Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Θέλει να γίνει... Ακελικός!

 
Φανούλα Αργυρού
Ο  « Δημήτρης Χριστόφιας χειρότερος πρόεδρος από κτίσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας»  (Δέστε άρθρο του αγαπητού Σάββα Ιακωβίδη στην Σημερινή 24.8.2013 ακολουθεί πιο κάτω)
και ο απραγματοποίητος καυμός ενός συμπατριώτη μας Παφίτη από το Λονδίνο..



΄Ελαβα σε εμειλ (με άλλους αποστολείς)  τον πιο κάτω καυμό συμπατριώτη μας Παφίτηπου ζει στο Λονδίνο. Μας έγραψε:

«Στην ιδιαίτερη μου πατρίδα Πάφο, οι παλιοί Παφίτες είχαν ένα ποίημα-επιθυμία που έλεγε «Ηθελα ν`αμουν όμορφος ν`αμουν τζιε παλικάρι  τραγουδιστής τζιεχορευτής 
τζιε δεν ήθελα άλλη χάρη. Δυστυχώς στην περίπτωση μου η φύση με αδίκησε,

Τώρα έχω μια άλλη επιθυμία ελπίζω και εύχομαι να πραγματοποιηθεί»

Θέλει ο συμπατριώτης μας να γίνει... Ακελικός!!!! Και αντέγραψε και μας έστειλε το πιο κάτω εύστοχο σχόλιο κάποιου άλλου ομοιοπαθή,  που αναρτήθηκε  όπως μου είπε, ως σχόλιο σε άρθρο στην εφημερίδα Φιλελεύθερος. 
 

Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικος. Να αφριζω, να ουρλιαζωΠαρασιτον ακτυπητον, να παίρνω χορηγίες, κονδύλια, επιδοματατσεκκουθκιαυποτροφιες. Θέλω να γίνωΑΚΕΛικος τζαι στην δεξιάν μου τσέπην να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωήν δεν βλέπει. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικοςχρυσες να 'χω κουτάλες τζαι αμαν μαζί μου διαφωνούν να σπάζω τζαιφαλαες. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛΙκος. Να έχω ασυλία. Θέλω να γινω ΑΚΕΛικοςξερόλας τελοσπάντωνεπι των παντων ειδικοςκριτης,διαιτητης τζαι τιμητής των πάντων. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικος. Μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου. Θέλω να γίνωΑΚΕΛικος. Να μένω στο Κελλακι. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικος. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, την Κυπρο ναγεμωσω.. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικος τζαι να πουλώ κουλτούραν. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, στο ΡΙΚ, στο ΘΟΚ, στο Αστρα. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικος. Ναφκαλλω τζαι φιρμάνια. Να κάθουνται όυλλοι προσοχήν αμαν μιλα ο Γριστοφκιας.Θελω να γινω ΑΚΕΛικος. Να ξιτιμαζω, να απειλωΧριστον τζαι Ορθοδοξιαν. Αλλοδαποί παιθκια του Αλλαχ να μ' έχουν για σωτηρα. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικος,πολυπολιτισμικός φωστηραςΤες παραδόσεις τες Ελληνικες να θαψω, ναποσπασω. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛικοςΑντι-ιμπεριαλιστηςαντιεθνικιστης,λυσσαρης με το ΝΑΤΟ, Τουρκους τζαι Εγγλεζους που μισην την Κυπρον ναχαρισω. Θέλω να γίνω ΑΚΕΛΙκος. Να είμαι χιπ και τρέντιΆχαπαροι,ζωπποβορτοι, να μ' έχουν για αφέντη.

Φανούλα Αργυρού – Λονδίνο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου