Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ενδιαφέρει και τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Σας παρουσιάζουμε υψηλής ποιότητας προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, διετούς κύκλου, σε αναπτυσσόμενους τομείς, παρέχοντας στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας την ευκαιρία ...

Δήμος Σκοπέλου. Φιλοξενία Ιταλού Αντιπροέδρου Travel Bloggers

 

Ο Δήμος Σκοπέλου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλες τις τοπικές και μη επιχειρήσεις και φορείς που συνέβαλαν ενεργά στην επιτυχή φιλοξενία του έγκριτου blogger και   Αντιπρόεδρου της Εθνικής Ένωσης Ιταλών Τουριστικών Bloggers, κ. Alessandro Bertini και της συνεργάτιδάς του κας. Sara Dutto. Η συνεργασία όλων ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη προώθηση της Σκοπέλου, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Υποτροφίες σε πρόσφυγες από το Κολέγιο CDA

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, το Κολέγιο CDA στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποφάσισε να παραχωρήσει υποτροφίες σπουδών σε δυσπραγούντες πρόσφυγες, εγκλωβισμένους, παιδιά αγνοουμένων, παθόντων ή αιχμαλώτων πολέμου και μέλη των οικογενειών τους.

Φονικό στην Πέγεια. Όλες οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας

 Για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μια λεκτική αντιπαράθεση διεπράχθη το φονικό στην Πέγεια με θύμα 43χρονο και φερόμενο δράστη 50χρονο σύζυγο της αδερφής του θύματος, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ από την SPIDER MUSIC



Νίκος Καραγιάννης, καρδιά μου πως περνάς, σε μουσική του Νίκου και στίχους της Ευανθίας Μάγνη, την οπτικοποίηση του τραγουδιού έκανε ο Δημοσθένης Κωστόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRpvr_0j3yE

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

«Balkan Echoes: Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στη Σκόπελο»

Η Σκόπελος ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα συναρπαστικό μουσικό γεγονός!

 Ο Δήμος Σκοπέλου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με την ευγενική χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και της ναυτιλιακής εταιρεία SEAJETS, διοργανώνει φεστιβάλ βαλκανικής μουσικής, Balkan Echoes, στις 9 & 10 Ιουλίου.

STORM “SHOW ME” από τη Spider Music


 Οι STORM επιστρέφουν με μια υπέροχη επανεκτέλεση του τραγουδιού Show Me.

To Boy Band από την Ολλανδία και αυτό το καλοκαίρι μας ξεσηκώνουν με τον υπέροχο ρυθμό τους.