Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

86χρονος πνίγηκε πριν κάνει σεξ με 2 γυναίκες. Είχε κερδίσει έπαθλο

Δεν πρόλαβε να χαρεί το βραβείο του και πέθανε με το …πιρούνι στο χέρι. Ο 86χρονος Johnny Orris άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν του... απονεμηθεί το έπαθλο του ριάλιτι «Get My Grandpa Laid» («Δώσε σεξ στον παππού» σε ελεύθερη μετάφραση) του Howard Stern. 


Δικαιολογημένα θα σκεφτείτε ότι αυτά είναι ριάλιτι, όχι το Dancing with the Stars!
Το έπαθλο ήταν μια βραδιά σεξ με δύο γυναίκες από το Moonlight Bunny Ranch στη Νεβάδα, πολιτεία των ΗΠΑ όπου η πoρνεία είναι νόμιμη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πνίγηκε με ένα κομμάτι από την μπριζόλα που έτρωγε σε εστιατόριο της Νεβάδα, για να πάρει δυνάμεις ενόψει της συνάντησής του με το «βραβείο». «Είναι η πιο θλιβερή μέρα στην ιστορία του Bunny Ranch», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, Dennis Hof.

Ο εγγονός του Orris, Ed, είπε πως ο παππούς του ανυπομονούσε για τη μεγάλη βραδιά. «Ήταν σε έκσταση», είπε, «ήταν έτσι από τότε που δηλώσαμε συμμετοχή στο σόου του Stern».
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε περάσει όλο το απόγευμα φλερτάροντας με τα εργαζόμενα κορίτσια του Ranch, πριν αναχωρήσει για δείπνο, δίνοντας υποσχέσεις όμως για μια «καυτή νύχτα» με την επιστροφή του.

Δεν πρόλαβε όμως… Πνίγηκε τρώγοντας την πρώτη του μπριζόλα, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι τραυματιοφορείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου