Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Όλα έτοιμα για το Fabulous Fashion Show στα Μπάνια. ΦΩΤΟ

Όλα είναι έτοιμα για το  fabulous fashion show που θα πραγματοποιηθεί στο restaurant cafe lounge bar "Τα Μπάνια" στην Πάφο, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016. Διοργανώτρια η μοναδική Δήμητρα Σοφοκλέους. Μαζί της πέντε εκρηκτικά μοντέλα από την Θεσσαλονίκη, 

Βαθύτατη θλίψη για το θάνατο του Κώστα Στεφανή εκφράζει το Ινστιτούτο Κύπρου


Η κοινότητα του Ινστιτούτου Κύπρου πληροφορήθηκε με βαθύτατη θλίψη την είδηση του θανάτου του κορυφαίου Καθηγητή της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημαϊκού και τ. Υπουργού  και  ομότιμου Μέλους  του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ινστιτούτου Κύπρου, Κώστα Στεφανή.

Ιρανός επιτέθηκε σε αστυνομικούς και κατέληξε πίσω από τα σίδερα



Ανδρας από το Ιράν ηλικίας 57 ετών συνελήφθη και οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, οπότε θα αρχίσει η εκδίκαση υπόθεσης για επίθεση εναντίον αστυνομικών σε κτηνοτροφική μονάδα στην Κοφίνου.

Μητέρα και κόρη κατέληξαν στην φυλακή



Στις Κεντρικές Φυλακές οδηγήθηκαν σήμερα μητέρα και κόρη ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία οι οποίες συνελήφθησαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας, επιτέθηκαν στον επί καθήκοντι αστυνομικό και προέβαλαν αντίσταση κατά τη διαδικασία σύλληψης τους.

Δείτε γιατί παρουσιάστηκε στο δικαστήριο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου



Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας κάθισε σήμερα σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου σε σχέση με την ιδιωτική ποινική αγωγή που καταχωρήθηκε εναντίον του Δήμου Πάφου, του Δήμαρχου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πολύκαρπου Πατατό, εκ μέρους της εταιρείας Καλιμάρμαρο, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την κοπή μαρμάρων και νοικιάζει το χώρο δίπλα από το Μαρκίδειο θέατρο.

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους που δούλεψαν την 28η Οκτωβρίου;



Σε ελέγχους των πληρωμών που καταβλήθηκαν στους εργαζόμενους, οι οποίοι εργάστηκαν κατά την αργία της 28η Οκτωβρίου, με σκοπό τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, προβαίνει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Δείτε πόσοι συνάνθρωποί μας στην Κύπρο άφησαν μέχρι τώρα την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο



Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, γύρω στο 30% των νεκρών σε οδικές συγκρούσεις είναι νέοι ηλικίας μέχρι 25 ετών, γεγονός πραγματικά θλιβερό, δήλωσε την Δευτέρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνάς Νικολάου κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη για την έναρξη σήμερα της φετινής εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας που φέτος έχει σύνθημα “Στο δρόμο, προτεραιότητα έχει η ζωή”.

Όλοι απόψε το μεγάλο Halloween πάρτι στο FLAIRS BAR

Απόψε το μεγάλο Halloween πάρτι στο FLAIRS BAR στην Αγίου Αντωνίου στην Πάφο. Μουσικό, χορός, ποτά, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. 
Σας περιμένουμε!!!

Μεγάλη πυρκαγιά στην Λόφου



Όλο το βράδυ έδιναν μάχη με τις μικρές εστίες φωτιάς οι κάτοικοι του χωριού Λόφου καθώς και των γύρω περιοχών. 

Στο πόδι η πυροσβεστική το τριήμερο



Σε 98 κλήσεις για βοήθεια, 75 πυρκαγιές, 20 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά το τριήμερο, από τις 06.00 της 27ης Οκτωβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 31ης  Οκτωβρίου 2016.

Ο κύκλος της ζωής μας μέσα από την οδοντιατρική φροντίδα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδήλωση «Ο κύκλος της ζωής μας, μέσα από την οδοντιατρική φροντίδα», που διοργάνωσε το Κέντρο Ολιστικής Οδοντιατρικής Γιαννίκος στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης της κλινικής.

Όλοι εμπιστεύονται τον Αντρέα Ευστρατίου για τον γάμο τους


Όλο και περισσότερα νεαρά ζευγάρια κλείνουν την διοργάνωση του γάμου τους στον Αντρέα Ευστρατίου. Εμπιστεύονται την εμπειρία του και είναι σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην πιο όμορφη μέρα της ζωής τους.

Η UNIQUE στο πλευρό του επαγγελματία μαζικής εστίασης

Η UNIQUE HO.RE.CA catering equipment για πάνω από μια δεκαετία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες, πρωτοπόρες και αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, για χώρους μαζικής εστίασης.

Κάτω από τα πενήντα δολάρια το βαρέλι οι τιμές του πετρελαίου



Οι τιμές του πετρελαίου συνέχισαν την πτωτική πορεία τους, νωρίς σήμερα το πρωί στις ασιατικές αγορές, μετά την επιφυλακτική στάση των χωρών που δεν συμμετέχουν στον ΟΠΕΚ, έναντι των πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη σταθεροποίηση της παραγωγής πετρελαίου.

Γκρίζο πιθηκάκι περιφέρεται στους δρόμους της Πάφου



Το γκρίζο πιθηκάκι, που κάποιοι επιχείρησαν να κλέψουν από το κλουβί του, συνεχίζει να περιφέρεται στην πόλη της Πάφου.

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Το αστυνομικό δελτίο



Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Μόρφου, σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αστρομερίτη, διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία, υποστατικά και οχήματα 34χρονου από την επαρχία Λευκωσίας.

Δείτε γιατί πήγε για προσωπική υπόθεση στην αστυνομία και κατέληξε στο κελί



Άνδρας 45 χρόνων από τη Ρουμανία, κάτοικος Ξυλοφάγου, συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού οδηγούσε έχοντας στο αίμα του 132 mg αλκοόλη αντί 22 mg, που είναι το επιτρεπόμενο όριο, χωρίς πιστοποιητικά ασφάλειας και καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Λαμπάδιασε πρακτορείο στοιχημάτων στον Αστρομερίτη



Εμπρησμός πρακτορείου στοιχημάτων, με την χρήση εύφλεκτης ύλης, σημειώθηκε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα, στον Αστρομερίτη.

Δεκάδες χιλιάδες άστεγοι στην Ιταλία λόγω του σεισμού



Τουλάχιστον τριάντα χιλιάδες είναι οι άστεγοι μέχρι αυτή την στιγμή από το χτύπημα του Εγκέλαδου στην κεντρική Ιταλία, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε μητέρα και κόρη από την Ρωσία



Μητέρα και κόρη ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία συνελήφθηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακαν όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία, επιτέθηκαν στον επί καθήκοντι αστυνομικό ενώ  προέβαλαν αντίσταση κατά τη διαδικασία σύλληψης τους.

"Πετούσε" με την μοτοσικλέτα του



Νεαρός από την Ξυλοφάγου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με ταχύτητα 180 χλμ την ώρα αντί 100 χλμ, χωρίς ασφάλεια, άδεια οδηγού και προστατευτικό κράνος.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Halloween party και απόψε στο Boogies Karaoke & Disco Club

Άρχισε χθες και συνεχίζεται απόψε στο Boogies Karaoke & Disco Club το τριήμερο Halloween party του Boogies. Τραγούδι, χορός, karaoke, διασκέδαση, μεταμφιέσεις.

Όλες οι εξελίξεις για την πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά


Η πυρκαγιά στην περιοχή Παρεκκλησιάς βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, αφού κατέκαυσε έξι εκτάρια ιδιωτικής γης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Halloween party του FLAIRS BAR συνεχίζεται και απόψε

Πανικός χθες βράδυ στο  Halloween party του  FLAIRS BAR στην Αγίου Αντων ίου στην Πάφο. Τουρίστες, ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν στο FLAIRS BAR, μιας και όλα ήταν άψογα διοργανωμένα. Το πάρτι συνεχίζεται και απόψε Κυριακή, με τις εκπλήξεις και σήμερα να είναι πάρα πολλές.
Ο Φίλιππος και η ομάδα του σας περιμένουν!!!

Η Δέσποινα Ανδρέου μάγεψε κοινό και κριτές στο Dansing Junior. ΒΙΝΤΕΟ



Συγκλονιστική η ερμηνεία της Δέσποινας Ανδρέου στο Dansing Junior στο 8ο live. Η Δέσποινα από την Πάφο  τραγούδησε Της Άρνης το νερό και για ακόμη μια φορά μάγεψε κριτές και κοινό.

Τρεις μέρες υπό κράτηση για υπόθεση βιασμού



Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 45χρονου Ελλαδίτη σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού σε βάρος 38χρονης, επίσης από την Ελλάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στο κελί νεαρός για διαρρήξεις και κλοπές στην Τάλα



Διάταγμα κράτησης 4 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου, ο οποίος συνελήφθη αρχικά για τη διάρρηξη σκοπευτηρίου και την κλοπή κυνηγετικών όπλων που καταγγέλθηκε στις 23 Οκτωβρίου.

UNIQUE. Ο καλύτερος συνεργάτης των επαγγελματιών μαζικής εστίασης


Η εταιρεία UNIQUE είναι ο καλύτερος συνεργάτης των επαγγελματιών μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων και κέντρων αναψυχής. 

Στο Κέντρο Άγιος Γεώργιος στην Πέγεια ο Αντρέας Ευστρατίου. ΦΩΤΟ

Το κέντρο Άγιος Γεώργιος στην Πέγεια επισκέφτηκε χθες ο Αντρέας Ευστρατίου, πρόεδρος του ΔΣ της "gamos by Andreas Efstratiou". Δοκίμασε τους νοστιμότατους ψαρομεζέδες του μαγαζιού και πέρασε θαυμάσια σε ένα φανταστικό περιβάλλον με θέα την θάλασσα.  

Μάριος Φρίξου και Φάνος Ελευθεριάδης διασκέδασαν στο Halloween party του FLAIRS BAR. ΦΩΤΟ

Ο συγγραφέας  και σωφρονιστικός υπάλληλος Μάριος Φρίξου και ο σύντροφός του Φάνος Ελευθεριάδης διασκέδασαν χθες βράδυ στο Halloween party  του FLAIRS BAR. Προτίμησαν την Πάφο και το FLAIRS BAR γιατί ήταν όλα άψογα οργανωμένα από τον Φίλιππο και την ομάδα του και πέρασαν θαυμάσια. 

Δείτε σε πόσες κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία



Σε 36 κλήσεις, εκ των οποίων οι 29 για πυρκαγιές και οι 7 για ειδικές εξυπηρετήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 της 30ης Αυγούστου.

Ο δήμαρχος Πάφου πάντρεψε την αδερφή του. ΦΩΤΟ

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος πάντρεψε χθες την αδερφή του Οριάνα. Οι νεόνυμφοι Γιάννης και Οριάνα χαμογελαστοί στην ομορφότερη στιγμή της ζωής τους. Ο δήμαρχος χαρούμενος και χαμογελαστός. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ τους εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι!!!  

Δεσπόζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ απόψε για την Σούπερ Λίγκα



Το ντέρμπι των δικεφάλων, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα, δεσπόζει των ποδοσφαιρικών συναντήσεων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Άρχισε το κυνήγι του λαγού και της πέρδικας



Από νωρίς το πρωί της Κυριακής χιλιάδες κυνηγοί εξέδραμαν στην Επαρχία Πάφου αλλά και σε άλλες περιοχές για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου για λαγούς, πέρδικες και φραγκολίνες.

Αίθριος ο καιρός και σήμερα στην Κύπρο



Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ.

Ισχυρότατος σεισμός ταρακούνησε την Ιταλία



Σεισμός μεγέθους 7,1 βαθμών έπληξε σήμερα την κεντρική Ιταλία, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής USGS.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Λαμπάδιασαν δύο αυτοκίνητα στη Λεμεσό



Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5.40 τα ξημερώματα σήμερα, σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από την οικία του 55χρονου ιδιοκτήτη τους στη Λεμεσό.

Βούτηξαν χρήματα και ένα αυτοκίνητο από οικία στην Πάφο



Χρήματα και ένα αυτοκίνητο έκλεψαν άγνωστοι από κατοικία στην Πάφο.

Ξυλοδαρμός σε μπυραρία στην Λάρνακα


Ρουμάνος, ηλικίας 40 χρόνων, τραυματίστηκε στο χέρι από επίθεση που δέχθηκε έξω από μπυραρία στη Λάρνακα, για την οποία όμως δεν αποκαλύπτει οτιδήποτε στην Αστυνομία.

Η Δήμητρα Σοφοκλέους και ο ιδιοκτήτης του LOFT. ΦΩΤΟ

Η διοργανώτρια του FABULOUS FASHION SHOW στις 12 Νοεμβρίου στα Μπάνια Δήμητρα Σοφοκλέους, επισκέφτηκε χθες το club LOFT στην Κάτω Πάφο και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη Μάκη Ευσταθίου.
Λέτε να "ψήνεται" κάποια νέα συνεργασία;
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ θα σας ενημερώσει σύντομα. 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ξέσπασε πυρκαγιά στα Κελλιά



Τέθηκε υπό έλεγχο στις 4 το απόγευμα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Ρινιά, παρά το Δάσος Κελλιών.

Υπόθεση βιασμού 35χρονης διερευνά η αστυνομία στην Πάφο



Υπόθεση βιασμού σε βάρος 35χρονης εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ξεκινά το Halloween party στο FLAIRS BAR


Getting ready for the Halloween event tonight with lots of free scary shots all night and many other offers. Our long timer flairs photographer is back again tonight to capture your best moments on camera only for the special event tonight...

Ξεκινά απόψε το τριήμερο Halloween party του Boogies Karaoke & Disco Club

Ξεκινά απόψε το τριήμερο Halloween party του Boogies Karaoke & Disco Club στην Αγίου Αντωνίου Κ. Πάφος.

Η Αμερικανική πρωτοβουλία για λύση Ενώσεως με τον Ντιν Άτσεσον - Γενεύη 1964


Και dj η Δήμητρα Σοφοκλέους. ΦΩΤΟ

Η Δήμητρα Σοφοκλέους διοργανώτρια του FABULOUS FASHION SHOW στα Μπάνια της Πάφου είναι και dj. Χθες βράδυ έπαιξε μουσική στο restaurant cafe lounge bar Μπάνια και ενθουσίασε τους θαμώνες.

Σε εφαρμογή από τα ξημερώματα της Κυριακής η χειμερινή ώρα



Σε εφαρμογή τίθεται την Κυριακή η χειμερινή ώρα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 04.00 οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03.00.

Αποκτά δυναμική η υποψηφιότητα Τσιολή


Ο ΤΣΙΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΗΣ είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου με το ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ. Η υποψηφιότητα του κ. Τσιολή, με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει σε πολλούς τομείς, φαίνεται να αποκτά δυναμική και να ξεχωρίζει. 

Για υψηλής ποιότητας επαγγελματικό εξοπλισμό, ελάτε στην UNIQUE . ΦΩΤΟ


Η εταιρεία UNIQUE σας παρουσιάζει την τελευταία λέξη επαγγελματικής,  υψηλής τεχνολογίας,  ποιότητας και σχεδιασμού επαγγελματικού εξοπλισμού για ξενοδοχεία και κέντρα αναψυχής.
Θα τα βρείτε στους εκθεσιακούς μας χώρους σε Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα.  

Ζέστη και σήμερα στην Κύπρο


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 23χρονο στην Πάφο



Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης σκοπευτηρίου και κλοπής κυνηγετικών όπλων.

Επί ποδός και σήμερα ο Αντρέας Ευστρατίου. ΦΩΤΟ


Ο Αντρέας Ευστρατίου πρόεδρος της "gamos by Andreas Efstratiou" είναι πανέτοιμος για να ανταποκριθεί και στις σημερινές του υποχρεώσεις σχετικά με την διοργάνωση γάμων. Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί τον συντονισμό για να είναι όλα έτοιμα μέχρι την γαμήλια τελετή.