Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Άγριος καβγάς και μαχαιρώματα στην μέση του δρόμου στην Λεμεσό

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει η Αστυνομία, τα αυτοκίνητα τους συναντήθηκαν σε φώτα τροχαίας, σε κάποιο σημείο του παραλιακού δρόμου 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό, γύρω στις 4 χθες. 34χρονος και αδέλφια, που όπως φαίνεται έχουν μεταξύ τους διαφορές που πάνε χρόνια πίσω, παράτησαν τα αυτοκίνητα τους, κατέβηκαν και έστησαν τρικούβερτο καβγά στη μέση του δρόμου. 


Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα το ποιος ανέσυρε το μαχαίρι, καθώς  ο ένας επιρρίπτει ευθύνες στον άλλον, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες και να συλλέγει πληροφορίες για να φτάσει στην άκρη του νήματος.
Ο 34χρονος κατέληξε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με θλαστικό τραύμα στο βλέφαρο και εκδορές στο λαιμό ενώ στο Νοσοκομείο της πόλης κατέληξαν τα δύο αδέλφια.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, "διαπιστώθηκε ότι δυο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν 3 άτομα, είχαν ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου, κοντά σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης μας. Τα τρία πρόσωπα κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους". 


Αν και ο 34χρονος επιρρίπτει ευθύνες στα δύο αδέλφια καταγγέλλοντας ότι εκείνοι ανέσυραν  το μαχαίρι, ακριβώς το αντίθετο ισχυρίζονται οι άλλοι δύο, που επιμένουν ότι εκείνοι δέχτηκαν επίθεση από τον 34χρονο.
Αν και οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ανεξάρτητη μαρτυρία που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέχουν οι αρχές , θέλει τον 34χρονο να ανέσυρε το μαχαίρι εναντίον των δύο αδελφών. Κάτι που ο 34χρονος απορρίπτει προβάλλοντας τους δικούς του ισχυρισμούς.
Σε χωριστές διαδικασίες που έλαβαν χώρα σε κλινική και νοσοκομείο, και οι τρεις εμπλεκόμενοι τέθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού υπό τετραήμερη κράτηση.

 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8171&catid=9#sthash.SFg57AbI.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου