Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Πυροβολούσε στον αέρα με G3



Στη σύλληψη ενός νεαρού, ηλικίας 21χρόνων, από τη Λάρνακα, προχώρησε η Αστυνομία γιατί φέρεται να πυροβολούσε στον αέρα, στο δρόμο, με στρατιωτικό τυφέκιο G3, που είναι χρεωμένο στον αδελφό του από την Εθνική Φρουρά.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.10 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία από τον αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ότι σε συγκεκριμένη Οδό στη Λάρνακα ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι γύρω στις 21.05 χθες βράδυ, 21χρονος από τη Λάρνακα πήρε από υπνοδωμάτιο της πατρικής του οικίας, το στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3, το οποίο είναι χρεωμένο από την Εθνική Φρουρά σε ένα από τα αδέλφια του, που διαμένει στο ίδιο σπίτι.

Ο 21χρονος φέρεται, κρατώντας το όπλο, να βγήκε από το πατρικό του σπίτι και περπατώντας κατά μήκος του δρόμου να πυροβολούσε στον αέρα.

Με το άκουσμα των πυροβολισμών δεύτερος αδελφός του 21χρονου βγήκε στο δρόμο και του ζήτησε να του παραδώσει το όπλο, κάτι που έπραξε ο νεαρός και στη συνέχεια εισήλθαν στο σπίτι.

Η σκηνή ερευνήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που εντόπισαν κατά μήκος του δρόμου και παρέλαβαν ως τεκμήρια 9 πλήρη φυσίγγια και 4 κάλυκες, όλοι διαμετρήματος 7.62 χιλιοστών.

Εναντίον του 21χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ και κρατείται στα Αστυνομικά κρατητήρια. Ο νεαρός είναι ύποπτος για υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και ρίψη πυροβολισμών εντός κατοικημένης περιοχής.

Το στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε