Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Η σούπερ γιαγιά όχι μόνο ήξερε ότι θα γίνει κούρεμα στις καταθέσεις αλλά και ποια μέρα. Έτσι, Τα Σαββατοκύριακα φρόντιζε να έχεις τα χρήματα στο σπίτι και να τα επιστρέφει στην Τράπεζα την Δευτέρα. 



Ένα απίστευτο περιστατικό, ενδεικτικό όμως του γεγονότος πως κάποιοι στο εξωτερικό ήξεραν πολύ καλά για το κούρεμα συνέβη σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάφο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ένα μήνα μία συνταξιούχος πόντια, πήγαινε κάθε Παρασκευή στο υποκατάστημα της Ελληνικής και έκανε ανάληψη των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε στο λογαριασμό της και τα κατέθετε ξανά την Δευτέρα.

Μάλιστα πριν δύο βδομάδες, το προσωπικό του υποκαταστήματος δεν άντεξε και την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό. Η απάντηση της τότε, προκάλεσε σε όλους γέλιο που άγγιζε τα όρια και της κοροϊδίας:
« Η γιος μου είναι οικονομολόγος στη Ρωσία και μου είπε πως αν γίνει κάτι με τις τράπεζες θα γίνει Σαββατοκύριακο. Έτσι είπε μου κάθε Παρασκευή να παίρνω τα χρήματα μου σπίτι», τους είπε χαρακτηριστικά.

Περιττό να αναφερθεί ότι και την περασμένη Παρασκευή η γιαγιά είχε τα χρήματα της στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά ακολουθώντας τις συμβουλές του γιου της «γλίτωσε» το κούρεμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου