Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απαγωγή 36χρονου στην Λάρνακα

Ώρες τρόμου έζησε 36χρoνος στα χέρια των απαγωγέων του στη Λάρνακα.  Ο νεαρός απήχθη από το διαμέρισμα του από αγνώστους, οι οποίοι αφού τον κτύπησαν τον εγκατέλειψαν στη συνέχεια έξω από πρακτορείο στην πόλη.  Οικονομικές διαφορές τα ελατήρια.


Η απαγωγή έγινε αντιληπτή όταν στις 12.30π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 36χρονος, απήχθη από το διαμέρισμά του στη Λάρνακα, από δύο άγνωστα πρόσωπα. Σύμφωνα με την πληροφορία, οι δύο άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν τον 36χρονο και ακολούθως, αφού τον έβαλαν στο χώρο αποσκευών, μαύρου οχήματος, αγνώστων στοιχείων, τράπηκαν σε φυγή.
Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα του 36χρονου, όπου διαπίστωσαν ότι αυτό είχε παραβιαστεί, ενώ στις σκάλες της πολυκατοικίας υπήρχαν ίχνη αίματος.  Λίγο αργότερα, γύρω στις 12.45π.μ., ο 36χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμά του συνοδευόμενος από κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι εντόπισε το θύμα τραυματισμένο, έξω από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα.
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Όπως διαπιστώθηκε φέρει θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος, μώλωπες και εγκαύματα συνεπεία τριβών.
Η αστυνομία εξαπελύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που εκτιμάται ότι είναι κύπριοι, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν περισυνελέξη οι ανακριτές, τα ελατήρια των δραστών αφορούν οικονομικές διαφορές.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7307&catid=9#sthash.TvQa9ynE.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου