Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το αστυνομικό δελτίο της Ημέρας


Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη με κατεύθυνση τη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος επαρχίας Πάφου.


Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο από τις 12/03/13, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
Επίσης στον συλληφθέντα διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 42μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπόμενο από τη νομοθεσία όριο, ενώ οδηγούσε το εν λόγω όχημα με ταχύτητα 140 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Μονής και Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου