Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ετήσιο μισθό ύψους 20 εκατομμυρίων θέλει ο Ρονάλτο

Ετήσιες αποδοχές ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ θέλει να έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της «Βασίλισσας» Ραμόν Καλντερόν.


Η Ρεάλ είναι έτοιμη να «σπάσει» κάθε ρεκόρ δίνοντας 120 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ αλλά το άλλο «καυτό» ζήτημα για την ισπανική ομάδα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ρονάλντο, το οποίο λήγει το 2015.
Ο Ρονάλντο μπορεί να έχει δηλώσει ότι το μέλλον του είναι στην Ρεάλ αλλά υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα. Ο Καλντερόν, λοιπόν, μιλώντας σε βρετανική ιστοσελίδα είπε ότι ο Πορτογάλος δεν είναι ευχαριστημένος από τον νυν πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και δήλωσε ότι ο σύλλογος είναι δύσκολο να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του 28χρονου.
«Ξέρω ότι δεν είναι χαρούμενος με όλη την στάση και την συμπεριφορά του προέδρου. Ζητάει 20 εκατομμύρια το χρόνο και αυτό είναι πολύ δύσκολο για την Ρεάλ. Νομίζω ότι ο Πέρεθ έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στο τραπέζι σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τον Ρονάλντο. Φοβάται ότι κάποια στιγμή ο Ρονάλντο θα του πει, δεν θέλω να συνεχίζω, και αυτά θα είναι άσχημα νέα για την Ρεάλ. Θα ήθελα να ολοκληρώνει την καριέρα του στη Ρεάλ αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση τώρα», δήλωσε ο Καλντερόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου