Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Χτύπησαν και έδεσαν ηλικιωμένο περιπτερά στην Λεμεσό. Του έκλεψαν 30 ευρώ

Άγριες διαθέσεις είχαν πρωί - πρωί τα εγκληματικά στοιχεία στη Λεμεσό. Μπούκαραν σε περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Νίκου Παττίχη, χτύπησαν και έδεσαν ηλικιωμένο περιπτερά για να του κλέψουν 30 ευρώ όλα κι όλα! Διέρρηξαν και το σπίτι του. Στο Νοσοκομείο για προληηπτικούς λόγους ο 70χρονος περιπτεράς.


Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 6:45 το πρωί, όταν δύο νεαροί, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπα τους, μπούκαραν στο περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Νίκου Παττίχη στη Λεμεσό.
Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον 70χρονο περιπτερά με αναισθητικό σπρέι για να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια τον χτύπησαν στον κεφάλι και τον έδεσαν σε καρέκλα για να μπορέσουν ανενόχλητοι να "αλωνίσουν" στο περίπτερο αλλά και στο σπίτι του, το οποίο είναι προέκταση του περιπτέρου.

Οι δράστες, που σύμφωνα με τη μαρτυρία του περιπτερά είναι νεαροί, ηλικίας 20-22 ετών και Ελληνοκύπριοι, καθώς του μιλούσαν σε κυπριακή διάλεκτο, κατάφεραν να αποσπάσουν από το ταμείο του περιπτέρου το ποσό των 30 ευρώ καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο από το σπίτι του.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται, για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8109&catid=9#sthash.u9yMWOox.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου