Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η Χρ. Αρτεμίου θα παρουσιάσει τον ημιτελικό του «Feel Fantastic»

Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο Feel Fantastic. Ενώ την παρουσίαση του επόμενου live αναμενόταν να αναλάβει είτε η Έλενα Παπαβασιλείου, είτε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πηγές από το Mega ανέφεραν ότι αυτή που θα παρουσιάσει τελικά τον ημιτελικό είναι η Χριστιάνα Αρτεμίου. 




Το πρόβλημα με την παρουσίαση είχε ξεκινήσει από το πρόβλημα υγείας της Έλενας Παπαβασιλείου, από το προηγούμενο live. Εκεινη την Κυριακή την είχε αντικαταστήσει τελικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ γι' αυτή την Κυριακή, η Παπαβασιλείου είχε το κανάλι στο περίμενε, μέχρι να πάρει απάντηση από το γιατρό της εάν μπορεί να ταξιδέψει.

 Η απάντηση ήταν απ' ότι φαίνεται αρνητική, όπως αρνητική ήταν και η απάντηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην οποία το Mega είχε εναποθέσει τις ελπίδες του, έτσι το κανάλι πρότεινε στη Χριστιάνα Αρτεμίου να αναλάβει τον ημιτελικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Star Κύπρος. Η ηθοποιός, έχοντας σύσσωμη την παραγωγή του show του Mega στο πλευρό της, έχει ξεκινήσει άμεσα πρόβες για τη μεγάλη βραδιά, που είναι αυτή την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου.

http://elita.philenews.com/el-gr/media-tv-news/1470/14458/i-christiana-artemiou-parousiastria-tou-feel-fantastic-gia-ton-imiteliko#sthash.w3FUhGQQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου