Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σήμερα η κηδεία της Μαριάννας Ζαχαριάδη στα Κελοκέδαρα της Πάφου


Το ύστατο χαίρε θα δώσουν στις 4 το απόγευμα σήμερα συγγενείς, φίλοι και συναθλητές στην αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη. Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κελοκέδαρα από όπου κατάγεται ο πατέρας της αθλήτριας, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου.




Η σορός της Μαριάννας Ζαχαριάδη μεταφέρθηκε με ειδική πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών χθες το απόγευμα στην Κύπρο.

Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την ανέγερση αθλητικού κέντρου στα Κελοκέδαρα στη μνήμη της Μαριάννας Ζαχαριάδη.


Στην κηδεία της Μαριάννας θα παραστούν εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ΚΟΕ Ουράνιος Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Δράκος, ο Διευθυντής της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Γεωργαλλίδης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Πάμπο Στυλιανού,  ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος Δήμος Καλλινίκου και συνανθλήτριες και συναθλητές της Μαριάννας από την Ελλάδα και την Κύπρο των οποίων θα ηγούνται ο Κυριάκος Ιωάννου πρωταθλητής στο ύψος και η Ελένη Αρτυματά πρωταθλήτρια στα 100 και 200 μέτρα.

Για τον άνθρωπο και την αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη θα μιλήσει η συναθλήτριά της Ελευθερία Χριστοφή, ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Δράκος, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Πάμπος Στυλιανού και ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κελοκεδάρων Μάριος Ζαχαριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου