Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο Κροταλίας προσπαθεί να αναζωογονήσει την Δημοτική Αγορά Πάφου αλλά οι αρμόδιοι βάζουν τρικλοποδιές

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι εκδηλώσεις στο εμπορικό κέντρο της Πάφου με σκοπό την προσέλκυση κόσμου στα καταστήματα. Τι γίνεται όμως με την Δημοτική αγορά; Ο λαϊκός ποιητής Αντρέας Κροταλίας για χρόνια στο στέκι του στην Δημοτική αγορά θέλησε με τον τρόπο του να βοηθήσει δίνοντας ζωή στην αγορά και σε όλους όσους αναμένουν εκεί να πουλήσουν τα προϊόντα τους για να κερδίσουν τα προς το ζην.



Το περασμένο Σάββατο είχε αφιλοκερδώς στήσει το ηχητικό του σύστημα όπου το χορευτικό Συγκρότημα χρησιμοποίησε για να χορέψει μπροστά από το σιντριβάνι της αγοράς όπου και προσέλκυσε αρκετό κόσμο με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι αφού οι πωλήσεις ανέβηκαν αισθητά.


Σήμερα ο αγαπητός Κροταλίας οργανώθηκε και πάλι. Το χορευτικό Συγκρότημα ήταν παρόν όμως δεν του έχει παραχωρηθεί ρεύμα από την αρμόδια υπηρεσία για να λειτουργήσει το σύστημα.

Μήπως τελικά επωφελούνται μόνο κάποιοι; Ποιος υπολογίζει τελικά τους παραγωγούς και τους μεροκαματιάρηδες που βρίσκονται στην Δημοτική αγορά; Υπάρχει κάποιος τρόπος για αναζωογόνηση της ή μήπως οι αρμόδιοι θέλουν να την κλείσουν και να κάνουν πλανόδια πανηγύρια στην Λεωφόρου Μακαρίου με όλα τα παραδοσιακά προϊόντα κάθε κυρίου Δόξα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου