Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αποκλειστικό. Ο Άθως Τίλλεϋ συνεργάτης του Κρατικού Ραδιοφώνου στο Λαχτί της Φινλανδίας

Άρθουρ Τίλλεϋ
Λαχτί Φινλανδίας

Ο καλός μας συνεργάτης, φίλος και συνάδελφος Άθως Τίλλεϋ άρχισε πραγματικά να διαπρέπει στο εξωτερικό και να μας κάνει περήφανους. Σήμερα το πρωί είχε προσωπική συνέντευξη στο κρατικό ραδιόφωνο του Λαχτί της Φινλανδίας και πέρασε με μεγάλη επιτυχία. 


Όπως μας ανέφερε, από την ερχόμενη εβδομάδα ο Άθως μας ξεκινά συνεργασία με το Κρατικό ραδιόφωνο του Λαχτί. Αρχικά θα ασχολείται με τα προβλήματα των αλλοδαπών που ζουν στην περιοχή και θα κάνει και σχόλια στο ραδιόφωνο. Όλα αυτά στην Φινλανδική γλώσσα.

Αργότερα θα ξεκινήσει μετάδοση ειδήσεων στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Ο Άθως δηλώνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει δουλειά στο ραδιόφωνο, που τόσο αγαπά. Παράλληλα θα συνεχίσει την εκμάθηση της Φινλανδικής γλώσσας σε ανώτερο επίπεδο και αργότερα θα αρχίσει σπουδές για λειτουργός νεολαίας.
Εμείς από τον ΦΙΛΟΞΕΝΟ του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ραδιόφωνο και ήμασταν ίσως οι μοναδικοί που του λέγαμε ότι, αναμένεται να διαπρέψει στο εξωτερικό, κάτι που γίνεται.

Καλή επιτυχία Άθω μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου