Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ακούραστος ο Αντρέας Ευστρατίου

Με ένα τηλεφώνημά σας και ο Πρόεδρος βρίσκεται κοντά σας. Εάν είστε εκτός Πάφου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 99408433 και ο Αντρέας Ευστρατίου θα έρθει κοντά σας για να διοργανώσετε και προγραμματίσετε το γάμο σας.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο


Οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Πάφου. ΦΩΤΟ


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μετά το μεσημέρι στο κέντρο της Πάφου και συγκεκριμένα μπροστά στην Οικία Επάρχου. Από το φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε φαίνεται ότι, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή.

Καθάρισμα ξυλόσομπας προκάλεσε πυρκαγιά



Άσχημη κατάληξη είχε το καθάρισμα ξυλόσομπας  για 61χρονο από τα Κονιά.

Δείτε τα αποτελέσματα συντονισμένης επιχείρησης της αστυνομίας



Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν και αυτό το μήνα, (1-31 Ιανουαρίου, 2017) οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας. 

Δείτε τι δηλώνει ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε αεροδρόμιο της Φλόριντα



'Ενας πρώην Αμερικανός στρατιώτης, που είναι αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου, καθώς πυροβόλησε και σκότωσε στις αρχές Ιανουαρίου 5 ανθρώπους σε αεροδρόμιο της Φλόριντας, δήλωσε σήμερα αθώος ενώπιον ενός ομοσπονδιακού δικαστή.

Όλα τα νεότερα για την επίθεση σε τέμενος στο Κεμπέκ



Ένας Γαλλοκαναδός φοιτητής παραμένει ο μοναδικός ύποπτος σε επίθεση σε ισλαμικό τέμενος του Κεμπέκ, και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο έξι ατόμων εκ προμελέτης, είπαν οι αρχές του Καναδά χθες, σε ένα συμβάν που ο Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αποκάλεσε «τρομοκρατική επίθεση».

Βούτηξαν στρατιωτικό τυφέκιο από οικία στη Λεμεσό



Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης οικίας στη Λεμεσό και κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου, καθώς και 200 φυσιγγίων, 5 γεμιστήρων και μιας ξυφολόγχης. 

Ανατροπή και για την Προεδρία της Σχολικής Εφορείας Πάφου



O Mιχάλης Χαραλάμπους, από το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, είναι ο νέος πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου, έχοντας εξασφαλίσει 7 ψήφους, έναντι 4 του ανθυποψηφίου του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου του ΔΗΣΥ, στην πρώτη συνεδρία της Σχολικής Εφορείας Πάφου.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στα ορεινά της Κύπρου



Μόνο για κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ανοικτοί ορεινοί δρόμοι ανακοινώνει η Αστυνομία, καλώντας τους οδηγούς να είναι προσεχτικοί.

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στη Λεμεσό



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου κλήθηκε γύρω στις 3.04 τα ξημερώματα να κατασβέσει πυρκαγιά στο χώρο της μηχανής σε αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA CELICA , σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης ιδιωτικής οικίας στη Λεμεσό.

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο



Δρόμοι ανοικτοί μόνο για κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες
Επαρχία Λεμεσού 
Πλατρών – Τροόδους
Προδρόμου – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους
Κυπερούντας - Καρβουνά
Παπούτσας - Αγίου Θεοδώρου.

Ο Τραμπ απέλυσε την υπουργό Δικαιοσύνης



Οι αντιδράσεις στο προεδρικό διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο απαγορεύεται επί 90 μέρες η είσοδος στη χώρα υπηκόων από επτά μουσουλμανικές χώρες στις ΗΠΑ έχουν προκαλέσει τριγμούς στο υπουργείο Δικαιοσύνης και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Τσουχτερό το κρύο και σήμερα στην Κύπρο



Ψυχρή αέρια μάζα και ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές ή και μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στο Τρόοδος



Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους λόγω παγετού είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς. 

Η Κύπρος επιλέγει τον Οίκο Νυφικών Αντρέα Ευστρατίου

Όλη η Κύπρος πλέον επιλέγει τον Οίκο Νυφικών Αντρέα Ευστρατίου.
Έχουν αντιληφθεί τον επαγγελματισμό του Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας gamos by Andreas Efstratiou και στην κυριολεξία επικρατεί κάθε μέρα πανικός στα γραφεία του Αντρέα στην Πάφο.  

Το αστυνομικό δελτίο



Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης οικίας στη Λεμεσό και κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου, καθώς και 200 φυσιγγίων, 5 γεμιστήρων και μιας ξυφολόγχης.

Σημαντική αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό στην Κύπρο



Αύξηση 12,3% παρουσίασαν τα έσοδα από τον τουρισμό την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2016.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑΣ

Την επαναδραστηριοποίηση των διμερών σχέσεων μεταξύ της Πάφου και της Λαμίας, αλλά και την επανεκκίνηση του Δικτύου Πάφου-Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος, συζήτησαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων Φαίδωνας Φαίδωνος και Νίκος Σταυρογιάννης.

Σταθμός ασθενοφόρων στην Πέγεια



Το όραμα για την λειτουργία σταθμού ασθενοφόρων στην Πέγεια έγινε πραγματικότητα μετά τις πολύχρονες προσπάθειες της Τοπικής αρχής με αποτέλεσμα ο τομέας υγείας στοΔ.Πέγειας να εισέρχεται σε άλλα επίπεδα.

Νεότερα για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο



Δρόμοι ανοικτοί μόνο για κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ξέσπασε πυρκαγιά σε τρία υποστατικά στο ίδιο χωριό



Πυρκαγιά σε τρία υποστατικά (δύο αποθήκες και ένα καραβάνι) ξέσπασε στο χωριό Νικητάρι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το αστυνομικό δελτίο

 Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 20χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και τέλεσης εικονικού γάμου.

Δείτε σε ποιον πέρασαν χειροπέδες για παιδική πορνογραφία



Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 29χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής, διάθεσης και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Υπέκυψε στα τραύματά του 76χρονος μετά από τροχαίο



Στα τραύματά του υπέκυψε χθες, ο 76χρονος Παναγιώτης Πέτρου, από τη Λάρνακα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο του Πάφος 2017



Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις έκλεισε χθες το διήμερο στο πλαίσιο της επίσημης ανάληψης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης από την Πάφο.

Μειώθηκαν οι τιμές του πετρελαίου



Οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν σήμερα στις ασιατικές αγορές, καθώς η αυξανόμενη παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ, φαίνεται να αντισταθμίζει τη μείωση της παραγωγής στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των χωρών-μελών και μη μελών του ΟΠΕΚ.

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο



Δρόμοι ανοικτοί μόνο για κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες
Επαρχία Λεμεσού 
Πλατρών – Τροόδους
Προδρόμου – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους.

Γαλλίδα οδοντίατρος η νέα Μις Υφήλιος



Μια 24χρονη από το Παρίσι κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφηλίου σε μια τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα, η οποία ήταν αφιερωμένη στη διαφορετικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής, νικώντας άλλες 85 υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Τρομοκρατική επίθεση στον Καναδά. Νεκροί και τραυματίες



Η αστυνομία του Κεμπέκ γνωστοποίησε, με ανάρτησή της στο Twitter, ότι η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο στο τέμενος, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης ενόπλων.

Τσουχτερό κρύο και σήμερα στην Κύπρο



Ψυχρή αέρια µάζα και ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Αντώνης Καράς



Πέθανε χθες αιφνιδίως στο σπίτι του στο Παραλίμνι, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντώνης Καράς.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Δείτε ποιοι είναι αυτοί οι δύο υπέροχοι πλανόδιοι μουσικοί. ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Ευλαβή και ο Γιώργος Σηφάκης, στον  πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, μάγεψαν τους περαστικούς με το τραγούδι τους και την υπέροχη μουσική τους.

Σοβαρός τραυματισμός μοτοποδηλάτη στη Λεμεσό

Φώτο αρχείο 


Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 9.30 σήμερα το πρωί στην οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό, τραυματίστηκε σοβαρά 28χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Μοτοσικλετιστής νεκρός μετά από σύγκρουση με διπλοκάμπινο. Τραυματίστηκαν και 4 ποδηλάτριες

Φώτο αρχείο 


Το πρώτο θανατηφόρο καταγράφει για το 2017 η Λεμεσός, με θύμα τον 42χρονο Νεόφυτο Νεοφύτου, από την Παραμύθα, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 84χρονος στο δρόμο Παρεκκλησιάς - Κελλακίου.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το ALLURE FASHION SHOW by Δήμητρα Σοφοκλέους

Με επιτυχία στέφτηκε το ALLURE FASHION SHOW που διοργάνωσε η Δήμητρα Σοφοκλέους. Χορηγός επικοινωνίας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ. 

Όλες οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατου Ρουμάνου που έπεσε από την ταράτσα



Μπροστά στα μάτια της αδελφής του έπεσε στο κενό, από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, ο 44χρονος Ρουμάνος Stepan Raba, ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμα του από την ταράτσα, αφού είχε ξεχάσει τα κλειδιά.

Κατερίνα Τσιρίδου, Αντώνης και Θοδωρής Ξηντάρης στο Μέγαρο Μουσικής. ΒΙΝΤΕΟ




Οι χειμερινοί κολυμβητές Γεροσκήπου έκοψαν βασιλόπιτα. ΦΩΤΟ


Οι χειμερινοί κολυμβητές στη Γεροσκήπου, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, έκοψαν την βασιλόπιτα.
Παρών στην εκδήλωση και ο δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης.  

Η Σκόπελος μεταξύ των δεκατριών "κρυμμένων" νησιών - στολίδια του κόσμου. ΦΩΤΟ

Το Business Insider δημοσιεύει άρθρο σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν 13 κρυμμένα στολίδια, 13 νησιά που δεν είναι ευρέως γνωστά και τα οποία πρέπει όλοι οι ταξιδιώτες να επισκεφθούν.

Δεύτερη μέρα σήμερα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Πάφος 2017



Η καρδιά της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης χτύπησε χθες στην Πάφο, δίπλα από τα νεοκλασσικά κτίρια της πόλης και την ανακαινισμένη πλατεία έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

Αποτελέσματα και σημερινοί αγώνες της Σούπερ Λιγκ



Με πέντε αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Σούπερ Λίγκα.

Φέντερερ εναντίον Ναδάλ στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν



Ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ και ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ συγκρούονται σήμερα στον τελικό του φετινού Αυστραλιανού Όπεν.

Το αστυνομικό δελτίο



Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και μαχαιροφορίας, που διαπράχθηκε στις 22 Ιανουαρίου, 2017 στη Λεμεσό.

Δείτε ποιος, που και γιατί έπεσε από την ταράτσα στο κενό



Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια 44χρονου Ρουμάνου οικογενειάρχη να εισέλθει στο διαμέρισμά του από το μπαλκόνι, καθώς φαίνεται  πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά. Έπεσε από την ταράτσα στο κενό και έχασε τη ζωή του.

Δείτε τα αποτελέσματα ελέγχων τροχαίας στην Πάφο



Μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου και του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, διενήργησαν χθες μεταξύ των ωρών 2 μ.μ – 10 μ.μ., ελέγχους τροχαίας στην Πάφο, με σκοπό την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο



Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Ώρα ενημέρωσης 07:00. 

Δείτε τι βρήκαν σε αυτοκίνητο 23χρονου στην Πάφο



Μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες το απόγευμα, όχημα που οδηγούσε 23χρονος, για έλεγχο στην Πάφο.

Χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα στην Κύπρο



Ψυχρή αέρια μάζα και ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Πάφος 2017. Μάγεψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Καταπληκτική η Άκληστις Πρωτοψάλτη στην έναρξη των εκδηλώσεων του Πάφος 2017. Μπορεί να επικρατεί τσουχτερό κρύο απόψε στην Πάφο, ωστόσο η Άλκηστις ζέστανε τους παρευρισκόμενους με την μοναδική φωνή της. 

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Πάφος 2017



Η καρδιά του πολιτισμού της Ευρώπης κτυπά σήμερα στην Πάφο. Ιστορικές στιγμές ζουν όλοι σήμερα με την επίσημη ανακήρυξη της Πάφου ως ΠΠΕ για το 2017. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα.