Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Όλα τα νεότερα για το δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς



Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή  χαιρέτισε το ενδιαφέρον του Υπουργού Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη αναφορικά με τον δρόμο Πάφου –Πόλης Χρυσοχούς. 


Τόσο ο ίδιος ο κ. Υπουργός όσο και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες στα εμπλεκόμενα κυβερνητικά τμήματα αναγνωρίζουν την ανάγκη σημείωσε  δημιουργίας ενός ασφαλούς δικτύ που θα συνδέει την περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς με την Πάφο και την υπόλοιπη Κύπρο. 

Ο κ. Παπαχριστοφή  ανέφερε  πως αναμένει με ενδιαφέρον την κατάληξη που θα έχει η διαβούλευση για το σενάριο που θα ακολουθηθεί τελικά σημειώνοντας ότι ήδη προκρίνουν την άμεση και χωρίς άλλη χρονοτριβή βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου και ταυτόχρονα την έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή ενός σύγχρονου οδικού δικτύου.

Επιπρόσθετα ο  Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς προανήγγειλε συνάντηση του με τον αρμόδιο υπουργό στις αρχές Φεβρουαρίου για συζήτηση του θέματος αυτού ενώ απόψε έχει συγκαλέσει σύσκεψη των τοπικών παραγόντων του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς μαζί με τους τέσσερις βουλευτές της Επαρχίας για συζήτηση τόσο του θέματος του αυτοκινητοδρόμου όσο και του θέματος της λειτουργίας του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς



κυπε