Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Δείτε τι βρήκε η αστυνομία στο αυτοκίνητο νεαρού στη Λευκωσία



Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες βράδυ στη Λευκωσία, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 23χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, με συνοδηγό επίσης 23χρονο.

Κατά την έρευνα, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και μια άδεια γεμιστήρα, με αποτέλεσμα οι δύο 23χρονοι να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ενώ σε τσαντάκι του 23χρονου οδηγού ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2.6 γραμμαρίων περίπου.

Σημειώνεται, ότι ο 23χρονος κατά την ανακοπή του οχήματός του, προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με υπηρεσιακά οχήματα. 

Μέλος της ΥΚΑΝ, στην προσπάθεια του να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, τραυματίστηκε στο χέρι, αφού ο οδηγός την έκλεισε απότομα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση δεξιού χεριού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το στρατιωτικό τυφέκιο είχε κλαπεί από οικία στην επαρχία Λάρνακας. 
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ