Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Αστυνομικές ειδήσεις

Γύρω στις 10.30 το πρωί χθες, ενώ μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, βρίσκονταν σε σχολικό κτίριο στη Λάρνακα, για να επιληφθούν περιστατικού ανησυχίας, στο οποίο εμπλέκονταν τρία πρόσωπα (30χρονη, 54χρονος και 22χρονος), ο 54χρονος και 22χρονος άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα ο ένας προς τον άλλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν διάφορες ζημιές στο χώρο και να τραυματιστεί ελαφρά ο 22χρονος και σοβαρά ο ένας αστυφύλακας, ο οποίος προσπάθησε να τους ηρεμήσει.




Ο αστυφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφού του έγιναν 15 συρραφές, απολύθηκε.
Στο Νοσοκομείο μετέβη επίσης ο 22χρονος, ο οποίος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η 30χρονη, ο 54χρονος και 22χρονος συνελήφθηκαν σχετικά με τα πιο πάνω διερευνώμενα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 Συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, καλλιέργειας και χρήσης ναρκωτικών, καθώς παρεμπόδισης οργάνου της τάξης κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του.
Στην κατοχή και των δύο, εντοπίστηκαν συνολικά τέσσερα γραμμάρια κάνναβης, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και δύο φυτά κάνναβης, ύψους πέντε εκατοστών περίπου.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθησαν χθες 23χρονος και 29χρονη με δικαστικά εντάλματα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εικονικού γάμου.
Ακολούθως, η 29χρονη αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης και αδίκημα απαγορευμένου μετανάστη.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

 Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 23χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου