Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ. Πατριός έκοψε και έβρασε το χέρι 10χρονου

Δεκάχρονο αγόρι στην Κίνα έχασε το χέρι του, έπειτα από τρομακτική επίθεση που δέχτηκε από τον φίλο της μητέρας του.
Ο μικρός Ξιάο Τζουν φέρεται να ξυλοκοπήθηκε με ένα ρόπαλο από τον Σαν Τσένγκ, ο οποίος στην συνέχεια άρπαξε έναν μαχαίρι 20 εκατοστών και έκοψε το δεξί χέρι του παιδιού.


Ο φίλος της μητέρας του άτυχου Ξιάο, αφού τον ακρωτηρίασε έβαλε το χέρι του παιδιού σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, έτσι ώστε να μην μπορεί να επανατοποθετηθεί, ενώ τον μαστίγωσε κιόλας!
Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα, όταν ο ίδιος ο Τσένγκ κάλεσε την αστυνομία για να τους πει τι είχε κάνει και παραδόθηκε.
Οι χειρουργοί δεν ήταν σε θέση να ενώσουν το χέρι του επειδή πρήστηκε πολύ άσχημα στο βραστό νερό. Έτσι, το αγοράκι πια θα φοράει τεχνητό χέρι
Ο Τσενγκ συνάντησε τη μητέρα του αγοριού πέρυσι και, σύμφωνα με την Daily Mirror, το ζευγάρι θα αγόραζε ένα διαμέρισμα για να μείνουν όλοι μαζί.
Η μητέρα του αγοριού, η οποία είναι έγκυος, τη στιγμή της επίθεσης και έλειπε από το σπίτι.
Ο μικρός Ξιάο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Ο δεκάχρονος είπε στην αστυνομία: «Πάντα πίστευα ότι ήταν πραγματικά ένας καλός πατέρας για μένα. Τον συμπαθούσα».
«Τώρα όλα καταστραφήκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, μου έμοιαζε ότι γινόταν κάποιος άλλος», πρόσθεσε.

Ο Τσένγκ έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν να κάνει αυτό το κακό στο αγοράκι. Ωστόσο ο Τσενγκ, που φαίνεται να ήταν μεθυσμένος την ώρα της επίθεσης, είχε επίσης προσπαθήσει, να εξαναγκάσει το παιδί να πηδήξει από τον έκτο όροφο, ενώ ταυτόχρονα τσακωνόταν στο κινητό με την μητέρα του μικρού για οικονομικά θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου