Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Λάρνακα

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρόνου Άγγελου Φαίδωνος από τα Λατσιά, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε χθες βράδυ σε ισόγειο εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στη Λάρνακα.  Το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του, πιθανόν από ξύλα και αιχμηρό αντικείμενο.


Ο Φαίδωνος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τους οικείους του στις 30 Ιουλίου καθώς είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Χθες βράδυ η σορός του εντοπίστηκε στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Beau Rivage  μετά από σχετική πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία από πολίτες. Το  πτώμα ήταν σε τυμπανιαία κατάσταση, εντοπίστηκε στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου ενώ κοντά υπήρχαν αρκετά ξύλα, πέτρες αλλά και ακαθαρσίες. Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι  η αστυνομία διερευνά εγκληματική ενέργεια.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους που διενήργησαν αυτοψία στη σορό του άτυχου Φαίδωνος, ο 46χρόνος φέρει τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του από μεγάλο ξύλο και αιχμηρό όργανο.

Με΄την ανεύρεση της σορού του Φαίδωνος, η αστυνομία άρχισε εντατικές έρευνες και ανακρίσεις σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών του φρικιαστικού εγκλήματος.  Η σκηνή όπου εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άντρα φρουρείται και με το πρώτο φως της μέρας, οι ανακριτές θα συνεχίσουν τις έρευνες για εντοπισμό στοιχείων ή τεκμηρίων.  Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων των οικείων του θύματος, ώστε οι ανακριτές να καταλήξουν στα ελατήρια του άγριου φονικού.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του Φαίδωνος θα διαπιστωθούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στις 10.30 το πρωί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου