφόρο παρά την Επίχωση Λεμεσού και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λεμεσού λίγο πριν τις 20:00.

Ξέσπασε πυρκαγιά στο Νοσοκομείου Αμμοχώστου



Πυρκαγιά στον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, το απόγευμα της Κυριακής, οδήγησε στην εκκένωση των θαλάμων, καθώς μαύροι καπνοί εξαπλώθηκαν διαμέσου του συστήματος εξαερισμού.

Νικόλας Σύρος και Πέτρος Κεχριώτης στην Σκόπελο. ΒΙΝΤΕΟ


Με τον ρεμπέτη Νικόλα Σύρο συναντήθηκε στην Σκόπελο ο δημοσιογράφος Πέτρος Κεχριώτης. Και οι δύο από την Σκόπελο. Ο Νικόλας ζει στην Γαλλία και ο Πέτρος στην Κύπρο. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και να τραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια. 
Απολαύστε τον Νικόλα να παίζει ρεμπέτικα με την παρέα του  ΕΔΩ!!!

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο Τέξας



Ένας ένοπλος, που παραμένει ασύλληπτος, άνοιξε πυρ στο Όστιν, την πρωτεύουσα της Πολιτείας του Τέξας, και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλά θύματα, ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του Twitter ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος είναι νεκρός.

Ανοικτός ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας - Λευκωσίας



Ανοικτός είναι πλέον ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας - Λευκωσίας, που είχε κλείσει νωρίτερα λόγω τροχαίας σύγκρουσης. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Μεξικό. Εννέα νεκροί εντοπίστηκαν κοντά σε αγωγό μεταφοράς πετρελαίου



Η εισαγγελία της δυτικής πολιτείας Μιτσοακάν του Μεξικού ανακοίνωσε χθες ότι εννιά άνθρωποι ανακαλύφθηκαν νεκροί κοντά σε αγωγό μεταφοράς πετρελαίου της κρατικής εταιρείας ενέργειας Pemex κοντά στην κοινότητα Κουιτσέο.

Στο πόδι η Πυροσβεστική Υπηρεσία



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης  Ιουλίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 31ης Ιουλίου 2016 ανταποκρίθηκε  σε 20 κλήσεις για βοήθεια ,10 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδής κλήση.

Οδηγούσε στουπί στο μεθύσι



Γύρω στις 7μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Δείτε γιατί είναι κλειστός ο δρόμος Λάρνακας – Λευκωσίας παρά τη Κόσιη



Κλειστός για την τροχαία κίνηση, λόγω ατυχήματος είναι ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Λευκωσίας παρά τη Κόσιη.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 08.30 σήμερα το πρωί σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκονται ένα φορτηγό αυτοκίνητο και ένα ιδιωτικό.

Κίτρινος συναγερμός στην Κίνα λόγω του τυφώνα Νίντα



Σε κατάσταση κίτρινου συναγερμού βρίσκεται η Κίνα καθώς ο τυφώνας Νίντα αναμένεται να πλήξει την επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στα νότια της χώρας, μέχρι την Τρίτη, ανακοίνωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο (NMC).

Μεγάλες πυρκαγιές σε Εύβοια και Κρήτη



Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Φαράκλα της Βόρειας Εύβοιας όπου εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου πυρκαγιά που έλαβε μεγάλες διαστάσεις και καίει εκτός ελέγχου πυκνό πευκοδάσος.

Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμερα



Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά.

Πάφος. Δείτε με ποιον τρόπο 43χρονος εξαπάτησε Κινέζους επενδυτές



Στην σύλληψη ενός προσώπου 43 χρόνων από την Πάφο προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξαπάτησης Κινέζων επενδυτών.

Δείτε ποιος πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή στα Περβόλια



Ο Κυπριανός Γονατάς, 38 χρόνων από τη Λευκωσία έχασε χθες το απόγευμα τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή στα Περβόλια κοντά στο δημοσιογραφικό χωριό.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η αδέσποτη διαχείριση των σκύλων


Μια από τις πιο πονεμένες ιστορίες της κυπριακής κοινωνίας είναι αυτή με τη διαχείριση των σκύλων και η εγκληματική αδιαφορία του κράτους όλα αυτά τα χρόνια.
Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα. Οι φιλοζωικές οργανώσεις, οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και οι Τοπικές Αρχές έχουν τραγικές ιστορίες να πουν.

Η Ναταλία παρουσιάστρια του Viaart



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη βραδιά του τριήμερου Art Festival στο κάστρο της Κάτω Πάφου, όπου εκθέτες παρουσίασαν πίνακες, κοσμήματα, γλυπτά, διακοσμητικά χώρου κ.α. Τραγούδησαν οι Stone Duvet, Cynthia, Λουκία και Ελένη.

Πάφος. Φιλανθρωπικός κολυμβητικός μαραθώνιος αγάπης



Εκατοντάδες κολυμβητές και άλλοι πολίτες παρευρέθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα, στα Δημοτικά Μπάνια Πάφου, ανταποκρινόμενοι στη νέα πρωτοβουλία του Σωματείου των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού μαραθωνίου κολύμβησης.  

Δείτε σε πόσες κλήσεις ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 29ης  Ιουλίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 30ης Ιουλίου 2016 ανταποκρίθηκε  σε 29 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδής κλήσεις.

Δείτε τι αναζητούσαν τρεις Τουρκοκύπριοι



Τρεις κυνηγούς χαμένου θησαυρού στο Βουφαβέντο συνέλαβε στα κατεχόμενα η “αστυνομία”. Οι τρεις άνδρες, Ερτζιάν Γκιουρλέρ, Κενάν Καρατάτς και Σεφά Τσελίκ κατόπιν πληροφοριών που έλαβαν από ε/κ έψαχναν κοντά στον πύργο Βουφαβέντο, 20 κιλά θαμμένου χρυσού.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Λευκωσία



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην οδό Διαγόρου στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από το ατύχημα τραυματίστηκαν τέσσερα πρόσωπα τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πυρκαγιά στην Λεμεσό



Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Δημητρίου στην Επαρχία Λεμεσού, πλησίον του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους, η οποία προκλήθηκε από τη χρήση εργαλείου κοπής μετάλλων.

Νεότερη πρόγνωση του καιρού



Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και δυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Νέα υπόθεση εικονικών γάμων



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα εξαήμερο διάταγμα κράτησης εναντίον τεσσάρων ανδρών από τη Μπαγκλαντές ηλικίας 22, 21, 31 και 22 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις τέλεσης εικονικών γάμων.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Θρήνος για την δημοτική αστυνομικό


Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο συναδέλφων και φίλων για το θάνατο της Σταματίνας Νικολάου.

Δείτε τις ανέσεις του Stafylos Suites. ΦΩΤΟ



Το Stafylos Suites είναι ένα οικογενειακό, μικρό boutique ξενοδοχείο 4km από το λιμάνι της Σκοπέλου στο πρώτο μικρό χωριό του νησιού, το Στάφυλο.

Δείτε τα αποτελέσματα παγκύπριας εκστρατείας της αστυνομίας



Συνεχίζονται οι συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων. 

Το αστυνομικό δελτίο



Γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε γραφείο που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.
            Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Δεκαέξι χρόνια πίσω από τα σίδερα για εισαγωγή κοκαΐνης



Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 16 χρόνων στον Fabrice Vance Tameljong 40 χρόνων από το Καμερούν, αφού τον βρήκε ένοχο ύστερα από δική του παραδοχή στις κατηγορίες της προμήθειας ναρκωτικών τάξεως Α από άλλο πρόσωπο, κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα 10.834 γραμμαρίων κοκαΐνης, πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής αλλοδαπών στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Δείτε πόσα χρόνια κατέληξε στο κελί για κοκαΐνη



Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 13 χρόνων στον Muhammad Zahid Bin Samsudin 24 χρόνων από τη Μαλαισία αφού τον βρήκε ένοχο ύστερα από δική του παραδοχή στις κατηγορίες της εισαγωγής και κατοχής 4.035 κιλών κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Τα αποτελέσματα στο Europa League



Μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στους χθεσινούς αγώνες του γ` προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Λεωφόρο την σουηδική ΑΪΚ με 1-0, η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Σεντ Ετιέν στη Γαλλία και ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 1-0 στην Ολλανδία από την Αλκμάαρ.

Κατολισθήσεις και πλημμύρες σε Νεπάλ και Ινδία. Δεκάδες νεκροί



Τουλάχιστον 90 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους τις τελευταίες ημέρες στις πλημμύρες και κατολισθήσεις που πλήττουν το Νεπάλ και την Ινδία, την ώρα που τα ακραία καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν δύο εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο επίσημες πηγές.

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στην Λεμεσό



Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε τις πρωινές ώρες στον 2ο της πολυκατοικίας «Solomonides Shipping» στην Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούζβελτ στη Λεμεσό.

Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος στην Κύπρο



Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 36χρονη



Χειροπέδες σε 36χρονη υπάλληλο εταιρείας Forex στη Λεμεσό, η οποία επιχείρησε να πωλήσει έναντι χρηματικού ποσού 6,500 ευρώ, προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες για πελάτες της εταιρείας που εργαζόταν.

«Σε αυτό το ιατρείο δεν γίνονται δεκτοί οι αιτούντες ασύλου»

Σάλο είχε προκαλέσει στις αρχές η πινακίδα με την επιγραφή «Σε αυτό το ιατρείο δεν γίνονται δεκτοί οι αιτούντες άσυλο», που είχε αναρτήσει -μάλιστα και σε αγγλική μετάφραση- τόσο στην είσοδο του ιατρείου του στη Βιέννη, όσο και στο Facebook, ο Αυστριακός γιατρός Τόμας Ούντεν.

Δείτε σε τι μετατρέπει ο Ερντογάν το πατρικό του Γκιουλέν!

«Πόλεμο» έχει κηρύξει στον Φετουλάχ Γκιουλέν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ετσι, εν μέσω εκκαθαρίσεων σε στρατό, δικαιοσύνη, Δημόσιο και «λουκέτου» σε εκατοντάδες τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος αποφάσισε να μετατρέψει το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν -του ανθρώπου που κατηγορεί ότι υποκίνησε το πραξικόπημα- σε… δημόσιες τουαλέτες.

Η Ελένη Φουρέιρα σε εξώφυλλο περιοδικού. ΦΩΤΟ

Τόπλες πόζαρε η Ελένη Φουρέιρα στο εξώφυλλο του κυπριακού Down Town. Η ποπ τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση, καλύπτοντας το στήθος της με την κατάλληλη πόζα.
Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα και φορώντας εντυπωσιακά κοσμήματα, η Ελένη Φουρέιρα μοιάζει πιο σέξι από ποτέ.

Δάγκωσε το αυτί του υπαλλήλου του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται ότι θα οδηγηθεί 53χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Επαρχία Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε σχέση με τον ακρωτηριασμό μέρους του δεξιού αυτιού 51χρονου υπαλλήλου του.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Κώστας Λεμονής και Γιώργος Φάλκος σε ταβερνάκι της Σκοπέλου. ΦΩΤΟ


Ο Κώστας Λεμονής στο τρίχορδο μπουζούκι και ο Γιώργος Φάλκος στην κιθάρα. Οι δυο τους παίζουν σε ταβερνάκι της Σκοπέλου.
Πρόκειται για καταπληκτικούς μουσικούς οι οποίοι εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μαγαζιά της Σκοπέλου. Ρεμπέτικα, νησιώτικα και έντεχνα είναι μερικά από τα τραγούδια τους. 

Δείτε που οφείλεται ο θάνατος του βρέφους στην Πάφο

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι υποψίες για τα αίτια θανάτου του δυο μηνών βρέφους στην Πάφο, αφού σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του άτυχου βρέφους οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.

Δείτε πόσα χρόνια κατέληξε πίσω από τα σίδερα για υπόθεση ναρκωτικών



Ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου εναντίον του Ανδρέα Χριστοφή, 43 ετών, σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών.

"Η παφίτισσα μας ως Guest Star"

Η Ναταλία Μαυρομουστάκη, εκπροσώπησε για ακόμη μία φορά τον τίτλο της , Miss Face of the Globe Wales 2016, στις κερκίδες της Ουαλέζικης ομάδας The New Saints, η οποία είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Ουαλίας τα τελευταία χρόνια.

Αντιπαράθεση δημάρχου Πάφου και τμήματος αρχαιοτήτων



Το Κλαδικό Συμβούλιο του Τμήματος Αρχαιοτήτων κάλεσε σήμερα το Δήμαρχο Πάφου να υποβάλει στοιχεία ενώπιον των αρμόδιων οργάνων της Δημοκρατίας για τις κατηγορίες που διατυπώνει σε βάρος του Τμήματος και των λειτουργών του, αλλιώς να αποσύρει τις κατηγόριες.

Απήγαγε τα παιδιά της από την παιδική στέγη. Χειροπέδες σε 25χρονη



Υπόθεση αρπαγής ανηλίκων από νόμιμο κηδεμόνα εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Πάφος. Βρήκαν το μωρό τους νεκρό στο καροτσάκι που κοιμόταν



Βρέφος δύο μηνών εντοπίστηκε νεκρό στις 3:30  τα ξημερώματα από την 36χρονη μητέρα του, στην Πάφο.

Δείτε πόσα χρήματα έκλεψε αλλοδαπός από κατάστημα



Συνολικά 300 ευρώ και ένα πορτοφόλι κλάπηκαν από κατάστημα στο Κίτι και για την υπόθεση συνελήφθη ένας Ρουμάνος υπήκοος 22 ετών κάτοικος Στροβόλου που θεάθηκε από την Αστυνομία να βγαίνει από το υποστατικό.

Ανήλικοι οδηγούσαν οχήματα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες



Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν γύρω στις 11.15 χθες βράδυ, αυτοκίνητο να παραβιάζει φωτεινό σηματοδότη σε δρόμο στη Λεμεσό. Το εν λόγω αυτοκίνητο ανακόπηκε και από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αυτό οδηγείτο από 14χρονο ο οποίος είχε ως συνοδηγό τον 60χρονο παππού του.

Εντοπίστηκαν από την αστυνομία προϊόντα "μαϊμού"



Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων διενήργησαν χθες το πρωί έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε τρία υποστατικά σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα 42χρονου κάτοικου Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι εκεί φυλάσσονταν απομιμήσεις διαφόρων μαρκών ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Δείτε τα έργα που εξέτασε η ΣΕΚΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση



Συνήλθε χθες βράδυ η ολομέλεια της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και οργανώσεων η οποία ασχολήθηκε με τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πόλη και Επαρχία Πάφου.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016