Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Το Χωριό του Αη Βασίλη στο Στρουμπί της Πάφου. Παραμυθένια Χριστούγεννα!!!

Το χωριό του Άη Βασίλη μας υποδέχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις 16 ημέρες λειτουργίας του. Σας αποκαλύπτουμε τις σχολές χορού, γυμναστικής και τις χορωδίες που θα συμμετέχουν: 

Σχολή Μπαλέτου Κούλας Λάντα, BMS DANCE STUDIO Κατερίνας Τζιάμαλη, Σχολή Χορού Studio 6, Σχολή Χορού Έλσας Κωνσταντίνου, Λαογραφικός Όμιλος Κτήμα, Χορευτική Ομάδα Στρουμπιού, Gymnastika, Μαθητική Λέσχη Στρουμπιού, Μουσικό Λύκειο Πάφου, Ακαδημία Καλών Τεχνών Πάφου, Θεατρικό Εργαστήρι Στρουμπιού, Χορωδία Στρουμπιού, Σχολή Ρυθμικής Γυμναστικής Δέσπω Ιακώβου, Σχολή Γυμναστικής της Pigeeva Olga απο το International Association of Friends of Cyprus... Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη στήριξη τους..Και μην ξεχνάτε το κοινοποιούμε παντού!!!


Η φήμη του Χωριού Άη Βασίλη μεγαλώνει φέρνοντας τον αγαπημένο φίλο μικρών και μεγάλων ΝΙΚΟΛΑΚΗ....Στις 30 Δεκεμβρίου ώρα 15:00 η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη παρουσιάζει την γιορταστική παράσταση....Καλές Γιορτές με τον Νικολάκη!!!
Είσοδος €3 "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ".



Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ακόμη ένα μυστικό μας....Στο Χωριό του Άη Βασίλη θα μπορείτε να γευτείτε τα παρακάτω παραδοσιακά εδέσματα: Λουκουμάδες-Σιάμιση, Ξηρούς καρπούς, Κρέπες-Hot dong,Κουλουρούθκια με το όψιμο, Καττιμέρια, Δάκτυλα, Ρέσι, Σουβλάκια, Μαλλί της Γριάς-Pop Corn, Παλουζέ-Σουτζιούκκο, Ζεστό Κρασί, Σιταροπούλες, Κάστανα, Κούπες, Κλέφτικο, Μικρά Ντόνατς, Καφέδες, Φαλάφελ.


Ο Άγιος Βασίλης… το περιμένει πώς και πώς!
Τα ξωτικά… εργάζονται πυρετωδώς!
Όλη η πόλη… υποδέχεται το όνειρο… 
Χωριό του Άη Βασίλη...Παραμυθένια Χριστούγεννα στο Στρουμπί!!
Από 18 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου…
Ένα υπέροχο παραμυθένιο σκηνικό
σας μυεί στη μαγεία των Χριστουγέννων!


Οι εκπλήξεις του Χωριού Άη Βασίλη δεν σταματούν ποτέ!! Στις 24 και 29 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως 17:30 οι επισκέπτες του Χωριού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν βόλτα με άλογα, πόνυ και με την πραγματική άμαξα του Άη Βασίλη...... Και μην ξεχνάτε το κοινητοποιούμε παντού!

Άρχισε και στην πράξη η διαφημιστική προβολή του Χωριού Άη Βασίλη. Οι κάτοικοι των χωριών: Πολέμι, Ψάθι, Άγιο Δημητριανό, Ασπρογιά, Παναγιά, Σίμου, Γιόλου και Πόλη Χρυσοχού είναι πλέον σε πλήρη ενημέρωση. Αυτό που έμεινε απο εσάς είναι ναετοιμάσετε τα μπουφάν, τα γαντάκια και τα σκουφάκια σας και να έρθετε να απολαύσετε το πλούσιο πρόγραμμα μας στις δροσερές βραδυές που έρχονται!! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους φίλους που βοήθησαν στην σημερινή προσπάθεια!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου