Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Συλλήψεις για κροτίδες

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία και τα υποστατικά 18χρονου από την Πάφο.
Κατά την έρευνα, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 82 αυτοσχέδιες κροτίδες, 50 γραμμάρια πράσινης ύλης που πιστεύετε ότι είναι μπαρούτι, καθώς επίσης 15 κιλά διαφορών μειγμάτων τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κροτίδων.


Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ανακρινόμενος προφορικά ανέφερε ότι όλα τα ανευρεθέντα είναι δικά του και τα χρησιμοποιούσε για την κατασκευή κροτίδων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, συνέλαβαν χθες βράδυ δύο νεαρούς, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν 56 συνολικά κροτίδες. Σε σχέση με την υπόθεση, λίγο αργότερα συνελήφθη και τρίτος νεαρός, όπου σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκαν ακόμη 12 κροτίδες.
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


Εξάλλου, μέλη της Αστυνομίας, επιχείρησαν να σταματήσουν χθες το απόγευμα για έλεγχο στη Λάρνακα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Οι επιβαίνοντες του οχήματος, αφού παρέλειψαν να σταματήσουν για έλεγχο, έριξαν από το παράθυρο του οχήματός τους, ένα χάρτινο κιβώτιο το οποίο περιείχε 22 συσκευασίες των 40 κροτίδων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου