Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Έρχονται βροχές στην Κύπρο

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει στα κανονικά για την εποχή, σύμφωνα πάντα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα μάλιστα με την πρόβλεψη, Δευτέρα και Τρίτη θα πέσουν και μεμονωμένες βροχές στο εσωτερικό και τα ορεινά.



Ο καιρός αναλυτικά:
ο απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και παροδικά στα δυτικά ή και νότια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα σχηματιστούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς 3 και το απόγευμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα προσήνεμα παροδικά το απόγευμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 στα ψηλότερα ορεινά.
Την Δευτέρα και Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα σχηματιστούν τοπικές νεφώσεις που παροδικά θα πυκνώνουν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.



αλήθεια online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου