Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας ρίχονται σην μάχη της πρόκρισης

Διεξάγονται σήμερα οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Εuropa League, με τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται στις 8 το βράδυ στο Ισραήλ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Απόλλωνα να υποδέχεται στις 10 και 5 στο ΓΣΠ την Τρανζοσπόρ.

Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Europa Leauge.
Είναι η πρώτη φορά επίσης που η Κύπρος εκπροσωπείται με δύο ομάδες στους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης.
Με προπόνηση στο Στάδιο "Bloomfield" , έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία του το ΑΠΟΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ισραηλινή ομάδα  για τους ομίλους του Europa League.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρτζιο συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Ισραήλ τους Πάρντο, Χιώτη, Κίσσα, Σέρτζιο, Καμπράλ, Ντα Σίλβα, Αντωνιάδη, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Αμορίν, Αρτυματά, Σατσιά, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Σολωμού, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδη, Αλωνεύτη, Γκονσάλβες, Σωτηρίου και Σέρινταν.

"Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα παίξουμε για την φανέλα και τους οπαδούς μας, πάντα σε ομαδικό πνεύμα.

Ό,τι έχουμε να το αποδείξουμε, θα το αποδείξουμε. Δουλεύουμε σκληρά, όμως χρειάζεται χρόνος για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα" ανέφερε  μιλώντας πριν την προπόνηση σε Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρτζιο.

Ο αποψινός αγώνας του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Το ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε στον  6ο όμιλο και εκτός από την Μακάμπι, θα κληθει να αντιμετωπίσει  την Μπορντό Γαλλίας και την την Άιντραχτ Φρανκφούρτης Γερμανίας.

Μετά τις δύο συμμετοχές στους ομίλους του Champions League, το ΑΠΟΕΛ συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Europa League και θα προσπαθήσει να έχει μια επιτυχημένη πορεια στη διοργάνωση.


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7284&catid=9#sthash.jLRaOela.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου