Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η τραγουδίστρια Γεωργία Χριστοδούλου από την Πάφο μιλά αποκλειστικά στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ για το πρώτο βίντεο κλιπ της «Όλα αλλάζουν"στο οποίο συμμετέχει και ο Γ. Σπαλιάρας



Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου βίντεο κλιπ της «Όλα αλλάζουν», η Γεωργία Χριστοδούλου από την Πάφο, μίλησε στον "ΦΙΛΟΞΕΝΟ" τόσο για την συγκεκριμένη της δουλειά όσο και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Πραγματικά, πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό με την Γεωργία να υπόσχεται πολλά για το τραγούδι. Καταπληκτική η φωνή της αλλά και το ταλέντο της στο γράψιμο αλλά και την σύνθεση.    

1.Γεωργία να σε συγχαρούμε για το βίντεο κλιπ σου και να σου ζητήσουμε να μας πει κάτι περισσότερο γι’ αυτή σου την δουλειά.

1.Το «όλα αλλάζουν» είναι ένα κομμάτι που έγραψα με τον φίλο μου το κρις Χαραλαμπίδη και τον taraxia .. Ασχολούμαι με την μουσική από πολύ μικρή, έχω πτυχίο μουσικολογίας και δική μου μουσική σχολή στην Πάφο εδώ και 5 χρόνια. Παράλληλα όμως με την σχολή γράφω μουσική και στίχους. Το όλα αλλάζουν είναι η πρώτη μου κυκλοφορία.

2. Το βίντεο κλιπ έχει γίνει στην Πάφο, εννοώ κινηματογράφηση, μοντάζ κλπ.;

Ναι έχει γίνει στην όμορφη Πάφο στο paradise cove ένα υπέροχο μέρος πάνω στην θάλασσα.
3. Οι στίχοι και η μουσική ποιανού είναι;

Την μουσική την έγραψα εγώ με τον Κρις Χαραλαμπίδη.  Ένα εξαιρετικό μουσικό που έχει ένα απίστευτο στούντιο στην Λεμεσό. Τους στίχους τους έγραψα εγώ με τον taraxia τον οποίο και όλοι γνωρίζεται από τους going through, ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης .

3. Είδαμε πως συμμετέχει και ο Σπαλιάρας σε αυτό. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Ψάχναμε ένα πολύ ωραίο άντρα και νομίζω δεν μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο από τον Γιάννη Σπαλιάρα.  Όταν του το προτείναμε ήταν πολύ διστακτικός άλλα όταν του έστειλα το τραγούδι, του άρεσε πολύ και τότε μας είπε το ναι.

4. Με το τραγούδι πόσα χρόνια ασχολείσαι και ποιο το ρεπερτόριό σου;
Ασχολούμαι με το τραγούδι 15 ολόκληρα χρόνια και τραγουδώ τα πάντα ποπ λαϊκά έντεχνα .. μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής.




5. Εκτός από την Πάφο έχεις τραγουδήσει σε άλλες επαρχίες ή και στο εξωτερικό;
Ναι έχω τραγουδήσει και Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα.

6. Ποιοι οι μελλοντικοί σου στόχοι;
Δεν βάζω στόχους .. απλά κάνω πράγματα με πολλή αγάπη και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα το δεχτώ. Μου αρέσει να δοκιμάζω και δεν με πειράζει καθόλου αν χάσω,

7. Είναι δύσκολοι οι καιροί για την μουσική, το τραγούδι και τους καλλιτέχνες;
Τώρα η τεχνολογία έχει κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα γιατί ένας καλλιτέχνης μπορεί μόνος του να βάλει την δουλειά του στο you tube και αν αξίζει θα ξεχωρίσει. Πριν κάποια χρόνια δεν υπήρχαν τέτοιες ευκαιρίες.

9. Έχεις κάποιο πρότυπο στο τραγούδι;
Πολλά αλλά κανένα ένα συγκριμένο.  

10. Πόσο εύκολο είναι να φτάσεις ψηλά στο τραγούδι και ιδιαίτερα αν είσαι από μια επαρχία όπως η Πάφος; 
Θέλει πείσμα σκληρή δουλειά και ανθρώπους να σε καθοδηγούν. Δεν παίζει ρόλο πιστεύω από πού προέρχεσαι, απλά το πόσο αγαπάς κάτι και πόσο θα δουλέψεις για να το κατακτήσεις. Τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.  Οι περισσότεροι μεγάλοι καλλιτέχνες πιστεύω έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουν ψηλά και περισσότερο μιλώ για το εξωτερικό.


Ο "ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ" εύχεται στην Γεωργία καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στον δύσκολο δρόμο της μουσικής και του τραγουδιού.


Δείτε το βίντεο κλιπ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου