Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Δύο Ρουμάνοι στο κελί για την υπόθεση ξυλοδαρμού και βιασμού Πολωνής

Σε δυο συλλήψεις για την κτηνωδία που συγκλόνισε το παγκύπριο με τον βιασμό και την άγρια κακοποίηση Πολωνής μάνας δυο ανήλικων παιδιών, προχώρησε η αστυνομία.



Μετά το ειδεχθές έγκλημα τα μέλη του ΤΑΕ για να φτάσουν στα ίχνη των υπόπτων είχαν μεταβή στον τελευταίο χώρο που θεάθηκε η άτυχη Πολωνή προτού εντοπιστεί γυμνή και βαριά τραυματισμένη σε χωματόδρομο ανάμεσα στα χωριά Αψίου και Φασούλα.

Αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρίες οι ανακριτές της υπόθεσης διαπίστωσαν ότι η άτυχη μάνα λίγες ώρες προτού κακοποιηθεί σωματικά και σεξουαλικά βρισκόταν σε μπυραρία της Λεμεσού.

Εκεί σύμφωνα με μαρτυρία γνώρισε δυο Ρουμάνους και λίγο αργότερα επιβιβάστηκε στο όχημα τους.

Οι ύποπτοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το θύμα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ την οδήγησαν σε ερημική περιοχή όπου αφού την γρονθοκόπησαν άγρια την βίασαν διαδοχικά και επανειλημμένα. Ακολούθως την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη και σε κωματώδη κατάσταση.

Στην μπυραρία τα μέλη της αστυνομίας εξασφάλισαν μαρτυρία για το όχημα των Ρουμάνων τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν σε όλα τα περίπολα.

Το πρωί στήθηκε επιχείρηση που συντονίζονταν από τον αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού ο οποίος λίγο πριν το μεσημέρι εντόπισε το ύποπτου όχημα στην συμβολή των οδών Στρατηγού Τιμάγια και Γρίβα Διγενή.

Αμέσως ανέκοψε το ύποπτο όχημα και το ακινητοποίησε αφαίροντας τα κλειδιά συλλαμβάνοντας τους Ρουμανους.

Στα γραφεία του ΤΑΕ που οδηγήθηκαν ο ένας εκ των δύο ομολόγησε κατονομάζοντας και του δεύτερο ύποπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες σε ρούχα που παραλήφθηκαν από τις οικίες τους εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που εκτιμάται ότι ανήκουν στην Πολωνή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου