Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της "Cyprus Aid"


Την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη έδειξαν έμπρακτα οι Κύπριοι, οι οποίοι προσέφεραν χθες απλόχερα στο πλαίσιο της συναυλίας αλληλεγγύης "Cyprus Aid", που διοργανώθηκε στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία.


Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε, σύμφωνα με τους διοργανωτές, κάθε προσδοκία, αφού έξι τεράστιες αποθήκες γέμισαν με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ρουχισμό.
Σε δηλώσεις της, η Μαρία Παπαπέτρου, από την οργανωτική ομάδα, ανέφερε ότι η ανταπόκριση του κόσμου «ξεπέρασε κάθε όριο συγκίνησης», προσθέτοντας ότι όλοι όσοι προσήλθαν προσέφεραν όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά αγάπη και αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, βοηθώντας παράλληλα και τους εθελοντές στην παραλαβή της βοήθειας που κατέφθανε.

Αυτό που απομένει, είπε, είναι να οργανωθούν οι εθελοντές για τη διαλογή και τη διοχέτευση της βοήθειας προς τα κοινωνικά παντοπωλεία, τις οργανωμένες ομάδες που στήριξαν την πρωτοβουλία, αλλά και μεμονωμένα άτομα που έχουν ανάγκη.

«Γέμισαν έξι τεράστιες αποθήκες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ρουχισμό», είπε η κ. Παπαπέτρου.

Στη συναυλία "Cyprus Aid" συμμετείχαν γνωστοί καλλιτέχνες -Κύπριοι και Ελλαδίτες- οι οποίοι έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Η είσοδος ήταν  δωρεάν και οι πολίτες κλήθηκαν να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε άπορους.
Εκτός από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, σημαντική στήριξη και συμβολή έδωσαν οργανισμοί, δήμοι, ημικρατικοί οργανισμοί, εταιρείες και μεμονωμένα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου