Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Εκσφενδονίστηκαν από το αυτοκίνητο λόγω υπερβολικής ταχύτητας


Κρίσιμα τραυματισμένος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 55χρονος από τηn Ουαλία, ο οποίος μαζί με 43χρονη ομοεθνή του εκσφενδονίστηκαν, πιθανόν λόγω μεγάλης ταχύτητας, από το αυτοκίνητό τους, αφού δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 05.15 το πρωί, 55χρονος τουρίστας που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές, ενώ οδηγούσε το σαλούν όχημα του στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς προς αεροδρόμιο Λάρνακας και έχοντας ως συνεπιβάτιδα 43χρονη ομοεθνή του, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία και προφανώς λόγω ταχύτητας, προσέκρουσε πάνω στον κυκλικό κόμβο εντός του αεροδρομίου με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες να εκσφενδονιστούν στην άσφαλτο».

Πρόσθεσε ότι «αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός του οχήματος να τραυματιστεί κρίσιμα ενώ η συνοδηγός τραυματίστηκε πιο ελαφρά. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι και οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και αυτός είναι ο λόγος που εκσφενδονίστηκαν εκτός του οχήματος».

Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο 55χρονος διασωληνώθηκε και είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η συνεπιβάτης του οχήματος κρατήθηκε επίσης για νοσηλεία με ελαφρότερα τραύματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου