Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια!

Υλικά
300γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
διάφορους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φιστίκια αιγίνης κτλ.).



Εκτέλεση
Λιώνουμε τη κουβερτουρα σε μπεν μαρι.
Μολις λιωσει την ανακατεύουμε για περιπου 5 λεπτά ώσπου να πέσει η θερμοκρασία της.
Ρίχνουμε μεσα τους ξηρους καρπους και μ' ένα κουταλακι παίρνουμε λίγη ποσότητα μείγματος και την ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολλα.

Ετσι σχηματίζουμε πολύ νόστιμα, ακανόνιστου σχήματος σοκολατάκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου