Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Τυλίχτηκαν στις φλόγες δύο αυτοκίνητα σε Λευκωσία και Λεμεσό

Αυτοκίνητα 20χρονης και 46χρόνου λαμπάδιασαν τα ξημερώματα οι εμπρηστές στην Έγκωμη και τη Μέσα Γειτονιά αντίστοιχα. Τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τα ελατήρια φαίνεται να αφορούν προσωπικές διαφορές.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η  φωτιά στο αυτοκίνητο της 20 χρόνης στην Έγκωμη έγινε αντιληπτή  στις 2.30 τα ξημερώματα, ενώ η ιδιοκτήτριά του απουσίαζε σε διακοπές. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ από τη φωτιά, το αυτοκίνητο, αξίας 16 χιλ. ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Από προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή προκύπτει ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Εξάλλου, φωτιά ξέσπασε σε όχημα γύρω στις 4 τα ξημερώματα στη Μέσα Γειτονία.
Το αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά προκάλεσε ελαφρές ζημιές σε παρακείμενο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο χώρο.
Οι εξετάσεις της αστυνομίας συνεχίζοντα από το πρωί ενώ από  προκαταρκτικές έρευνες εκτιμάται πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.
Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εξέφρασε άγνοια για τα αίτια η τους δράστες που κατέστρεψαν το όχημα του.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6247&catid=9#sthash.9XRzeYLg.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου