Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Παρακολουθείστε ζωντανά. Επεισόδια έξω από την Βουλή μετά το κλείσιμο της Λαϊκής

Επεισόδια δημιουργήθηκαν γύρω στις 1745 έξω από το κτίριο της Βουλής, όταν 2-3 άτομα που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομικές εξελίξεις, έσπασαν τον κλοιό της Αστυνομίας και προσπάθησαν να εισέλθουν από την κύρια είσοδο της Βουλής.


Παρακολουθείστε μέσω του ΣΙΓΜΑ τα όσα διαδραματίζονται στην Βουλή και στο Προεδρικό ΕΔΩ!



Επενέβη η Αστυνομία και αποτράπηκε η είσοδος.

Έξω από τη Βουλή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Το κλίμα είναι έντονο, αφού αγανακτισμένοι υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας που έλαβαν σήμερα απολύσεις πήγαν επιτόπου για να διαμαρτυρηθούν.

Η σύνοδος της Ολομέλειας της Βουλής αναμένεται να αρχίσει στις 19.00. 

Νεότερα

Εκατοντάδες τραπεζοϋπάλληλοι βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων. Διαμαρτύρονται έντονα για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αναδιάρθρωση της Λαϊκής τράπεζας. Με πανό και συνθήματα διαμαρτύρονται για τις αναμενόμενες απολύσεις τους όπως υποστηρίζουν.
"Οχι στη θυσία τραπεζών", αναγράφει το κεντρικό πανό διαμαρτυρίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη ανακληθεί άδειες των μελών του αστυνομικού σώματος, καθώς υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τραπεζοϋπαλλήλων αναμένεται να ξεπεράσει τις δυο χιλιάδες ενώ καταφθάνουν από όλες τις πόλεις.
Επικρατεί έντονος αναβρασμός και είναι εκρηκτικό το κλίμα, ενώ οι διαδηλωτές κατάφεραν σε κάποια στιγμή να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιο της αστυνομίας που κρατεί μέτρα ασφαλείας από το κτήριο της Βουλής των αντιπροσώπων.


Η Αστυνομία παρακολουθεί την κατάσταση και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα στην περιοχή της Βουλής, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αστυνομικές πηγές.
"Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα στην περιοχή της Βουλής για έλεγχο της κατάστασης", ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές.
Στην περιοχή ήδη κατέφθασαν, όπως διαπιστώνεται, αστυνομικές ενισχύσεις, που σχημάτισαν σειρές για αποτροπή των διαδηλωτών από το να εισέλθουν εντός της Βουλής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου