Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας



Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το «φαινόμενο Σώρρας», όσο φαιδρό και αν φαίνεται, και είναι… Εδώ και δύο περίπου χρόνια, ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, μόνιμος κάτοικος Πάτρας, εμφανίστηκε στην Αστόρια, όπου διαμένουν πολλοίΕλληνοαμερικανοί. Στην πλειοψηφία τους απλοί άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι και υπερήφανοι για την πρώτη πατρίδα τους.


Παρασύροντας μερικούς αφελείς ομογενείς, που πιστεύουν στους …Θεούς του Ολύμπου, ισχυρίστηκε ότι διαθέτει ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ και ανακοίνωσε ότι θα σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο από την Τρόϊκα και την απειλή πτώχευσης.
            Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει ούτε μία απόδειξη ότι διαθέτει όλα αυτά τα …τρισεκατομμύρια, όμως συνεχίζει ένα παιγνίδι παραπληροφόρησης παρασύροντας απλούς ανθρώπους, οι οποίοι αναρωτήθηκαν για ποιό λόγο οι δύο κυβερνήσεις δεν καταγγέλλουν αυτόν τον «ψευτόμαγκα», που βρίζει με πεζοδρομιακούς χαρακτηρισμούς όσους τον αμφισβητούν.
Βεβαίως είναι αδύνατον να τον πιστέψουμε επειδή ομιλεί για τεράστια ποσά, που χαρίζει …απλόχερα στην Αθήνα και τη Λευκωσία, τα οποία όμως δεν τα παρουσιάζει. Και ο λόγος που δεν τα παρουσιάζει είναι απλός: Αν τον γυρίσετε ανάποδα, δεν θα πέσει από τη τσέπη του ούτε ένα ευρώ. Με λίγα λόγια «δεν έχει μία» ούτε για τσιγάρα.
            Ενας γιατρός, ο Λευτέρης Ρήνος και ένας επιχειρηματίας, ο ΓιώργοςΓιαλτουρίδης, ερεύνησαν το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκδότης των χρεογράφων που έχει στα χέρια του ο κ. Σώρρας, είναι ο Stephen Louis Wozny, ένας πρώην δικηγόρος στην Ουάσιγκτον, ο οποίος διαγράφηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο ζήτησε και τη ψυχιατρική του εξέταση.
            Ο κ. Ρήνος και ο κ. Γιαλτουρίδης υποστηρίζουν με αποδείξεις ότι τα χρεόγραφα τα οποία διακινεί ο κ. Σώρρας είναι άχρηστα, χωρίς καμία αξία και στηρίζονται στις ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ο Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας.
            Οσοι πολιτικοί στην Κύπρο και την Ελλάδα στηρίζουν τον …τρισεκατομμυριούχο «επενδυτή» είναι συνένοχοι. Και δεν χωρούν δικαιολογίες ότι εξαπατήθηκαν από τον κ. Σώρρα. Ειδικά ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, που τους εξυπηρέτησε και διευθέτησε τις συναντήσεις του απένταρου «επενδυτή» και των συνεργατών του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής και άλλους πολιτικούς, πρέπει να απολογηθεί στο λαό. Διότι βοήθησε στον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των πολιτών. Πολύ ορθά απάντησε ο κ. Αναστασιάδης στην εκπρόσωπο του κ. Σώρρα, πως για να τον πιστέψει ότι διαθέτει τα τρισεκατομμύρια πρέπει να αγοράσει ομόλογα ύψους 200 εκατευρώ.
Ο Πατρινός «επενδυτής» πρέπει να παρατήσει τα μασκαραλίκια και να σταματήσει να προσφέρει φρούδες ελπίδες στους Ελληνες και τους Ελληνοκύπριους. Αρκετά κράτησε το παραμύθι του. Εφτασε η ώρα να ασχοληθούν μαζί του οι εισαγγελείς και οι δικαστές…

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κ. Ιγνατίου έχετε δίκαιο ότι οι κυβερνώντες Ελλάδος και Κύπρου πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το 'φαινόμενο Σώρρας'.
    Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Σώρρας αυτό ζητά!
    Δηλαδή, να τον κάμουν έλεγχο. Σοβαρό νόμιμο έλεγχο και να του απαντήσουν, επιτέλους!
    Είναι υπόψιν σας ότι τρεις φορές η εκπρόσωπος και πληρεξούσιος του κ. Σώρρα, η κα Βίκυ Χαραλάμπους, πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Κεντρική Τράπεζα και τρεις φορές οι αρμόδιοι Κυβερνητικοί φορείς ακύρωσαν και ναυάγησαν τον έλεγχο;
    Άραγε γιατί;!

    Αν όπως λέτε αυτός ο "ψευτόμαγκας" κυκλοφορεί ελεύθερος με πλαστά και ψεύτικα έγγραφα ή ομόλογα χωρίς να συλλαμβάνεται, έπρεπε αυτό και μόνο αυτό, να βάλει σε υποψίες το δημοσιογραφικό σας δαιμόνιο. Γιατί άραγε;

    Κύριε Ιγνατίου μου, εσείς υιοθετήσατε τα όσα ισχυρίζονται ο Λ. Ρήνος και Γ. Γιαλτουρίδης και κατηγορείτε ότι πρέπει να ασχοληθεί μαζί τους ο εισαγγελέας.
    Δεν νομίζετε όμως σαν 'έγγυρος δημοσιογράφος που είστε έπρεπε εσείς ο ίδιος να κάμετε τη δική σας έρευνα και με στοιχεία να μας πληροφορήστε και εμάς τους αδαείς να μάθουμε, επιτέλους, την αλήθεια;

    Ζητούμε από δημοσιογράφους (αυτού του μεγέθους του Μ. Ιγνατίου) να κάμει σωστή και έγκυρη έρευνα. Να μιλήσετε με τους ανθρώπους της END να πάρετε αντίγραφα και έγγραφα.
    Να μιλήσετε στην συνέχεια με αρμόδιους του Υπουργείου και της Βουλής. Είσαστε κοντά σε άτομα της Αμερικάνικης Κυβέρνησης. Μιλήσατε με αυτούς;
    Η σωστή πληροφόρηση είναι δικό μας δικαίωμα και έτσι λειτουργήσατε όταν γράψατε το "Σημαδεμένη Τράπουλα" και μας πείσατε με επίσημα στοιχεία και απόρρητα έγγραφα.

    Τώρα επί της ουσίας, ίσως δεν γνωρίζετε ότι η κα Βίκυ Χαραλάμπους έχει επιδώσει δύο προτάσεις εγγράφως, τες οποίες όλοι γνωρίζουμε και κατέχω, και οι προτάσεις αυτές έχουν πρωτοκολληθεί νομίμως.
    Δηλαδή δεν γίνονται οτιδήποτε με λόγια και παραμύθια, αλλά με κατατεθειμένες προτάσεις και έγγραφα με τον πιο επίσημο τρόπο. Τα έγγραφα που κυκλοφορούν στο Internet από Ρήνο και Γιαλτουρίδη είναι τα πλαστά και γι' αυτό δεν τα καταθέτουν στις Αρχές του Κράτους προς έλεγχο. Μάθετε ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν στο internet, από την Αμερική τον κ. Αρτέμη Σώρρα και ποια είναι τα κίνητρα και συμφέροντα τους.
    Δεν διερωτηθήκατε.. γιατί ενώ η END κινήται επίσημα και απευθύνεται απευθείας στα Κράτη μας, υπάρχει αυτός ο πόλεμος εναντίων τους από το internet; Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυσκολεύουν τον κόσμο να καταλάβει την αλήθεια για την προσπάθεια της END;

    Έτσι τώρα, που κολλάμε και δεν βγαίνει η αλήθεια στο φως..;
    Μα αφού το επίσημο Κράτος αρνείται πεισματικά να μας απαντήσει για τον νόμιμο έλεγχο των προτάσεων και των εγγράφων.
    Μα αφού ο εισαγγελέας έχει πάρει όλα τα έγγραφα από τον κ. Σώρρα που κατατέθηκαν έως τώρα.
    Επίσης πρόσφατα πήρε την προσφυγή εναντίων των λειτουργών της Κυπριακής Κυβέρνησης, κατά παράβαση των κανόνων χρηστής διοίκησης και που οι ενέργειες τους παραβιάζουν και επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τα συνταγματικά μας δικαιώματα.
    Ρωτήστε τον να μας απαντήσει ποιες ενέργειες έκανε για αυτό.
    Αυτό απαιτα και η κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου που έκανε την επιβεβαίωση, της 2η πρότασης, μέσω της πρεσβείας Νέας Ζηλανδίας. Ούτε αυτή πήρε απάντηση, όσο απίστευτο και αν ακούγετε.

    Γίνονται πολλά απίστευτα τελευταίως.
    Γι'αυτό κύριε Ιγνατίου εσείς, παρακαλούμε, αν όντως ενδιαφέρεστε πραγματικά για την αλήθεια και την σωτηρία της πατρίδας, με ήθος και τιμιότητα, μπείτε στον κόπο να πάρετε μια απάντηση από τα αρμόδια όργανα του Κράτους.Όσα αναφέρει το άρθρο πιο πάνω για αποδείξεις άλλων, δεν είναι αποδείξεις και πείθουν μόνο τους αφελείς, ομογενείς ή μη. Είτε πιστεύουν στους …Θεούς του Ολύμπου είτε στους θεούς των εβραϊκών κειμένων.
    Θα μας πείσουν μόνο οι αποδείξεις του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου.
    Αγαπητέ μου, ζητούμε νόμιμο και σοβαρό έλεγχο από το Κράτος, τίποτε περισσότερο τίποτε ολιγότερο. Να εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος και να λειτουργήσουν οι θεσμοί του Κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή